23.12.2017

JOULUKALENTERI | NÄIN PUKEUDUN JOULUNA (LUUKKU 23)


            

Huom! Asu tehty pilke silmäkulmassa, älä siis ota sitä niin vakavasti ^_^

20 kommenttia:

 1. Heippa Pipsa ja kiitos ihanasta joulukalenterista, olen katsonut kaikki luukut, kylläpä joulukuu onkin hurahtanut nopeaa :) huomenna saamme viettääkin sitten aattoa <3
  Oli kiva kuulla että otat remppa postaukset takas, niistä saa itelleensäkin niin paljon energiaa ja vinkkejä, olen seurannut sua nyt yli vuoden jo :)
  Kiva tuo mekko ja koristeet, sopii tosi hyvin sulle. =)

  Nautihan joulusta, lämmmintä joulun aikaa sinulle. =)

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, kalenteria on ollut hauska tehdä. :) Ja tämä kuu on tosiaan nopsaan vierähtänyt, kenties just tuon puuhastelunkin takia. :) Juu, aattelin ottaa remppapostaukset takas, kun on tämä modekokeilu mennyt niin mukavasti. :) Nautithan itsekin. Rauhallista joulua!

   Poista
 2. Kiva kun käytät samaa mekkoa kuin olet jo koko joulukuun käyttänyt. Turha aina hankkia jotain uutta vain yhtä jouluiltaa varten. Ekologista järkevää touhua. Mekko ei ole näyttänyt menneen miksikään pesussakaan, hyvä ostos!

  Mikäli vielä jatkat remppaakin ja paino muuttuu niin turha hankkia enää ison koon vaatteita. Tämäkin kannattaa ottaa huomioon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se oli ajateltukin tälleen joulumekoksi, vaikka toki muulloinkin käytän. Ja mekko on pysynyt todella hyvänä. :)

   Poista
 3. Täähän on just hyvä! Huomaa, jos tulee syötyä liikaa, kun nauha katkeaa,hehheh! Hyvää joulua 🎄 ❤ 🎁!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, vaikka kyllähän siinä nauhalla vielä pituutta oli. :) Pistin vaan ylimääräset kauniisti piiloon. :) Hyvää joulua!

   Poista
 4. Ihanaa joulua sinulle, miehellesi ja kissoillenne <3 Pallurat ja vyö on just hyvät ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana Pipsa <3

  Iloa, valoa ja siunausta sinun ja puolisosi jouluun. Ja myös kissoille! Iloitsen persoonastasi, rohkeudestasi ja valosta, jota jaat. Moni voisi ja saisi ottaa sinusta mallia <3

  Kaikkea hyvää toivotellen,
  kaimasi Pia

  VastaaPoista
 6. Kuinka lämmintä teillä on sisällä? Meillä ei ainakaan tarkene paljain jaloin kuin kesällä. Huonelämpötila on jotakin 18-20 ja vanhassa talossa vetää aina...

  VastaaPoista
 7. Hyvää joulua Pipsa! :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa joulua sinulle ja kisuille :)

  VastaaPoista
 9. Kiva on ollut tekemäsi joulukalenterin "luukkuja availla" ♡ Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 10. Sanoit kun puhuit Tuntemattomasta sotilaasta että miehesi sanoi että jitkut jutut olivat väärin, niin eihän sotilaat tienneet siihen aikaan, mitä olisi pitänyt tehdä. Nykyaikana armeijan käyneenä sen ajan jutut näyttävät hieman oudoilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan se erilaista nykyisin kuin aikoinaan, mutta tuossa elokuvassa miehen mielestä väärin oli ainakin se yksi pommikohta. Että oikeasti siinä olisi pitänyt mennä kuulo. Mut eipä se kai niin justiinsa oo.

   Poista