2.11.2017

Yves Rocherin Joulukalenteri 2017


Kaupallisessa yhteistyössä - Yves Rocher


Ei ole enää kovin pitkä aika kun joulukuu tupsahtaa eteen ja päivien laskenta jouluaattoon voi alkaa. Ja mikäs sen kivempi tapa laskea noita päiviä kuin ikiomalla joulukalenterilla, jonka salaperäisistä pussukoista saattaa tupsahtaa vaikka ihanalta tuoksuvat käsivoide, tai hiuksia hemmotteleva hiusnaamio!

Tänä vuonna Yves Rocherin joulukalenterissa on 24kpl täyskokoisia kauneustuotteita ja paketin mukana tulee myös naru ja pyykkipoikia, joten voit käyttää omaa mielikuvitustasi ja ripustaa joulupussukat ihan miten itse keksit! Voit vaikka antaa pussukoiden olla isossa säkissä ja ottaa sieltä joka päivä summanmutikassa yhden pussukan. Itse aion laittaa ne taas kerran keittiön puukarahkaan roikkumaan, jossa on kaikenlisäksi jouluvalot pientä tunnelmaa luomassa. Kalenteri maksaa 79,90€ ja se kannattaa tilata viimeistään 22.11.2017, jotta kalenteri ehtii ajoissa perille.

Lisäys: Koodilla DEAL20 saa -20% alennusta joulukalenterista. (voimassa 5.11. asti)


2 kommenttia:

  1. Meinaatko tänä vuonna itse käyttää tuotteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea sanoa vielä, koska en tiedä mitä sieltä tulee, mutta mahdollisimman montaa aion itse kyllä käyttää. Esim. meikit on nyt selkeitä jotka pistän kiertoon. :)

      Poista