11.8.2017

PipSan Porinat 12-2017 / MY DAY 1.8.2017

           

17 kommenttia:

 1. Kivoja nää sun my dayt! Älä enää tee niitä pelkkiä istumaporinoita. Näitä vaan lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät, yritän tehdä enimmäkseen näitä my day videoita, mut kyl niissäkin varmaan jotain istumista on jos höpöttelen. :)

   Poista
 2. Kerrotko, millaisella annostuksella tuota hevosten biotiinia otetaan?

  nimim. En halua kavioiden kasvavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sulle varmaan kaviot kasva, mut kynnet voi. :D Noissa on jokaisessa vähän omat annostuksensa, mut mä oon ottanut puolikkaan mittalusikallisen koska niin oli moni muukin netissä ottanut. Ja hengissä oon viel. :D

   Poista
 3. Mulla myös käytössä traveller's journal ja vinkkinä et niitä vihkoja saa lisättyä useampia kun pistää jollain kuminauhalla kaks vihkoa keskiaukeamista selät vastakkain kiinni toisiinsa ja sitten sen yhdistelmän pujottelee kalenterin kuminauhasta :) Täällä lopussa näkyy videolla tarkemmin http://plannersquad.com/how-to-add-multiple-inserts-to-your-travelers-notebook/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, kiitoksia vinkistä! Pitääpä ehkä joskus tehdä. :) Ihan paras kyllä tämmönen. Vielä kun ois aikaa koristella niitä enemmän, miten oon jossain sivustoilla nähnyt.

   Poista
 4. Hei! Teetkö joskus jonkun postauksen tuosta Wishiltä tilaamisesta. Mitä tulisi tietää, miten homma toimii jne. Ja kiitos kivasta blogista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei Wishiä! Kiinalaiset halpakaupat painukoot sinne, missä pippuri kasvaa. Joku taso ostoksissakin pitää olla.

   Poista
  2. Hmmm, ehkä voisin tehdä jonkinlaisen tilausohjeen.

   Poista
 5. Kivat porinat😊 Mikä tuon huulikiillon sävy on? Noissa on tosi hyvä pigmentti j ovat superedullisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. Apua, nyt en osaa tähän hätään sanoa mikä sävy. Yritän muistaa huomenna katsoa. Mut oli kyl edullinen. :)

   Poista
 6. Täysillä!

  VastaaPoista
 7. Ihanan pitkät Porinat, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 8. Oon jonkin aikaa seurannut blogiasi satunnaisesti ja nyt uskaltaudun kommentoimaan. Päädyin tänne blogiin pahamaineisen av-palstan kautta ja aluksi olin vähän ihmeissäni että mikäköhän tyyppi tämä nyt oikein on. Vasta kun aloin näitä porinoita katsomaan niin huomasin miten ihana persoona olet! Pyydän siis anteeksi ennakkoluulojani... Vaikutat sellaiselta tyypiltä että sun seurassasi on varmasti mukava viettää aikaa. Jotenkin tuo sinun itsevarmuutesi ja se, että olet sinut itsesi kanssa huokuu ulospäin.

  Mulla itselläni on syömishäiriötausta ja olen pitkään kamppailut kehonkuvani kanssa ja mulla on edelleen valtavia epävarmuuksia omasta ulkonäöstäni. Jotenkin tuo että "uskallat" tai "kehtaat" (en ole oikein varma miten asia pitäisi ilmaista...) pukeutua kuin pukeudut ja olla oma itsesi ylipainosta huolimatta on rohkaisevaa.
  Toivotan sulle onnea ja menestystä kuntoprojektiin. Sitä on ollut kiva seurata.

  Keep uo the good work! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuuh, pahamainen av-palsta. :D Kiva että tulit kurkistamaan, ennakkoluuloista huolimatta. :) Mukavaa kuulla, että oma uskaltamiseni (kehtaamiseni) rohkaisee sinua ja sitä mä tällä kaikella pikkuisen yritänkin kertoa. On jotenkin rasittavaa, että meidän pitäisi olla tietyn muotin tyylisiä. En kuitenkaan sano, että liiallinen ylipaino, mitä itsellänikin on, olisi hyvä asia, mutta siitä huolimatta olisi hyvä pystyä hyväksymään itsensä. Elämä on kivempaa kun pitää itsestään ja uskaltaa. :)

   Poista