16.9.2017

Miten pukeudun kotona ollessani


Paita - HM+ / Housut - Ellos / Fleece - Ahkka

Multa on usein kysytty miten mä pukeudun kotona ja sainpa sitten ajatuksena näyttää teille tämän eilisen kotiasuni - sama asu on, fleecetakkia lukuunottamatta, ollut päälläni muuallakin kuin kotona. Itseäni on nyt eilisestä alkaen vaivannut pieni flunssanpoikanen, jolle yritän kokoajan näyttää saapasta. Piti siksi pitää sisällä lämmintä fleecetakkia, kun oli kokoajan kylmä olo. Tämä on näistä kotiasuistani yksi siisteimmistä - nuo kotiasut kun voivat olla mitä milloinkin. Löytyy siis huonompiakin kotiasuja, joita ei kukaan muu näe kuin minä, mieheni ja kissat. Olen muuten yllättynyt, miten mukavalta tuo Ahkkan fleecetakki tuntuu, tykkään!

Eilen huomasin myös sen, että mä alan tarvitsemaan lisävaloa kun asukuvia/videota otan. Ei riitä enää ulkoa tuleva valo, ellei ole aurinkoinen keli. Nappasin eilen siinä pahimmassa olotilassani takkien esittelyvideonkin vaikkei mun pitänyt sellaista tehdä, mutta kun meni suunnitelmat kipeytymisen takia mönkään, niin piti kehittää sisällä jotain tekemistä. Huomenna tulee sitten näiden takkien esittelyvideo. 

Kattokaa nyt miten suloinen Sulo osaa olla. Hänen oli pakko tulla mukaan kun otin videota ja vielä näitä kuvia. Mun oma assistentti. Pirpanastakin meinasi tulla, mutta paineli pois hetken ihmeteltyään. Tämä näkyy hyvin huomisessa videossa, miten nämä kaksi kiehnää ympärilläni. 

8 kommenttia:

 1. Mukavannäköinen kotiasu. Saako noita housuja vielä Ellokselta? Jos saa, niin saisinko linkkiä ja sinulla olevan koon, että osaan arvioida niiden mitoitusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mukava kaikin puolin. Kurkkasin äsken Ellokselta, niin nähtävästi noita housuja ei enää myydä. Harmi, ne oli niin mukavat.

   Poista
 2. Onko toi fleece vuoriton perus välivaate vai sellainen tuultaläpäisemätän jota voi käyttää ulkoillessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai tämä ihan vuoriton on, mutta kyllä mä tämän kanssa oon ulkona mennyt. Ainakin nyt vielä kun tarkenee.

   Poista
 3. En viel kattonut tota esittelyvideoo, mut mulla taitaa olla sama fleece. Se onkii ollu ahkerasti käytössä. Nyt ostin EMPltä punaisen hupparin, jossa pörrövuori, mut se on vähä pinkee, vaikka 4xl-kokoa...ja hihoja on kilsatolkulla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko siellä huppari jossa pörrövuori? Oon tommosta etsinyt... no en nyt mitenkään aktiivisesti enää, mutta muutama vuosi sitten kun näin siskonpojalla semmosen. Pitääpä siis käydä tsekkaamassa! :)

   Poista
 4. Fleece on pieni

  VastaaPoista