21.9.2017

Perjantaidokkari - Lihava ja Onnellinen

Kuva: Yle / Ville Hakonen

129 kommenttia:

 1. Mahtavaa Pipsa!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Hienoa!! Juuri näin! Ei anneta muiden määritellä mitä saamme olla. Toivottavasti tämä ja nettiartikkeli saisivat myös kiusaajat ja haukkujat pohtimaan omaa käytöstään...

  VastaaPoista
 3. Onpa kertakaikkiann upea juttu, Piia! Mun kurkkua kuristi liikutuksesta, kun luin tuon jutun. Onpa hieno katsoa tuo ohjelma. Hyvä sinä <3

  VastaaPoista
 4. Tulin kurkkaamaan sun blogia ylen jutun tiimoilta. Sulla on todella ihana asenne! Keep smiling!! :)

  VastaaPoista
 5. En ole ennen blogiisi eksynyt, mutta nyt luin Ylen sivuilta. Siis ihan mahtavaa! Jatka samaan tyyliin!

  VastaaPoista
 6. Tosi hienoa että on sellaisia ihmisiä kuin sinä! <3

  VastaaPoista
 7. Tykkään siitä, miten vahva persoona olet. Pidän siitä jos joku uskaltaa pukeutua kuin haluaa ja on sellainen kuin on. -A.M.J

  VastaaPoista
 8. Jesjesjes!!!Todellakin katson!Sä oot Piia ihan huippu tyyppi-muista se kaikkien törkykommenttien keskellä ❤

  VastaaPoista
 9. Hienoa että jaksat jatkaa omaa linjaasi! Meillä kaikilla on oikeus onnellisuuteen :)

  VastaaPoista
 10. Ihan huippua Pipsa! Oon lukenut sun blogia useamman vuoden, ja välillä oot vaan niin pirun ärsyttävä että oikein suututtaa, mutta en voi lopettaa sun blogin lukemista, koska sun asenne elämään, suhun itsees ja ympäröivään maailmaan on ihan super! <3

  Vastoinkäymistä ja ilkeistä kommenteista huolimatta jaksat porskuttaa eteenpäin ja tehdä sitä mitä tykkäät. Oot ihan huippupersoona, ja toivottavasti jatkaa viel sun iloisen elämänasenteen levittämistä tässä kapoisessa yhteiskunnassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin olla ärsyttäväkin - kukapa toisaaltas ei olisi? Mut kiva kuulla että ärsytyksestä huolimatta oot vissiin tykännyt. :)

   Poista
 11. Hienoa Pipsa! Jokainen saa olla sellainen kuin on, se ei muille kuulu tippaakaan! Ihan uskomattoman törkeitä kommentteja olet saanut, mikä ihmisiä oikein vaivaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse luulen että heillä on jotenkin paha olla. En mä muuta syytä keksi.

   Poista
 12. Olet ihana 💗

  VastaaPoista
 13. Loistavaa, sipsit valmiiksi illaksi, tämä on varmasti hyvä!
  Äärettömän hienoa, että yle näyttää tällaista, sillä olet kyllä
  Super positiivinen esimerkki itsenäisestä naisesta, joka itse on
  Käsittänyt sen, mikä tekee sinusta sinut itsesi, itsenäisen naisen!
  Innostat meitä muitakin elämään niinkuin itse parhaaksi koemme.
  OLET upea esimerkki vuoden 2017 naisesta!

  VastaaPoista
 14. Ihanaa paljasta pintaa illalla! Olet tosi rohkea! Täyskymppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Pipsa uskaltaa reilusti esiintyä uimapuvussa. Siitä respektit!

   Poista
 15. Aion katsoa ohjelman illalla.

  VastaaPoista
 16. Täytyypä katsoa! Rohkea kyllä olet, kun varmaan sataa tuon jälkeen lisää kökköjä kommentteja. Tsemppiä remppaan, kyllä se varmasti aikanaan onnistuu.

  Toisaalta julkisena blogistina kyllä altistaa itsensä arvostelulle, halusi tai ei. Ei silti saisi kukaan tuollaista soopaa suoltaa kuin jotkut kommentit ovat.

  Itse en henk.kohtaista blogia pitäisi edes maksusta 😁 Jonkun asian tiimoilta kyllä, ja työelämässä joudun asiantuntijablogia pitämäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä oli tiedossa silloin kun aloitin bloggaamisen mutta ajattelin ettei blogistani tule koskaan suurten katsojamäärten blogia. Eikä mua arvostelut haittaa, siinäpähän arvostelevat. Mutta sellaiset ampuset ja räkäisemiset, vaikkakin epäilen niiden olevan vain sanahelinää, niin sellaiseen minulta ei tipu ymmärrystä. Ja olen joskus todennutkin, että jos blogi ärsyttää, niin lopettaa sen ja lukee sellaisia mitkä ei ärsytä. En pakota ketään lukemaan. :)

   Poista
 17. Miksi ihmeessä sun kaverit raportoi sulle noista törkykeskusteluista? Mikä tossa on pointtina? Antaisitte noiden olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei mun kaverit niitä kaikkia kerro, suurinosa vinkkauksista tulee tuntemattomilta henkilöiltä, luultavammin lukijoilta. Tuon jutun kaveri linkkasi koska tiesi kuvauksista ja hänen mielestään se oli huvittavaa miten mut bongattiin siellä.

   Poista
 18. Hei. Satuin näkemään sinusta kertovan dokumentin areenassa.
  Halusin vain tulla lisäämään yhde niistä positiivisista kommenteista jotta ne voittaisivat ne turhat negatiiviset.
  Tsemppiä elämään ja hyvä sinä joka rohkeudellasi ja voimallasi olet esikuva voittajana!
  Kaikkea hyvää ja lisää onnellisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Yksi positiivinen peittoaa kymmenen negatiivista. :)

   Poista
 19. Olet iloinen ja rohkea nuori nainen😊

  VastaaPoista
 20. Aivan mahtavaa katsoa juttua sinusta juuri nyt ykköseltä. Tsemppiä upea nainen!

  VastaaPoista
 21. Katsoin dokkarin! Sulla on tosi hyvä meno :)!!

  VastaaPoista
 22. Ihailtava asenne, olet upea juuri sellaisena kun olet!

  VastaaPoista
 23. Voi että -- olipa ihana dokkari!! Oot fiksu ihminen :) Hyvä Pipsa! :) :)

  VastaaPoista
 24. Oli ihan kiva ja juuri sinun näköinen dokumentti.
  Kaikkea hyvää :)

  VastaaPoista
 25. Olet aivan ihana pipsa💕

  VastaaPoista
 26. Hyvä Pipsa! Loistava asenne.

  VastaaPoista
 27. "Olla oma itsesi maailmassa, joka yrittää jatkuvasti tehdä sinusta jotakin muuta, on suurin mahdollinen saavutus."
  — Ralph Waldo Emerson —

  VastaaPoista
 28. Tosi kiva dokumentti, oisin kattonut mielelläni pidempäänkin kuin vaan sen 10 min. Sua ja sun touhuja on mukava seurata, samoin teidän kissojen. :) Yksi asia jäi kuitenkin häiritsemään: miksi ihmeessä joku sun kaveri ilmoittaa sulle niistä vauva.fi keskusteluista? Eikö tuollaisesta tule vaan paha mieli? Tai miksi sun pitää ylipäätään tietää niistä keskusteluista, kun et täälläkään itse lue niitä kaikista tyhmimpiä kommentteja? No, joka tapauksessa: kaikkea hyvää sulle. Sun blogi on yksi niistä harvoista mitä tänäkin päivänä jaksan vielä lukea :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ihmettelen. Aikamoisia kavereita, kun tarkoituksella varmistavat että saat tiedon ilkeistä kommenteista. Miksi kaverit haluavat pahoittaa mielesi? Millaiset kaverit tekevät tuollaista?

   Poista
  2. Luulen, että kaverit ja ystävät kyllä tietää toisen huumorin - tai näin ainakin toivon! Parempi nauraa ja kohdata ne naurettavat kommentit yhdessä kuin yksin :) Luulen myös, että ikävät kommentit ja niiden taso oli ihan hyvä nostaa esille tossa dokkarissa, koska harva varmaan ymmärtää, kuinka karseita ne kommentit oikeasti on.

   Ilkeiden kommenttien lähettäjät on aina niitä, joiden elämä on jollain tavalla todella näköalatonta ja synkkää. Ne on niitä, jotka ovat jollain tavalla katkeroituneita omaan elämäänsä. Ne purkaa luultavasti omaa pahaa oloa. Jos niillä olisi oma ihana elämä onnellisilla raiteillaan, niin miksi ihmeessä ne keskittyisivät jonkun toisen elämään ja sen latistamiseen? :)

   Itseä ihmetyttää enemmän se, miksi toisen onnellisuutta pitää kyseenalaistaa ja miksi siitä ylipäätään pitää tehdä dokumentti. Ollaanko me ihmiset oikeasti niin tavattoman typeriä ja yksinkertaisia? Eikö sen pitäisi olla itsestään selvää, että jokainen meistä saa olla onnellinen? Ja ettei se onnellisuus ole kiinni kropan muodosta, koosta, korkeudesta, väristä tai mallista? Toivon, että dokumentti tavoittaa just ne, joilla on se putkinäkö. Joiden mielestä onnellisuus kuuluu vain joillekin tietyille ja valituille (mutta luultavasti ei tavoita, koska sellaiset ihmiset, jotka niitä asiattomia kommentteja lähettelee, tuskin katsovat dokumentteja).

   Mutta eniveis, pidin dokumentista ja Pipsa on aivan ihailtava ja sympaattinen tyyppi :)

   Poista
  3. Mitta miksi kohdata ikävät kommentit ollenkaan?? Sitä vartenhan on esilukijat näillekin kommenteille että Pipsan ei tarvitse haukkuja nähdä. Jos haukut kuitenkin hänelle raportoidaan ihan keskustelupalstoja myöten, niin mikä on esilukijoiden tarkoitus?

   Poista
  4. Samaa mieltä sun kanssa joka kysyit, että miksi kohdata ne kommentit ollenkaan! Eikö olisi kaikista mukavinta kun ei tietäisi niistä yhtään mitään? Anna niiden tyyppejen jauhaa keskenään vaan ja keskity itseesi, Pipsa. Sun ei tarvitse vakuutella ketään mistään. Jos joku esim. levittää jotain aiheetonta juorua, kannattaa ajatella niin että "pääasia että itse tiedän totuuden, minun ei tarvitse puolustella tai selitellä itseäni muille, koska ne hyvät tyypit pysyy tukena muutenkin." Itellä ainakin putosi taakka harteilta tuon tajuttuani :-)

   Poista
  5. "Itseä ihmetyttää enemmän se, miksi toisen onnellisuutta pitää kyseenalaistaa ja miksi siitä ylipäätään pitää tehdä dokumentti."

   Veikkaan sitä, että dokumentti on tehty osittain muiden samassa tilanteessa olevien vertaistueksi. Ihan hyvä murtaa tabuja, meillä on monia isokokoisempia (nuoria) naisia ja miehiä täällä, ketkä kuulevat jatkuvasti kommenttia ulkonäöstään ja ovat epävarmoja. Niin on hyvä että heillä on jotain positiivista esimerkkiä. Päinvastoin kun jotkut ilkeilijät ajattelevat, haukkumiskommentit ulkonäöstä eivät saa kohdetta laihduttamaan, vaan ne nimenomaan hidastavat projektia, ja tämä on tutkittu juttu. Pahimmillaan ne voivat jopa puhkaista syömishäiriöitä tai aiheuttaa vinksahtaneen suhteen omaan vartaloon ja syömiseen. Eihän lapsiakaan kasvateta jatkuvalla kieltämisellä tai torumisella, silloin lapsi kokee ettei häntä hyväksytä ja se tulee näkymään myöhemmällä iällä, eikä me aikuiset olla mikään poikkeus. Positiivinen kannatus taas auttaa.

   Poista
  6. Mun touhuja voi katsoa blogin kautta kun teen Porinoita. :) Jos siis kiinnostaa katsoa videon välityksellä elämää. :)

   Moderaattorit tuli blogiin siksi, kun tänne tuli sellaiisa kommentteja joiden tarkoitus oli vain ja ainoastaan minun pilkkaus. Joten minulle ehdotettiin tällaista moderointitapaa, jolla tällaisilta pilkkaajoilta viedään sekin ilo pois. Koska mähän aiemmin kuitenkin luin ne kommentit, joten se varmaankin riitti vaikka ei julkaisuun koskaan mennyt. Mutta nyt ne kommentit eivät silmieni eteen tule. Ei ole kyse siitä, ettenkö niitä kestäisi lukea vaan enemmänkin että miksi lukea kun kerran voi tällä tavoin jättää lukematta? Ja mielestäni blogin ilmapiiri on kivempi nyt, kuin mitä se oli.

   Eikä mun ystävät kaikista jutuista kerro mitä nettipalstoilla on. Tuo oli vähän spessumpi tapaus, kun kaverini tiesi että olin menossa kuvaamaan ja olin siitä keskustellut hänen kanssaan, että mahtaakohan joku bongata mut sieltä ja olihan joku sitten bongannut. Ja tästä tämän takia kaverini siitä vinkkasi. Suuriosa keskusteluvinkkauksista tulee kuitenkin lukijoilta. Mua ei itseäni kiinnosta jos joku huutelee läskiä pipsaa jossain keskustelupalstalla, siinäpähän huutaa. Se on vaan aika kulutettu levy. Olen itse sitä mieltä, että noilla palstoilla kirjoittelee sellaiset jotka eivät pysty tai halua ilmaisemaan asiallisesti mielipiteitään. Sellaiset joiden on pakko päästä torumaan tai nälvimään yms.

   Poista
 29. Itse olen isompi kuin sinä ja olen ihan yhtä onnellinen. Perjantai-dokumentti oli hyvä. Jatka samaan malliin, pidetään iloinen elämä päämääränämme.

  VastaaPoista
 30. Ylen jutun luettuani halusin vain tulla kannustamaan, että et anna jatkossakaan kovaäänisen vähemmistön pilata päivääsi. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 31. Hyvä dokumentti. Olet uusi tuttavuus, mutta mielenkiinnolla odotan postauksiasi.

  VastaaPoista
 32. Upea dokumentti ja olet ihana valoisa persoona! tsemppiä kaikkeen haaveittesi toteutumiseen :)

  VastaaPoista
 33. Tosi hyvä dokumentti 😊

  VastaaPoista
 34. Hyvä Pipsa. Hyvä dokumentti.
  >Leena

  VastaaPoista
 35. Hieno dokumentti ihanan positiivisesta ihmisestä! Jatka vaan samaan tyyliin.

  VastaaPoista
 36. Hyvä ohjelma, olet valloittava persoona.

  Kommentoin nyt tätä, mitä moni muukin: tuntuu aika ikävältä, että ystäväsi lähettelevät noita ikäviä kommentteja sinulle. Miksi? Tuntuisi pahalta, jos ystäväni laittaisi heti viestiä, jos kuulisi minusta jotain negatiivista.
  Kannattaisikohan muuttaa käytäntöä? Elä elämääsi ja mitä et tiedä, se ei vaikuta mieleesi. Voisi olla psyykelle parempi vaihtoehto.

  Iloa syksyysi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kuten ylempänä jo selvensin, ettei ystäväni kaikkia juttuja sieltä keskustelupalstalta kerro. Jotain kyllä, mutta suurinosa vinkkauksista tulee lukijoilta tai ns. tuntemattomilta. TÄmän ystävä laittoi ihan siksi kun oltiin asiasta keskustelu, että bongaisiko joku mua sillon kun ollaan kuvaamassa kuvausryhmän kanssa. Ja ystävä oli sitten bongannut sen keskustelun ja kertoi siitä linkin kera ja olihan se pakko käydä kurkkaamassa, tuon ainoan kerran. :D En muuten käy kyseisellä sivustolla. Joskus alussa kävin, kun sieltä tuli porukkaa ja se näkyi noissa seurantaohjelmissa, ihan uteliaisuuttani. Silloin jo keskustelu oli hyvin negatiivista ja päätinkin lopettaa seuraamisen. Enkä usko että se on miksikään muuttunut.

   Poista
 37. Dokumentti oli kiva ja positiivinen! Yhden jutun siitä huomasin, pyöräsi satula on liian korkealla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Se voi olla, että on korkealla. Pitääpä siis laittaa alemmas. :)

   Poista
 38. Olet ihana! Jatka samaan malliin! Iloa syksyysi!

  VastaaPoista
 39. Wau, aivan mielettömän upea ASENNE sinulla! Tuosta on monella ihmisellä opiksi ottamista, itseni mukaan lukien. Olet todellinen valoihminen, sinua kuunnellessa ei voi muuta kuin hymyillä ja ihailla asennettasi, valoisuuttasi ja positiivisuuttasi! Mieletön mimmi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Toivon mukaan blogi antaa iloa ja rohkeutta ihmisille, olemaan omia itsejään, iloitsemaan pienistä, yms. :) Ei se tarvitse kuin yhden tämmösen tartuttamaan siloa positiivista energiaa eteenpäin. :)

   Poista
 40. Olipa aurinkoisia minuutteja siinä dokkarissa.:) Katsoin Areenasta tänään kun eilen kuitenkin unohtui.x) Hyvä mieli tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin? Kiva kuulla että tuli hyvä mieli. Niin tuli itellekin. :)

   Poista
 41. Susta sai ton dokkarin perusteella aivan ihanan kuvan.

  VastaaPoista
 42. Haukkujia on aina, siitä ei pääse mihinkään.
  Mutta minäkin ihmettelen miksi kaverisi kertovat sinulle jostain keskustelupalstan haukkumisista? Monesta bloggaajasta keskustellaan eri sävyin useallakin palstalla ja tiedän, että moni ei käy niitä lukemassa, koska miksi kävisi turhaan pahoittamassa oman mielensä?

  Palaute pitää osata ottaa vastaan, mutta ei jotain turhia haukkumidia tarvitse käydä mistään lukemassa tai ilmoittaa heti kaverille mitä tuntemattomat ihmiset ovat kaverista kirjoittaneet.

  Tsemppiä sinulle! Minä olen sitä mieltä, että koko ei rajoita onnellisuutta. Mutta silti tsemppiä laihdutukseen, koska liikkuminen ja kaikki on varmasti helpompaa ja mukavampaa, kun ei tarvitse kantaa niin isoa massaa mukana koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylempänä on tästä kaveri+keskustelupalsta asiasta tarkemmin jos kiinnostaa. :)

   Ei se koko määriä sitä onko onnellinen vai eikö ole. Joitakin se koko saattaa masentaa, ahdistaa jpa, mutta mun mielestä siitä pitäisi päästä jotenkin eroon koska kaikki sujuu kivemmin kun puhuu itselleen nätimmin. Tottakai kevyempi olo on helpompaa ja mukavampaa.

   Poista
 43. Oli tosi mukava katsoa tuo dokumentti. Sinulla on niin mahtava itsetunto ja elämänasenne. Noin se pitää ollakin. Itse pienikokoisena ja ns. rehevänä ihmisenä häpeilen mennä uimahalliin jossa pitää riisua alasti muiden ihmisten edessä. Annoit vähän ajattelemisen aihetta, miksi välittää mitä muut ajattelevat ja jättää mukava harrastus sen takia.
  Nuo sinun mekkokuvat on tosi hienoja, mekot passaavat sinulle hyvin ja ovat ihanan pirteitä. :) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne uimahalliin vain! Ei ne ihmiset siellä susta oo kiinnostuneet, en ainakaan usko. :) Kaikilla on omat mietteet ja murheet. Miekin käyn uimassa eikä kukaan ole järkytyksestä pyörtynyt mut nähdessään. :) Onpahan siellä lukija joskus tullut juttelemaankin. :) Että mene ihmeessä!

   Poista
  2. Siis käytkö uimahallissa?

   Poista
 44. Hei Pipsa,
  En ollut ennen blogiisi tutustunutkaan, vasta nyt dokkarin myötä vilkaisin. Olet aivan mahtava tyyppi, ja kuten joku tuossa ylhäällä kirjoittelikin, asenteestasi olisi monella paljon opittavaa. Kaikkea hyvää Sinulle jatkossa!

  VastaaPoista
 45. Kiva dokumentti, sinulla on tosiaan mukava ääni ja pirteä olemus. Tuli vain mieleen, että korostat paljon sitä, että et saisi muiden mielestä pukeutua kuten haluat. Ehkä tämä tulee sinulle esiin juurikin siksi, kun pidät blogia. Ihmiset kun tuppaavat tuomaan esiin omia mielipiteitään enemmän tai vähemmän nätisti. Sanot, että et välitä, mutta taidat sittenkin välittää.

  Väittäisin, että suurinta osaa normaalijärjellä varustetuista ihmisistä ei kiinnosta pätkän vertaa, mitä muilla on päällä. Ja näinhän toteat itsekin eli anna mennä vaan.

  Näin aina normipainoisena olleena on vaikea hahmottaa lihavuudesta "kärsivien" elämää. Mietin tätä dokumenttia katsellessa, kun se Jenny kertoi olleensa dieetillä oikeastaan aina. On varmasti niin, että ylipainoisen elimistö ei toimi kuten normipainoisen ja siksikin laihtuminen on vaikeaa. Ja psyykkiset jutut ovat tietysti oma lukunsa. Jos on koko ikänsä taistellut syömisen ja painonhallinnan kanssa, niin kyllähän kyse on syömishäiriöstä, joka pitäisu hoitaa sen alan ammattilaisen avulla.

  Normaalistihan sitä syö asiaa enempiä miettimättä eli ruoka ei hallitse elämää, vaan se on energianlähde, josta toki myös nauttii hyvän ruoan ja herkkujenkin välityksellä. Painonhallintaongelma on mielestäni yhtä lailla sekä kehon että mielen sairaus kuin alkoholismi tai muu addiktiokin tai vaikka uniongelmat. Erona on tietysti se, että syöminen on ihmisen perustarve eli jos siitä tulee koko elämää hallitseva asia, niin jotain on pielessä.

  Esim. itse en erityisemmin mieti ruokaa muuten kuin että pyrin syömään edes jotenkin terveellisen monipuolisesti, että voisin hyvin. Syön herkkuja, normiruokaa, mitä nyt milloinkin, mutta syöminen on vain elämän yksi osa eikä sitä tarvitse erikseen pohtia.

  Monimutkaisia juttuja eli ota kaikki hyöty irti eri alojen ammattilaisista ja tsemppiä syksyysi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä. "Ota kaikki hyöty irti eri alojen ammattilaisista ja tsemppiä syksyysi". Voi hyvin Pipsa!

   Poista
  2. Korostan sitä tosiaan koska tällaisia kommentteja saan, mutta en totea sen ole KAIKKIEN mielipide mutta että joidenkin mielestä ei saisi näyttää nilkkoja, ei alleja, vaan kaikki pitisi piilottaa. Jopa kesäkuumalla. Ei ihmekään että vuosia sitten mulla oli kesäisin kuuma kun piilottelin itseäni, vaan eipä oo enää. :D

   Poista
 46. Katslin Perjantai -ohjelman. Pipsa on kyllä täynnä energiaa, mutta...miksi kukaan ei sanallakaan "voinut kannustaa ajattelemaan terveyttä?" Selitystä selityksen perään kuinka jokainen saa olla sellainen kun on. Se on totta, mutta kyllähän valtava paino rajoittaa elämää, se on fakta. Kaikkea hyvää ja iloa elämääsi mutta koeta silti harkita mitä ateriasi pitää sisällään. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti meni sinulla kaikki ohjelman pointit ohi. Tsemppiä. <3

   Poista
  2. Koska varmaan kaikki ajattelee sitä terveyttä vaikka ei sitä sanottu. itsekin ajattelen terveyttäni ja siksi olenkin elämäntaparemontilla. Että vanhempana terveys olisi hyvä. Ettei tulisikaan mitään.

   Poista
 47. Mikset panostanut värikkäämpään pukeutumiseen telkkarissa? Olit nyt ihan harmaa hiirulainen. Sinullahan on upeita värikkäitä vaatteita, mikset käyttänyt niitä? Olisit räväyttänyt. Muuten studio-osuus oli kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Pipsa, kun minä odotin myös sinulta jotain ihanaa asukokonaisuutta, esim. fuksia mekko ja jakkuna vaaleanpunainen nahkajakku! Olisit ihmeessä laittanut.

   Samoin oisit voinut piipahtaa kampaajan kautta tai laittaa itse hiukset kauniisti auki. Olisit silloin ollut kyllä oma räväkkä itsesi etkä harmaa hiirulainen.

   Voitko kertoa mikset pukeutunut värikkäämmin studioon? Odotin sitä niin kovasti ja uskon että moni muukin lukijasi odotti näkevänsä ihanan värikkään Pipsan.

   Poista
  2. Miten eri tavalla näin itse Piian ulkoisen olemuksen studio-osuudessa. Minusta hän oli pukeutunut ja kampautunut niin, niin kivasti, että se pisti ekana oikein silmääni. Nätti pusero, söpö neuletakki ja tukka kivasti, jopa se yksi pieni kiehkura ponnarista irrallaan oli nätti yksityiskohta. Mun mielestä asuvalinta ja myös muu stailaus meni täysin nappiin.

   Poista
  3. Asukokonaisuus oli minun mieleeni, harmi ettei teidän.

   Poista
 48. Oli hyvä dokumentti! Pitää varmaan Areenasta vielä katsoa kun flunssan kourissa olin pahimmoilleen kun tuli tv:stä. Mikko Kivinen sanoi jotenkin tosi hyvin, että fakta on nyt ja tässä millainen olen ja se riittää (tai on hyvä tms.) Se kuulosti niin jotenkin oikealta, joten olkaamme onnellisia tässä ja nyt :) Toki kaikki mikä tehdään terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi on plussaa mutta ei tosiaan tarvi odottaa että elämä onnellisuus alkaisi vasta kun "se jokin on saavutettu". ♡

  VastaaPoista
 49. Tuleeko uusintana joskus telkkarista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle Areenasta löytää. Tuli tänään päivällä uusintana.

   Poista
  2. Ja Areenasta löytää myöskin jos ei ole televisiosta ehtinyt katsomaan. :)

   Poista
 50. Esiinnyit ihan kivasti studiossa (tosin olit vaisu), mutta miksi tylsä asu? Mikset ollut laittanut tukkaa tai edes pistänyt huulipunaa. Eikö tarkoitus ollut näyttää, et pyllerökin voi olla ihan viehättävä.

  Muuten olit mun mielestä dokkarissa ihan kiva, alun mässyä en ymmärtänyt? Miksi se oli? Moni luuli et mussutat aina suklaata ja sipsejä, mikä ei liene totuus. Jos oikein olen ymmärtänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se dokkarin alku oli mielikuva mikä ihmisillä on lihavasta; että lihava makaa masentuneena sohvalla ja vetää kaksin käsin herkkuja. :)

   Poista
  2. Etkös sä niin juuri teekkin?

   Poista
  3. En tee, paitsi ehkä niiden mielestä, joilla on tuo mielikuva lihavasta ja jotka eivät muuhun suostu uskomaan.

   Poista
 51. Minusta oli iloinen, rempseä ja asialinen dokkari. Myös ylipainoisella on oikeus herkkupäivään ja näinhän se fiksussa laihduttamisessa pitääkin olla, että osaa herkutella ja sitten olla useamman päivän ilman. Olet laihtunut hienosti ja lisää miinuskiloja tulee aivan varmasti. Ole vain oma itsesi, sen takia luen blogiasi. Minä olen myös päättänyt, etten kuluta enää yhtään energiaa itseni mollaamiseen, vaan nautin joka hetkestä, täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit. :) Kyllähän se noin ja mulla se toimii. Kaikilla ei toki toimi se herkkupäivä, vaan pitää paremminkin kieltäytyä kokonaan. Jokaisen pitää etsiä itselleen se sopiva tyyli. Ja itseään ei kannata mollata vaan elää tässä hetkessä. Mitä sitten jos on ylipainoa just nyt, elää silti koska se on vaan tää yks elämä mikä on.

   Poista
 52. Jännä dokumentti, tuli ihan erilainen kuva sinusta verrattuna siihen minkä olen ilkeiden juoruilijoiden kautta saanut. Kyllä jokaisen kannattaisi muodostaa mielipiteensä itse, eikä anonyymeiltä foorumeilta löytyneiden "faktojen" perusteella. Ikävää että nämä kommentoijat eivät osaa sisäistää sitä että me ollaan kaikki ihmisiä, ei ketään saa mollata tai kritisoida jatkuvasti, tuskin kommentoijat tykkäisivät itsekään jos he tai heidän lapsensa/muut läheidensä joutuisivat nettivainon kohteeksi. Kaikkea hyvää sinulle, ihanaa nähdä ihmisiä toteuttamassa itseään ja upeaa että menet pää pystyssä törkykommenteista riippuen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nimenomaan itse se mielipiteen muodostaminen kannattaa tehdä, varsinkin kun mitä olen kuullut, että tuolla foorumeilla liikkuu kaikenlaisia huhuja musta. Eli ei kannata ihan sokeasti luottaa siellä olevaan tietoon. Voi kuinka monta kertaa olen kuulemma ollut raskaanakin. :D Osa on trolleja, jotka elää siitä fiiliksestä minkä saa ja toinen osa on sellaisia joilla on huono olla ja jotka tuolla foorumeilla purkaa oloaan muihin.

   Poista
 53. Hei, katsoin myös ohjelman. Blogiasi olen lueskellut silloin tällöin, nyt kommentoin ensimmäisen kerran. Olit niin kivan oloinen telkussa, naurusi on mukavan kuuloinen. Tuli hyvä mieli. Itsekin olen isohko ihminen ja siitä saanut kuulla ympäristöstä. Siihen on ollut totuttelemista, koska muiden ulkonäkö ei ole koskaan ollut minulle mikään juttu. Niin joutua nyt sitten itse sellaisen kommentoinnin kohteeksi, ei mahdu kaaliin.
  Olisipa maailma tosiaan sellainen paikka, että kaikki muodot saisivat rauhassa tepastaa täällä tämän lyhyen elämän ajan, eikä tarvittaisi mitään "valistusohjelmia". Sitä odotellessa kiitos ohjelmasta ja blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan tosi, että saataisipa kuka tahansa meistä olla ihan rauhassa. Oli sitten millainen tahansa. Kun tuntuu että jos pienelläkin määrällä eroat massasta, et saa olla rauhassa. Kehorauhaa kaikille! Ehkä maailmassa on joskus aika, jolloin kaikki saa olla rauhassa mitä ovat.

   Poista
 54. Sinun video-osuutesi aikana mua alkoi itkettää ihan ylpeydestä, miten hienosti olit ja juttelit ja toit esille omaa ajattelutapaasi. Olet miellyttävä-ääninen esiintyjä, itse asiassa sun luonteva esiintymisesi oli kuin olisit saanut siihen oppia, olet varsinainen luonnonlahjakkuus. Hienoa, että tulet esille tärkeän asian kanssa. Halaus! <3

  VastaaPoista
 55. Kuva sinusta rannalla; käsittämättömän upea!!!

  VastaaPoista
 56. Hyvä Pipsa! 😊

  VastaaPoista
 57. Hyvä Pipsa!! Tykkäsin!

  VastaaPoista