25.8.2017

OSTOSTEN ESITTELYÄ

            

47 kommenttia:

 1. Olipa erikoiset ruohonjuuri-ostokset. Mä ostan sieltä ruokaa ja pesuaineita. En ole tuollaisten snacksien ystävä.

  Unaha kiinnostava. En ole skopunktenissakaan koskaan käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sieltä ostin nyt näitä vegaanisia herkkuja, koska haluaisin tehdä tuollaisen herkkujen maisteluvideo jollaisia olen nähnyt tubessa niin monella. Sitä pitää maistaa sellaisia mitä ei ole aiemmin maistanut, joten siksi vegaaniset herkut. :)

   Poista
 2. Hei mahtavaa! Itekin aina ostan kaikkia uusia tuotteita maisteluun... 😀

  Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tuo tapa sillon kun tuli uusia siidereitä/lonkereita. Herkkujen suhteen en uusia juurikaan maistele. Pysyttelen turvallisissa. :D Mut tässä vegaanisten herkkujen maistelussa on nimenomaan se, että maistelen sellaisia mitä en ole koskaan ennen maistanut.

   Poista
 3. Ehdottomasti maisteluvideota pian. Luulin että ostit kaikkea terveellistä, mutta kassi olikin kalliita herkkuja täynnä. Yhtä paljon noissa taitaa olla kaloreita kuin tavallisissa makeisissa ja snackseissa. Mutta itsekin tykkään maistella uutuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisteluvideo tulee kyllä, mutten tiedä tarkkaa ajankohtaa. Ei ollut tarkoitus ostaa mitään terveellistä, vaan vegaanista herkkua mitä en ole koskaan aiemmin maistanut. Tiedän että noissa on saman verran kaloreita kuin tavallisissakin, mutta ei niitä ole tarkoitus kaikkia, kokonaan videolla syödä - vaan maistaa pala tai kaksi ja kertoa mitä tykkään.

   Idea siis lähti tubettajalta, oisko ollut Miisa ja sitten oon katsonut muitakin, kun ovat ulkomailta ostaneet herkkuja ja tehneet niistä maisteluvideon ja kertoneet mitä tykkäävät. Ja kun mä en käy ulkomailla, niin siksi nämä vegaaniset herkut. :)

   Poista
 4. T-paita, vihdoinkin! Toivottavasti sillä on käyttöä etkä ostanut vain sen takia, kun muillakin bloggaajilla on. Kuvia odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä edes tiennyt että muilla bloggaajilla on tuota t-paitaa. Näin yhdessä ryhmässä huppariversion ja kun katsoin Uhanan nettikaupasta, näin t-paidan joka jäi mieleeni kummittelemaan. :) Ja sitten ostin. :D

   Poista
 5. Mä näkisin mieluummin elämäntaparempan kuulumisia,kuin herkkujen maistelua :(

  VastaaPoista
 6. Nyt nopsaan vain eeppistä maisteluvideota työstämään, seuraajat jo innolla odottaa ruudun takana! :D Mistä muuten tämä valtaisa innostus testata juuri näitä Ruohonjuuren vegaanisia (tai jotain, et ilmeisesti itsekään tarkkaan tiennyt mitä hankit?) tuotteita? Siitäkö, kun ruokapäiväkirjapostausten yhteydessä kritisoitiin ruokavalion salsajauhelihapainotteisuutta ja kehotettiin tutustumaan kasvisvaihtoehtoihin? Ja päädyit sitten tähän valikoimaan (lähinnä) herkkuja eri muodoissa. No, onneksi et ole makuri ja syöntiapua löytyy, niin elämäntapamuutos ei horju.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää pian työstää tämä video. :) Kopsaanpa tuosta ylempää vastakukseni tähän, mistä tämä lähti.

   Idea siis lähti tubettajalta, oisko ollut Miisa ja sitten oon katsonut muitakin, kun ovat ulkomailta ostaneet herkkuja ja tehneet niistä maisteluvideon ja kertoneet mitä tykkäävät. Ja kun mä en käy ulkomailla, niin siksi nämä vegaaniset herkut. :)

   Ei se siis lähtenyt mistään kritisoinnista, mutta siitä kyllä sain idean noihin Ruohonjuuren vegaaniherkkuihin. Että testataan sitten niitä, koska peruskaupan herkkuhyllyjen testailut on aika turhia.

   Eikä noita ole tarkoitus videolla syödä kaikkea, vain maistaa ja kertoa mielipide. Jos jostain tykkään, jää se myöhempää ajankohtaa varten, ellei mieheni sitten ehdi syömään ensin. :) Hänkin siis saa syödä noita herkkuja, kunhan oon videoni tehnyt. :D Eikä remppa tästä horju kuin sen herkuttelun ajan. :D

   Poista
 7. Kivoja ostoksia ja paljon herkkuja, noilla herkuttelee ihan olan takaa. 👍🏼😊

  VastaaPoista
 8. Pipsan ja Pirpanan ostosesittelyvideo : )
  Tai Pipsa esitteli ostoksia ja Pirpana esitteli enimmäkseen häntäänsä. Olipas hauska video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, meidän esittelyvideo. :D Piipua aina kiinnostaa kaikki kassit ja pussit. :)

   Poista
 9. Noi kengät oli tosi kivat! Näytti jalkaystävällisiltä =) Vois iteki harkita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ihan kivat jalassa, omalta osalta voin suositella. :)

   Poista
 10. Kiva paita, mutta oho, aika hirvee määrä herkkuja kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, paita on kyllä aika hauska. :)
   Ja juu, on herkkuja kauhea määrä. :)

   Poista
 11. Onkohan noi mulperimarjat samoja kun ite olen luontaishyllyltä ostanu.
  Mulla vaan ei ollut suklaakuorrututa. Kun en tykkää suklaasta.
  Ovat kyllä hyviä naposteltavia.
  Samaten inkamarjat oli hyviä.
  Hieno T-paita.
  Tampere on ihana kaupunki. Nähtävyyksiltäänkin. Tuhottoman kauan, kun olen käynyt. Tarjontaakin riittää.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä seuraavaksi maistelen jotain mulperimarjoja. :D Ei sitä tiedä! Tampere on kyllä ihan loistopaikka, sieltä löytää kaikkea, vaikka ei periaatteessa mitään etsisi. :D

   Poista
 12. Vau! Ostit kyllä paljon herkkuja! Nyt vaan maistelemaan!
  Mulla oli jotenkin olettamus, että olisit ostanut jotain vegaanisia lihan korvikkeita ja muita vegetuotteita, myöskin herkkuja. Nyt ostit pelkkiä herkkuja. Sulla on varmaan tiedossa, että vaikka ovatkin vegaanisia niin sokeria ja rasvaa niistäkin löytyy.
  Nuo mulperimarjat on mulle kyllä ihan uusi tuttavuus, joten niiden testaamista odotan mielenkiinnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paljon tuli herkkuja ja niitä maistelen tässä mahdollisimman pian. Ideahan lähti tubesta, Miisalta, jossa hän maistelee jotain ulkomailta tuotuja herkkuja ja kun niitä katselin enemmän muiltakin, niin niissä maisteltiin aina herkkuja. Joten mäkin päätin, että haluan tehdä kun tajusin että Ruohonjuuren vegaanisista herkuista saisin sellaisen herkkujen maisteluvideon. Se pitää siis olla herkkuja. En ole ainakaan nähnyt mitään lihankorvikkeita tai kasviksia kenenkään testanneen. :)

   Poista
 13. Kivoja ostoksia olet tehnyt. Etenkin korvikset,t-paita ja kengät. Ruohonjuuri-ostokset ois jäänyt multa tekemättä, kun en osaa napostella. Usein mietin, että missä välissä ihmisest syö noita keksejä ja juo juomia? Mulla on sellanen työ et syön aamupalan jo klo 7 ja sit lounaan klo 11 ja välipalan klo 14. Kun tuun kotiin niin syön kevyen päivällisen ja iltapalan. Ja toi rytmi jää päälle viikonlopuksikin.
  Stiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostokset oli kyllä kivoja. Enkä mäkään normaalisti napostele, mutta maisteluvideota varten olen valmis maistamaan jokaista herkkua sen pari palaa. Muuten mieheni saa syödä loput, ellei joku tosi hyvä löydy, että säästän sen (jos voi säästää) myöhempään ajankohtaan. :) mulla on aikalailla sama rytmi, paitsi et kellonajant on vähän erilaiset. :)

   Poista
  2. Tämä kommentti saattaa nyt päätyä saartolistalle, mutta voitko ihan otsa kirkkaana sanoa, että et yleensä napostele? Vai etkö napostele enää herkkuja yms.? Tarkoitan vain, että ei kuulosta uskottavalta, kun olet kuitenkin huomattavan ylipainoinen.

   Olen seurannut blogiasi vuosia, ja se on oikein pirteä ja viihdyttävä omassa lajissaan, kun olet niin hyväntuulinen ihminen. Tällaiset heitot vain saavat otsan kurttuun, kun olet kuitenkin ollut pari vuotta elämäntaparemontilla ja yrität aktiivisesti alentaa painoa. Ehkä tällaiset ristiriitaisuudet ärsyttävät muitakin blogin seuraajia.

   Enkä tarkoita, etteikö voi ja saa syödä herkkuja, mutta voi olettaa, että niiden vartavasten esittely ei mairittele tavoitettasi

   Tsemppiä remonttiin joka tapauksessa, toivottavasti saat sen ryminällä taas käyntiin!

   Poista
  3. No jos napostelulla nyt tarkoitetaan sellaista pientä ateroiden välissä tapahtuvaa napostelua, niin ei, en napostele. Mä oon tuosta tavasta opetellut eroon. Onko se sitten uskottavaa tai ei, on jokaisen oma asia. En mä voi pakottaakaan uskomaan, jos joku ei vain halua uskoa.

   Erikoista miten paljon minun kohdallani tuo, että maistelen videolla vegaanisia herkkuja, on aiheuttanut "kulmien kurttuun menemistä". Enhän mä siinä videolla syö niitä kaikkia, ainoastaan mainostan ja kerron mielipiteeni. Se että nyt yhden kerran teen näin, ei vielä tarkoita että remppa menisi siitä täysin epäonnistuneeksi.

   Mutta ymmärrän kyllä, että jotkut ajattelevat rempasta toisin tavoin kuin mitä itse. Ymmärrän, ettei kaikki välttämättä ymmärrä. :)

   Poista
 14. Ei sieltä Tampereelta tyhjin käsin ole tultu :) Kivahan se on shoppailla kun löytyy kaikenlaista tarpeellista ja/tai muuten mukavaa. Ihana t-paita ja kengätkin näyttävät mukavilta. Mulperimarjat on hyviä ihan sellaisenaankin, melko makeitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei, vaikka ajatus oli etten osta itelleni mitään - paitsi ne herkut. Et lapsille vaan. :D No ei se sit ihan onnistunut, mut ei se silti haittaa. :D No pitääpä joskus kokeilla noita mulperinmarjojakin.

   Poista
 15. Onnittelut uuden objektiivin johdosta! Oletko tyytyväinen makroon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Olen kyllä tyytyväinen mutta harjottelua se vielä vaatii. :)

   Poista
 16. Vaikka harva se päivä Ruohonjuuren ohi kuljen, ei koskaan tule käytyä siellä. Joskus vielä!
  Kiinnostaisi tietää seuraatko uutisia minkä verran? Tuo mielipiteesi armokuolemasta oli todella kiinnostavaa lukea! Olisi muutenkin kiva, jos joskus sivuaisit ajankohtaisia asioita. Vaikuttiko esim. Turun tapahtumat mitenkään sinuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä minunkin teki mieleni kysyä. Kuitenkin aika lähellä sattui.

   Poista
  2. Lähellä...Porista Turkuun on parin tunnin ajomatka. Ei se nyt ihan naapurissa ole. Enkä halua kyllä mitään tuollaisia tänne blogiin. T:eräs jota asia kosketti liian läheltä

   Poista
  3. Seuraan uutisia, muutaman kerran päivässä tulee luettua nettilehdet läpi. Turusta en aio puhua blogissani.

   Poista
  4. ^ Miksi et?

   Poista
 17. En vieläkääk oikein ymmärrä, miksi elämäntaparemppalaisen pitää maistella nimenomaan herkkuja.

  Et ole nähnyt kenenkään testanneen mitään lihankorvikkeita, mutta eikös siinä sitten olisikin ideaa, jotain uutta?

  Vaikkapa murukastiketta tai salsajauhelihaa tehtynä
  jauhelihasta, soijasta, nyhtökaurasta, härkiksestä, mifusta, jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sä et vaan taida olla täysin ymmärtänyt, että mistä elämäntaparemontissa on kyse? Se on siis eri asia, kuin dieetti/laihdutuskuuri. Elämäntaparemontissa ON lupa myös herkutella, KOHTUUDELLA, aivan kuin "normi eläjilläkin" ja juuri tätä kohtuullisen syömisen oppimista remppaaja hakeekin. Elämäntaparempalla oleva ei siis voi vetää tuollaista määrää herkkuja(tai muutakaan), mutta näin Pipsa ei todellakaan ollut tekemässäkään.

   Toi on hyvä toi sun testi-idea, en ole keltään ainakaan itse nähnyt arvosteluvideota noista lihankorvikkeista.

   Poista
  2. Mielestäni ymmärrän kyllä. Tottakai elämäntaparemppaaja opettelee nimenomaan "normaalia" ruokavaliota, millä voi pysyä loppuelämänsä. Mutta kun Pipsalla on vielä tämä vähän hakusessa - tai oli ainakin talvella - niin en ymmärrä, miksi ehdoin tahdoin pitää tehdä maistelusessio herkuista. En sanonut, etteikö niitä saisi ollenkaan syödä.

   Poista
  3. No tuo lihankorvikkeiden testaus kuulostaa kivalta. Itse teen tämän herkkujen maistelun, koska sellaisia muutkin tubettajat olivat tehneet. Idea lähti siis toisilta tubettajilta ja vegaaniset herkut oli vähän lukijoiden innoittamaa, vaikka eivät he herkuista puhuneet mutta vegaanituotteista kylläkin. :)

   Monelle on nyt vain jäänyt ihan virheellinen kuvitelma näistä herkkujen maistelusta, että söisin ne kaikki siinä yhden videon aikana, vaikka todellisuus on että maistan 1-2 palaa ja kerron mielipiteeni. Olen myös miettinyt että tekisin nuo pätkissä, koska herkkuja on sen verran paljon. :)

   Poista
  4. Okei, on siis asiatonta ehdottaa hedelmien ja vihannesten maistelua. Kertoo kyllä enemmän sinusta kuin minusta.

   Poista
  5. Oletko muuten kokeillut näitä uusia kasviproteiinituotteita? Härkis, nyhtökaura, mifu? Härkiksestä voisi tehdä murukastikkeen, joka olisi parempi vaihtoehto kuin lihaversio.

   Poista
  6. Ei hedelmissä ja vihannesten maistelun ehdotuksessa ole kyllä mitään asiatonta, mutta aihe on aika tylsä, koska kaikki tietää miltä ne maistuu. :) Sitten ois eri jos saisi käteen jotan ulkomaalaisia hedelmiä ja kasviksia. :)

   En ole kokeillut kasviproteiinituotteita.

   Poista
 18. Aivan. Kyllä Turun tapausta tulee muutenkin joka tuutista. Mitenkään väheksymättä uhrien läheisten surua, jätettäisiin asian spekulointi muille palstoille.

  VastaaPoista