18.8.2017

PipSan Porinat 13-2017 / MY DAY 12.8.2017 / PÄIVÄ TAMPEREELLA

            

40 kommenttia:

 1. Oi, vaikutat ihanalta kummitädiltä. Erityisesti tuo suojeluvaisto ja kummilasten "hemmottelukassa" vaikuttivat oikein sydämelliseltä. Saat varmasti taas palautetta ostelusta, mutta aikuinen saa myös välillä hemmotella itseään. Toivon että tykkäät ostoksistasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ainakin parhaani. :) Juu, suojelen heitä niin kauan kuin se on mahdollista. Silloin kun ovat nuorempia ja kasvonpiirteet vielä muuttuvat, niin sellaisia kuvia on blogissa. Mietin asiaa siltä kannalta, että mitä tekisin jos kyseessä olisi minun lapseni, niin päädyin tähän ratkaisuun. Onneksi on noita blurraustyökaluja, jotta pystyin näyttämään edes osan kivasta reissusta. Lapset kyllä tykkäs tädistä joka hassutteli. <3 Joo, ihan varmasti saan mutta oon jo niin tottunut siihen eikä se vaikuta. Mutta kun nyt Tampereelle pääsin, niin tottakai ostelin lapsille, miehelleni ja itselleni - varsinkin kun niitä kauppoja, joista ostelin, ole täällä suunnalla. :) Ja kyllä, kyllä tykkään ostoksistani. :)

   Poista
 2. Millaista Nanson mekkoa tai tunikaa kävit kokeilemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli sellainen turkoosin värinen, syksyn mallistosta.

   Poista
 3. Olet ihana ja sydämellinen kummitäti, osaat kivasti ottaa lapset huomioon ja jutella heille. Suojeluvaisto kuulostaa myös hyvältä ja tärkeältä ja hyvin olet miettinyt tuon heidän blogissa esiintymisen (tai esiintymättömyyden), fiksusti toimittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, yritän parhaani kummitädin roolissa. Ja mitä vanhemmaksi kasvavat, osaan olla luontevammin heidän kanssaan. :) Joo, mä haluan suojella heitä täältä, koska itse oon kokenut tämän netin ikävämmän puolen. Oon rajan vetänyt siinä, että pikkuvauvoina saavat näkyä, mutta kun lapsista tulee tunnistettavampia, niin kasvokuvia ei enää tule. Näin oon sen päättänyt.

   Poista
  2. Niin ja vanhemmathan sen päättävät minkä verran lapsia näkyy, jos näkyy. Eikö?

   Poista
  3. Saavat todellakin päättää - heiltä olisi tullut kyllä lupa kokonaan näkymisellekin, mutta itse päätin että ei.

   Poista
 4. Ilman muuta halutaan nähdä video vegaanisista herkuista! Oletko aikeissa alkaa vegaaniksi vai mistä tuollainen innostus ostella neljälläkympillä Ruohonjuuresta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole aikomassa vegaaniksi, mutta ajattelin että niiden herkkujen testailu olisi kiinnostavaa. Idea lähti kun näin Miisan videon tubessa, jossa maisteli poikaystävänsä kanssa jotain ulkomailta ostettuja herkkuja. Niin tuo lähti siitä. :)

   Poista
 5. Nämä myday-videot ovat mukavaa katsottavaa! Kiva yllätys oli nähdä tuttuja maisemia :)
  t. manselainen

  VastaaPoista
 6. Mua ainakin kiinnostaisi se maistelupostaus!

  VastaaPoista
 7. Kiva video, nämä perinteisiä porinoitasi lyhyemmän my dayt ovat mieluisia. Puhetyylisi on muuttunut rauhallisemmaksi ja sinua on kiva kuunnella.

  Oletko tutustunut suomalaisiin Ehta-vaatteisiin? Taisit kulkea Tampereella parin heidän tuotteitaan myyvän kaupan ohi (KotiMai ja Forget Me Not). Ajattelin, että kummitädille voisi sopia esimerkiksi tämä https://ehtavaatteet.mycashflow.fi/product/57/leya-neulostakki-smartass tai tämä https://www.forgetmenot.fi/epages/forgetmenot.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016103004/Products/2082

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät. :) Enpä ole tutustunut näihin ja voi hitsit, olisihan tuolla pitänyt käydä jos olisin tiennyt. No ensi kerralla, kun tässä vissiin on tulossa Tampereen reissu ihan piankin. Hauskat kissavaatteet. :)

   Poista
 8. Tosi nätti tuo pikkutytön asu! Oliko tuo Miraakkelista vai mistä?
  Itseäni jotenkin viehättää se, että kukat ovat sinisävyisiä, eikä aina punaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuneidin vaatteet oli suloista Newbie- mallistoa, jota KappAhl myy :)

   Poista
  2. Pikkutyttelin vaatteet oli KappAhlista. :) Ystäväni siis valitsi asun ja minä totesin, että täti maksaa. :D

   Poista
 9. Miksi suojelit isomman lapsen yksityisyyttä muttet tehnyt samaa pienemmälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska isoimmat ovat kasvoistaan tunnistettavia, pikkuneiti taas näyttää ihan samalta kuin kuka tahansa pikkuvauva. Kyllä hänenkin yksityisyys tulee suojeluun, kun ikää tulee vähän lisää.

   Poista
  2. Ohhoh. Olen kyllä eri mieltä siitä, että pikkuvauvat olisivat samannäköisiä kaikki. Ei meidän poikavauva vaan videon vauvalta näytä!

   Poista
  3. Eihän ne tietenkään identtisiltä näytä, mutta se miltä vauva näyttää 6kk iässä, ei haittaa sitten kun vauva onkin 5 tai 15 vuotias. Piirteet kun muuttuu kasvaessa. Siksi uskallan tiettyyn ikään asti laittaa lapsista kuvia ilman blurria.

   Poista
 10. Minkälaisen objektiivin hankit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain Olympuksen 40-150mm f/4-5.6 telezoomlinssin. :) Uusimmassa postauksessa on otettu kuvat sillä. :)

   Poista
  2. Et siis ostanut, vaan sait.

   Poista
 11. Eihän se Pipsan tehtävä ole suojella kenenkään lapsia näkymästä medioissa? Vanhemmat sen päättää haluaako, että lasta kuvataan. Kuvataanko vain vauvana vai eikö kuvata missään iässä nettiin lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minusta saa ja voi olla myös kummin sydäntä lähellä oleva asia, laittaako kuvaamaansa materiaalia kummilapsistaan nettiin. Tosi kiva, että kummikin pohtii näitä asioita yhdessä lasten vanhempien kanssa, kuten videolla kävi ilmikin.

   Poista
  2. No kyllä mä kummitätinä voin ja pitääkin suojella lasta, varsinkin kun kyseessä on oma blogini ja tiedän millaisia ikäviä ihmisiä tätäkin lukee. Ja mulla on kyllä vanhempien lupa, mutta oli mun päätös olla laittamatta vanhempien lasten kasvoja esille. Mä haluan suojella niin pitkälle noita kolmea kuin vain on mahdollista. Saavat sitten myöhemmin itse päättää näkyvyytensä.

   Poista
 12. Terkkuja Tampereelta ja kiva kun olit täällä :) Ihana kummitäti olet! Minua ainakin kiinnostaa jos teet videon siitä mitä ostit sieltä Ruohonjuuresta. Kiitos sulle hyvistä videoista, näitä on kiva katselle koska olet niin puhelias, avoin ja iloinen ihminen. Kaikkea hyvää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, yritän olla parhaimpani mukaan hyvä kummitäti. :) Ostosten esittelyä tulee perjantaina. :) Ja Ruohonjuuren maistelua varmaan joskus ens kuun puolella. :) Kiva kun tykkäsit taas katsella videoitani. :)

   Poista
 13. Tuo Ruohonjuuren herkkujen maisteluvideo kuulostaa kivalta! Saattaa innostua itsekin testaamaan, jos siellä on jotain kiinnostavaa. Itse pitäisin tuon ihan saman linjan, että en laittaisi lapsista hirveästi kuvia nettiin ja sitten kun ovat isompia niin voi kysyä haluavatko he näkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin se kuulosti kivalta, kun idea tuli että munkin pitäisi tehdä, mutta ei mistään perusherkuista mitä saa kaikista kaupoista. Ja siitä se Ruohonjuuri ja heidän vegaaniset herkut sai idean. :) Tuo video tulee varmaan ens kuun puolella. :) Mut nyt perjantain videossa näkyy, mitä sieltä tulee maistettavaksi. :) Joo, tuota linjaa pidän itsekin. Lapset saa näkyä ihan pikkuvauvoina, koska heitä ei voi myöhemmin yhdistää. Enkä myöskään mitään nolostuttavaa laita heistä nettiin.

   Poista
 14. Kiva video! :) Mitä ostit Papulta? Mukavalta kummitätiltä vaikutat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papulta? Mikä, tai kuka se on? En mielestäni käynyt missään Papu nimisessä liikkeessä. Ellet sitten mokkamestareita tarkoita? :)

   Poista
  2. Anteeksi, taisin kuulla väärin!

   Poista
  3. Ei se mitään. Missä kohtaa tuo oli, muistatko?

   Poista
 15. Kiva postaus! Itsekin olen menossa Tampereelle Pohjois-Suomesta parin viikon päästä. Helsingissä olen käynyt useita kertoja, mutta Tampere on huomattavasti vieraampi kaupunki.

  VastaaPoista