6.10.2017

PipSan Porinat 17-2017 / MY DAY 19.9.

           

34 kommenttia:

 1. mukava video jälleen kerran. sulla on tosi nätti käsiala:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiva kuulla että pidit. :) Itte kyl aattelen et oma käsiala on kyl melkosta harakanvarvasta. :(

   Poista
 2. Ihmettelen kuinka salitreenisi on pysynyt samana niin kauan. Miksi pt tee uutta ohjelmaa? Vaihtelulla saa parempia tuloksia ja kroppa tottuu liian samankaltaiseen treeniin. Ja kyykyssä ei myöskään kantapäät saisi nousta maasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa et miks treeni ei vaihdu ja kantapäät kyykyssä lattiassa. Eikö sua ohjata mitenkään?

   Poista
  2. Samaa olen ihmetellyt. Oma pt antaa uuden saliohjelman noin 8-10 viikon välein. Ja kantapäät ei saa nousta :)

   Poista
  3. Menkääpä ison mahan kanssa kyykkyyn, jos ei oo omasta takaa niin laittakaa paidan alle rantapallo jos on ilmaa enemmän tai vähemmän ja kyykistelkää sen jälkeen :) Ihan oikeasti, on paljon liikkeitä joita ei ison vatsan kanssa vain tehdä mutta voihan niitä alkaa harjoitella jo tulevaisuutta varten :)

   Poista
  4. Kokeilin mennä kyykkyyn, mahaa löytyy ja paino 100+ kiloa. Kantapäät pysyi lattiassa.

   Poista
  5. Niin, kyllähän se vaihtelu on varmasti hyvä jos treeniä tekee lihasten kasvattamismielessä. Tottakai määkin nostelen niitä painoja ja toistoja. Ja tuo kyykkyjutska... Olin siis kyykyssä, mutta se ei ollut sitä kyykkäystä mitä nyt meinaatte. En mä tuolla tavoin edes kyykkää, että jään sinne alas kyykkyyn pitkäksi aikaa. :) Tuota voitte ajatella vaikka jonkinsortin venytyksenä. Kunnon kyykyssä mulla pysyy kantapäät alhaalla, mutta maha kyllä estää sen menon ihan syvimpään kyykkyyn mutta parhaani mukaan sen teen.

   Poista
  6. Paljonko teet kunnon kyykkyjä? 20? 50?

   Poista
 3. Katsoin perjantai dokkarin sinusta ja voin vaan todeta, että Voi Pipsa, mä niin nostan sulle hattua, että olet aidosti oma itsesi!<3 Kadehdin asennettasi elämään, kaikkien pitäisi osata olla välittämättä muiden mielipiteistä, kun sillä ei loppupeleissä ole mitään merkitystä! Kumpa sitä itsekin osaisi olla välittämättä muista eikä aina miettisi mitä ketäkin ajattelee mistäkin. Jatka samaan malliin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että katsoit. :) Ja mie tosiaan jatkan samaan malliin ja toivon että moni muu lähtee tekemään samoin. :)

   Poista
 4. Ei tuo upea amppelikukkasi siitä yleispuhdistusaineesta ehkä ollut moksiskaan. Eikö kirvoja vastaan jopa neuvota suihkuttamaan esim. mäntysuopaliuoksella?
  Muuten, onko Sulo leikattu poikakissa? Nimittäin se auttaa yleensä liialliseen rauhattomuuteen. Neuvottelepa eläinlääkärin kanssa.

  Kiva video! Oot niin positiivinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin mäkin muistelin joten en sitten sen enempää hermostunut mutta joka tapauksessa - kukkapuska nuutui sen verran tuossa ilmalämpöpumpun edessä, että kuoli. :( Eikä kissojen takia voinut laskea parempaan paikkaan koska sitten Pirpana ois mennyt syömään niitä lehtiä. :(

   Juu, Sulo on leikattu - kuten kaikki muutkin kisumme. Eikä Sulo ihan aina rauhaton olekaan mutta nyt on ollut kovin mussa kiinni ja haluaa huomiota. En tiedä miksi mutta oon parhaani mukaan yrittänyt viihdyttää. :)

   Poista
 5. Mihin kohtaan sinussa nuo salikäynnit on eniten vaikuttaneet, osaatko sanoa?

  VastaaPoista
 6. Huomasitko, että olit laittanut korttiin riemusaa eikä riemuisaa? Aika erikoinen synttärilahja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kuullut murteista?

   Poista
  2. :D Et voi olla tosissas... Riemusaa on just hyvin sanottu ja lahjakin oli hauska! <3

   Poista
  3. Juu, kyllä mä sen huomasin kun silleen sen korttiin laitoin. En ole ihan satasen varma mutta mielestäni tuo on porin murretta koska olen useasti kuullut noin sanottavan että "riemusaa" vaikka toki tiedän miten se oikeaoppisesti kirjoitetaan. Mutta mitä sitten jos siitä jäi yksi kirjain? Ymmärrän että on henkilöitä joita ärsyttää nuo ah niin ihanat kirjoitusvirheet (tahalliset tai tahattomat), mut ei nyt ärsyynnytä liikaa, jookos? :)

   Poista
 7. Kiva video :) Sun ääni on jotenkin jännällä tavalla rauhoittava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai rauhoittava video. :) Kiva kuulla. Pitäisiköhän tehdä joku Pipsa lukee iltasadun, ja silleen kuiskaten? ;)

   Poista
  2. Joo, hyvä idea :D

   Poista
  3. Pitääpä siis laittaa To do listalle. :)

   Poista
  4. Asmr videot sinun tekeminä olisi kyllä jotain ihan huippua kun jo normi videosi saavat melkein sen "asmr" tunteen aikaan :)

   Poista
  5. Aijaaa, vaikka en mä ees kuiskaile näillä videoillani. :D

   Poista
 8. Kisut on ihania, enemmän videoita niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Pitää katsoa jos joskus teen jonku kissavideon. :)

   Poista
 9. Katsottiin juuri Ylen tekemä lyhyt video sinusta. Oli hienoa nähdä puhtaasti ja aidosti onnellinen ihminen, jatka samaan malliin! :-)

  VastaaPoista
 10. Salitreeneissä minua kiinnostaisi että kuinka monta toistoa teet? Esim tota kelkkaa montako kertaa meet tota rataa ja millä painolla ja montako kyykkyä teet? Tsemppiä treeneihin! Itse en uskaltaisi ikinä salille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan salille, ei siellä kukaan pure ja jos puree, niin purase takasin! :D Enkä oikein tässä halua kertoa noita määriä, koska se on mulle räätälöity. :) Jos liikkeet ja toistot kiinnostaa, niin suosittelen PT:n palveluita, että tekee sulle sunlaiset treeniohjelman liikkeineen ja toistoineen. :)

   Poista
 11. Katsoin Perjantai dokkarin sinusta ja ihailen rohkeuttasi olla oma itsesi.
  Itse olen aina ollut suvun outolintu tatuoinneilla, lävistyksillä ja erilaisella maailmankatsomuksella. Ei se helppoa myöskään ole ollut hyväksyä kehoaan kun jo pienestä mahastaki kritisoidaan vaikka muuten olen urheilullisen kropan saanut jalkojen ja käsien osalta.

  Sinusta on hienoa ammentaa inspiraatiota tulevaisuutta varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kaikki saisivat olla omanlaisiaan aivan rauhassa. En ymmärrä sitä, miksi kaikkea erilaisuutta pelätään ja vieroksutaan? Niin kauan kun siitä ei ole haittaa kenellekään, sen ei pitäisi haitata ketään. Itse olen mieluusti se erilainen outolintu, kuin massaan hukkuva lammas.

   Poista