1.12.2017

JOULUKALENTERI - MY DAY 30.11. (LUUKKU 1)

            

16 kommenttia:

 1. Onko sulla siis diagnosoitu kylkiluun murtuma vai epäiletkö itse sitä? Voi olla myös kylkivälilihas revähtänyt?

  Jos on murtunut, niin älä hyvä ihminen salilla sen kanssa tee kipua tuottavia liikkeitä, se hidastaa vaan murtuman paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo lääkäri diagnosoinut, että ihan itse sitä suurella todennäköisyydellä epäilen koska kipu on samanlainen kuin silloin viimeksi. Mut voi toki olla tuokin mitä ehdotit, ei voi tietää näin maallikkona. :) Enkä mä sen kanssa tee liikkeitä mitkä on kipeitä, että salilla teen vain niitä jotka ei juurikaan satu ja oon jättänyt ne liikkeet tekemättä jotka sattuu.

   Poista
 2. Jos sulla ihan oikeesti on kylkiluu murtunut, niin silloin ei kannata treenata salilla ollenkaan. Pahimmassa tapauksessa kylkiluu ei parane ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se paranee, mutta voi toki kestää sit vähän kauemmin. Toki otan rauhallisemmin salilla, etten siellä nyt samalla tavalla pistä menemään. Esim. oon jättänyt ne liikkeet tekemättä jotka aiheuttaa kipua.

   Poista
 3. Pipsa, oletko lukenut noita Anna-kirjoja? Jos et, lue ihmeessä!

  Mun tyttäreni on Anna,ja luulen, että Vihervaaran Annalla on ollut tähän suuri vaikutus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo lukenut ja kuulinkin niistä vasta myöhemmin, siis sen jälkeen kun olin alottanut tuon sarjan kattomisen. Mut vaikuttas semmoselta et vois kyllä lukea. :) Onkohan niitä kirjoja paljonkin?

   Poista
  2. Niitä on 6 kirjaa. Aivan ihana sarja!

   Poista
  3. Okei eli ei ihan mahdoton määrä. Pitääkin laittaa listalle, et lukisin ne. :)

   Poista
 4. Olipas mukavaa katsella videota ja huomata, että olet tehnyt samanlaisia tähtikoristeita kuin minä vuosi sitten! Tällä hetkellä ne roikkuvat ikkunassa muiden koristeiden kanssa :)

  Täällä odotellaan joulua innolla! Mukavaa päästä näkemään ihan kasvotusten sukulaisia, jotka asustelevat kauempana. Minulla on vain suklaajoulukalenteri tänä vuonna :D Jokaiselle päivälle erilainen suklaamakeinen :)

  Täällä huomattiin katsojille tarkoitettu viesti *käsi ylhäällä. Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit. Joo, mä tein noita tähtikoristeita ja oon niitä tehnyt aiemminkin jo. :) Täällä vissii parina jouluna ollut ohjekin. Mun pitäs lahjottaa toi yks äidille ja yks pistää roikkumaan mut en oo viel keksiny paikkaa - en tykkää niistä tuolla hyllyllä.

   Kiva että oottelet joulua, kyllä se vaan kivaa on vaikka meilläki se menee nyt ilmeisesti kaksistaan. Toisaalta ihan kivakin. Ai mut toihan on kiva et on erilainen suklaamakeinen. Se on vähän tylsää, kun o aina vaan sama. :)

   Ja hyvä juttu, että joku huomasi viestini. :) Saihan siitä jotenkin selvän?

   Poista
  2. Olen myös tehnyt sellaisia jouluisia hilepalloja itse, niistä on myös tullut ihan nättejä ja hauskoja :) Lapsien mieleen ainakin ovat.

   Sai hyvin selvää viestistä! :) Oli hauska lisä :D

   Poista
  3. Ai semmosia, mä oonkin tainnu jossain blogeissa tai vlogeissa nähdä niitä. Kenties ens vuonna teen semmosia. :) Teen semmoset jättikokoset. :D Hyvä että viestistä sai selvän. :) Oli hauska laittaa pieni lisä ja katsoa, et huomaako kukaan. :D

   Poista
 5. Ihania vaatteita oot tilannut sekä aivan upeat kenkäparit *.* T. Toinen harakka

  VastaaPoista
 6. Onneksi näitä ei tarvi kattoa. Voi kuunnella ja esim siivota samalla :D <3

  VastaaPoista