24.11.2017

PipSan MegaPorinat - Osa2

            

19 kommenttia:

 1. Haaste: piparkakkutalontekovideo :)

  VastaaPoista
 2. Pidä livestreami youtubessa omalla kanavalla. Anna parille tyypille modeoikeudet, jotka pystyy poistamaan tarvittaessa epämieluisat kommentit. Siinähä siis mahdollisuus interaktiiviseen vuorovaikutukseen sun ja katsojien kesken (kommentoimalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ois kyllä mielenkiintoinen, mutta mulla ei ole koneessa kameraa joten pitäisi sitten hommata erillinen. Oon mä chatteja pitänyt aiemminkin, mutta niidenkin pidosta on taas aikaa.

   Poista
 3. Milloin tulee se video siitä kasvomaskijututust, joka näky sun mydayl elokuus? Sanoit siin et kuvasit siit testivideoo.

  VastaaPoista
 4. Mä oon ehkä nyt vähän hidas, mutta mistä sen 1. osan löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://varikaspipsa.blogspot.fi/2017/10/pipsan-megaporinat-osa1.html

   Poista
 5. Milloin tämä oli kuvattu?

  VastaaPoista
 6. Vinkki englannin kirjoittamisesta: excited on innostunut, exited ihan jotain muuta (exit=uloskäynti). Ja surprised-sanassa on tosiaan kaksi ärrää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, kiitoksia vinkistä. Tässä vissiin kyse mun instakuvasta, tai näin oletan kun en muussa kohdin ole noita käyttänyt. Siinäkin itseasiassa tapahtui siis moka, koska käytin vaan niitä mitä insta suoraan ehdotti ja missä oli paljon muidenkin käyttäjien käyttöjä. :D Ei vissii pitäs! :D

   Poista
 7. Toivoisin että nämä videot tulisivat hiukan tuoreempana. Tuo #meetoo kampanjakin on jo vähän menneen talven lumia vaikka tärkeä aihe onkin. Samoin näin joulua odotellessa ei jaksa katsoa videoita enää syksyltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni #meetoo kampanjasta ei voi sanoa että se olisi menneen talven lumia. Niin tärkeä aihe että saa pysyä esillä ja varsinkin jos joku ajattelee että aihe käy kohun jälkeen vanhaksi tulee siitä puhua enemmän. Tästä aiheesta ei vain voi puhua liikaa kun niin pitkään sen on annettu vain tapahtua.

   Poista
  2. Toiset tulee nopeammin ja toiset hitaammin. Minun mielestäni tuosta #METOO kampanjasta kannattaa puhua, kenties se auttaa ymmärtämään mikä ei ole suotavaa ja mikä on.

   Poista
 8. Enenn joulua vielä semmosen chatti ;p

  VastaaPoista
 9. Mä olin joskus 19 kesäsenä yhdess työpaikassa, jossa meillä oli sellaset "navettatakit" työasuina. Siellä yhdellä miehellä oli tapana kourasta persuuksesta, juuri silloin, kun kannoit jotakin käsissä.
  Oli tosi inhottavaa. Nyt se olis seksuaalista häirintää. Sillon siitä vaan vaiettiin.
  Kiva video. Kuuntelin ja tein muita hommia siinä samalla.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä ollut kamalaa. :( Kyllähän noista ahdisteluista vaietaan vielä tänäkin päivänä ja siksi on kyllä hyvä, että tulee ilmi. Kunhan sitten on oikeasti tapahtuneita ahdisteluita, eikä mitään kiusaamista - voin nimittäin nähdä asiassa myös tämänkin puolen. :(

   Poista