6.12.2017

JOULUKALENTERI | ITSENÄISYYSPÄIVÄ, SUOMI100 (LUUKKU 6)

            


Minun "juhla-asuni" Suomen itsenäisyyspäivänä kun Suomi
on ollut 100 vuotta itsenäinen

Mekko - Ralph Lauren, Boozt
Korvikset - Kidegoes#suomi100, MadebyNoosa

12 kommenttia:

 1. Kaunis ja juhlava mekko vaatisi toki sukkikset ja kengät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, jos olisin juhlinut jossain muualla kuin kotona. Kotona en kaipaa sukkiksia enkä kenkiä. :) Enkä kyl välttämättä juhlapaikassakaan, riippuu mun mielestä ihan siitä missä juhlat juhlitaan, mut tästäkin ollaan varmasti montaa mieltä. :)

   Poista
 2. Upea asu itsenäisyyspäivän juhlintaan ja kotona ei sukkiksia kaipaa, jos ilmankin tarkenee. Jaloistasi taas vouhkataan palstoilla, mutta jos toimii niin mitäs noista. Käytätkö itseruskettavaa näin talvella sääriin vai onko vielä kesänrusketusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko jalkasi oikeasti kunnossa? Mitä niistä puhutaan taas. Mekko on kyllä upea, toi väri on täydellinen itsenäisyyspäivään.

   Poista
  2. Jalat näyttävät samalta minun mielstä kuin ennenkin eli turvotusta paljon. Lymfahoito vois olla paikallaan ja ois ihan hyvä joululahjakortti Pipsalle.

   Poista
  3. Vai vouhkataan siellä netissä taas kerran nilkoista. Nyt voin kyllä sanoa, etteikö niillä ole mitään muuta keskustelun aihetta? Mä luulin että tää on jo käsitelty asia. :D En mä käytä itseruskettavaa, et jos nuo sun mielestä ruskettuneilta näyttää, niin on sitten kesän jäljiltä.

   Jalat on ihan kunnossa, vaikka tommoset ovat. Ihmeellisen paljon ne nyt ihmisiä haittaa, kun mua ei haittaa yhtään. Ja noista nilkoista ja niiden kunnosta löytyy blogista tietoa (eikö ne siellä palstoilla tiedä faktoja? Luulisi!) Voin kyl jelpata, että se oli joskus kesällä kun niistä puhuin, mutta en oo varma, et kirjotinko postaukseen niistä vai puhuinko Porinoissa.

   Jos olisit lukenut blogiani, tietäisit ettei lymfahoito auta noihin. Oon käynyt noissa hoidossa muutamaankin otteeseen, mutta sentit ei vaan vähene niiden avulla. Eikä tukisukatkaan voisi pois tuota turvotusta, eli ei ne ainakaan tuota esteettistä haittaa teiltä lukijoilta veisi pois, joten plusmiinusnolla. Varmaan siis kävisin noissa hoidossa jos niistä olisi pienintäkin apua.

   Poista
  4. Näytti omiin silmiin hyvänvärisiltä, eikä yhtä kalpeilta kuin omat kintut näin joulukuussa on. Antaa vouhkata, jos jaksaa. Kiva, kun vastasit ja kerroit kuinka asiat oikeasti on.

   Poista
  5. Juu, annan kyllä vouhkata. Voisivat mulle antaa sitä aikaa, mitä käyttävät tohon vouhkaamiseen. Ois nimittäin tarpeen! :) Ja kiva jos pidät hyvänvärisinä, kun musta ne on jo kalkkilaivankapteenin sääret. :D

   Poista
 3. Minä myös pidin asusta ja nuo korvikset olivat kauniit. En itsekään käytä sukkiksia kotona juhliessa, sitten jos muualle lähdetään niin jalkaani vetäisen.
  Täällä nousee käsi pystyyn korttien kohdalla, tuli nimittäin myös itse laitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään kotona pidä sukkiksia tai kenkiä jaloissa. Joten siksi myös tämmöinen kuva, koska mitä sitä feikkaamaan että joo, täällä oltiin sukkikset ja juhlakengät jalassa. Kiva kuulla, että kiitit kans veteraaneja. Musta se oli kiva ele, koska ei tässä oltas joe he ei ois auttaneet.

   Poista
 4. Huomasitko että kenellä ne Hennan tekemät korut olivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä telkussa sitä henkilöä nähnyt, mutta näin kyllä kuvan.

   Poista