16.11.2017

Pieni kurkistus Yves Rocherin joulukalenterin tarjontaan + Alennuskoodi


Yhteistyössä Yves Rocher

Viimeisiä hetkiä viedään että voi tilata Yves Rocherin kauneuskalenterin, sillä kunhan tilaat viimeistään 22.11. mennessä, niin kalenteri ehtii ennen joulukuuta perille ja voit aloittaa kalenteripussukoiden availun. 

Mie avasin jo yhden luukkupussukan ja paljastan teillekin tämän pienen sneak peekin, että mitä sieltä paljastui, mutta en kerro numeroa että pystytte jännittelemään mistä pussukasta tämä oikein tulikaan. No mutta, pussukasta tupsahti käteen Yves Rocherin Le Vernis kynsilakka ihanassa joulunpunaisessa värissä. Kun tuota pulloa katsoo, niin siellä on myös kultaistakin väriä - vai olenko ainoa joka näkee tuon kultavivahteen tuossa kuvassa? Olihan sitä pakko myös pistää kynsiin ja ai että miten ihana! Plussana kerrottakoon että kynsilakka kuivui todella nopeasti ja on kestänyt oikein hyvin. 

T'ämän viikon 13.-19.11.2017 olisi voimassa alennuskoodi SHOP10 jolla saa -10€ pois ostoksesi loppusummasta. Ja tämä koodi käy myös joulukalenteriin, eli jos kalenteri kiinnostaa niin nyt sen saisi hivenen halvemmalla. Alennuskoodia käyttämällä joulukalenterin hinnaksi tulee vain 69,90€!

4 kommenttia: