5.11.2017

BomBom.fi = Värikkäitä uimapukuja plussamitoituksella!

           

Yhteistyössä - BomBom.fi

Muistuttelen vielä tästä kivasta tarjouksesta, jonka BomBom.fi tarjoaa lukijoilleni, eli -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista AcquaRosa Beach uimapuvuista, bikineistä ja kaftaaneista. Tämä kyseinen etu on voimassa vielä ensi viikon ajan eli 12.11.2017 asti. Jos siis pientäkin innostusta ois uudelle uimapuvulle, niin nyt se kannattaa tehdä! Muista vain lunastaa alennus tarjouskoodilla: PIPSA


BOMBOM.fi löydät myös

⭕ Facebookista

⭕ Instagramista


Video & Kuvat: Henna Kallionkieli
Kuvauspaikka: Yyterin Kylpylähotelli

25 kommenttia:

 1. Hyvän tuulen video! :) Kiva tuo selkäosa tuossa uimapuvussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit. :) Joo, se on aika jännä ja sen saa sidottua ns. normitavallakin mutta koin itelle tuon X-sidonnan tukevammaksi.

   Poista
 2. Uimapuku on niin kivan värinen kuvassa, että tilaisin heti, jos yläosa ei tekisi tuota riippurintaefektiä. Harmi, ettei tue rintoja kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos saa vinkata, niin onhan tuolla Bombomissa muitakin uimapukuja, jospa sieltä löytyisi sellainen joka olisi enemmän mieleesi. :)

   Poista
 3. Hyvä Pipsa! Nätti uimapuku, väriltään ja malliltaan. Kivasti toteutettu video.

  VastaaPoista
 4. Kaunis uimapuku minunkin mielestäni! Voisin itsekin haluta samanlaisen, mutta olen ns. pebaihminen eli alaosa suhteettoman suuri yläosaan verrattuna, ja tuo kuosien muutos juuri tuolla kohdalla ei ole minulle suotuisa :( Eli tarvitsisin joko yksivärisen tai sitten mallin, jossa yksivärinen kangas alkaa alempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni Bombomissa on tuollaisiakin uimapukuja, käy ihmeessä kurkkaamassa. :) Tosin onhan mullakin isohko peffa ja mun mielestä tää on ihan kiva. :)

   Poista
  2. Muitakin vaihtoehtoja löytyy naiset, upeita AcquaRosa Beach pukuja Brasiliasta asti. AcquaRosan uima-asut ovat kokonaan vuorattuja, tukevia ja leikkauksiltaan sopivia meille kurvikkaille naisille. Kuntouimareille ja vesipedoille suosittelen Wiki of Denmark naisellsia uikkareita.

   Ja Pipsa, se sun isohko peffa on just hyvä :)
   terkuin, BomBom Kauppias Anne

   Poista
 5. Uiminen olisi sulle varmasti hyvä liikuntamuoto ihan viikottaiseksikin harrasteeksi. Ei kuluta niveliä ja on kunnolla tehtynä tehokastakin.

  Mä en tykkää uimahalleista tai kylpylöistä juuri silmälasien takia! Olen tosi sokea ilman, mutta lasit huurtuvat ja pisaroituvat ja taisivat mennä sulla ihan uppeluksiin vesiliukumäessä. Ostin uimalasit miinuksilla, mutta nekin tuntuvat hankalilta. Piilareitahan nyt ei edes suositella tuollaisiin olosuhteisiin. Ärsyttävää! Ja lasten kanssa en edes uskalla mennä halliin keskenään, liian vaarallista sokean äidin kanssa :-D

  Uimapuku on ihanan värinen, mutta rintojen kohdalta ihan liian löysä eli toiv niistä takanaruista saa kiristettyä kunnon tuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miksi piilareita ei suositella? :O Terveisin: Piilarien kanssa uimahallissa

   Poista
  2. Uiminen on kaikille hyvä liikuntamuoto. :)

   Sinne vaan silmälsien kans altaaseen, mä en oo kokenut niitä mitenkään huonoiksi. Tai ei mulla vaan huurru/pisaroidu, tosin mahtiaisko johtua siitä jostain jutusta, kun muistelen että mulla ois silmälaseissa se joku huurrunesto. En oo varma! Mut siis mene sinne silmälasien kanssa vaan. :)

   Poista
  3. No ei kyllä suositella uimista piilarien kanssa tulehdusvaaran takia. Tai jos on pakko, niin mieluiten kertakäyttöiset ja uimalasit päähän.

   Mullekin silmälasit ja uiminen on hankala yhdistelmä, kun kyllähän ne lasit kastuu ja tulee pisaroita yms.

   Poista
  4. Huh huh :D mitenköhän se piilari lisäis tulehdusvaaraa? :DD kaikkee sitä kuulee! T. Piilareilla joka viikko uimahallissa uiva, ei ikinä ole ollut ongelmia

   Poista
  5. No voi toki, mutta ei ihan pelkästään ne päässä suositella uimista.

   http://www.piilolinssioptikko.net/voiko-piilolinssit-silmissa-uida/

   Poista
 6. Ihanan persoonallinen uimapuku!
  Sopii tyyliisi erittäin hyvin! :)

  VastaaPoista
 7. Kenelle sä tossa videon lopussa vilkuttelet? :)

  VastaaPoista
 8. Tämmönen lihava ihminen kun minä en saisi ininä uikkarin sidottua takaa. Ei kädet taivu tekemään solmuja. Sitoiko Henna omasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ”Miinuspuolen tästä sanottakoon, että tarvitset apurin auttamaan nauhat kiinni - ainakin itselleni kävi näin. ” Eli itsekö solmit vai apuri?

   Poista
  2. Itse sidoin, mutta kyllä se tahimista oli. Kyllä se paremmin avun kanssa menee. :)

   Poista
 9. Ihan mielenkiinnosta pakko kysyä ( tämä ei ole kettuilukysymys ) kenelle tämä video oli tehty? Kohdeyleisö? Ja miksihän tämä oli tehty? Eikö pelkkä kuva olisi riittänyt mainokseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kaikille jotka uikkareita aattelee, mut varmaankin just enemmän plussakokoisille. Videolta näkee paremmin uikkarin kuin kuvista, vaikka on ne kuvatkin ihan kivat. :)

   Poista