5.12.2017

JOULUKALENTERI | PAKETOIDAAN LAHJOJA (LUUKKU 5)

             

22 kommenttia:

 1. Miksi pakkasit mekot kaupan muovikassissa laatikkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa minäkin ihmettelin. Olisit laittanut mekot suoraan siihen laatikkoon...

   Poista
  2. Samaa pussia ihmettelin. Tuota viimeistä ristiin vedettyä teippia luulin aluksi maalarinteipiksi, mutta oli lähikuvassa kiiltävää. En tiennyt että tuollaista olemassa.

   Poista
  3. Annoin mekkojen olla KappAhlin omassa kassissa suojassa, kun sinne laatikkoon ne laitoit. Tuplasuoja siis. :)

   Poista
  4. Mitä suojausta mekot tarvitsevat puhtaassa laatikossa joka on vielä kiedottu puhtaaseen paperiin? Lisäksi oletan, että mekot tulevat pestyksi ennen käyttöönottoa koska uusissa vaatteissa on käsittelykemikaaleja. Etenkin pienen lapsen kohdalla uudet vaatteet kannattaa pestä, itse pesen aina uudet tekstiilit ennen käyttöä vaikka ikää on reilut 40 v.

   Poista
  5. Kuten jo tuossa ylempänä totesin, niin tuplasuojaus. :)

   Poista
 2. Ihania lahjapapereita oli videolla, lahjat olivat myös kivoja :) Mistä olet ostanut nuo lahjapaperit? :) Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ne lahjapaperit ostanut Tigeristä, tosin ne siniset on jotain foliopaperia enkä kovin suosittele. Pinkki glitterpaperi oli hyvää, paksuhkoa ja teippi otti kiinni.

   Poista
 3. Hei, miksi maalarinteippiä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkeehän tuon sokea Reettakin, ettei tuo ole maalarinteippiä 😊👍

   Poista
  2. Samaa ensin ihmettelin, mutta lopussa näki että se on tuollaista leveää kiiltävää teippiä!

   Poista
  3. Se on hopeanvärinen glitterteippi, ei siis maalarinteippiä. :)

   Poista
 4. Tuliko tuo pinkki paperi johonki synttärilahjaan? Muuten aika erikoinen valinta paperivalinta joululahjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoinen? Eikös jokainen saa valita justiin semmosta paperia, mikä silmää miellyttää? Ei ole mitään tiettyä, mitä pitäisi jouluksi valita.

   Poista
  2. Hei, no minusta erikoinen valinta! En ole koskaan saanut tai nähnyt joululahjaa, joka olisi paketoitu pinkkiin paperiin, joten erikoinen on vissiin silläkin perusteella.
   Enkä tietääkseni kieltänyt ketään paketoimasta lahjojaan vaikka sanomalehteen.

   Poista
  3. Ajattelin pinkkiä koska lahja tulee kummitytölle. :) Tuossa on siis värikoordinaatiota ajateltu eli tietylle kummilapselle tulee tietynvärinen. Ja tietenkin kummitytölle tulee pinkki. Eli oli tässä tämä pieni ajatus takana kun lapsien lahjoja paketoin.

   Poista
 5. Meilläkin on pinkki-valko-hopeat paketit ja juurikin tota tigerin glitter-sarjaa! Siellä oli pakettikortit, rusetteja, nauhaa, lahjakasseja jne. niin pakko oli ostaa, on niin meidän näköset! 😊 Meillä myös joulukuusi loistaa samoissa väreissä joten paketit sopii hyvin senkin kanssa! 😄 Ja joo, ei todellakaan mitkään perinteiset joulun värit, mutta meidän mieleen.

  -Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sun mielestä hyvää paperia? Siis tuo glitter, kun viime vuonna se oli semmosta, ettei teippi ottanut millään kiinni mut nyt otti. Tigeristä löytyy kyllä kivoja tavaroita. Mut mitä sitten jotkut värit, ne saa musta olla mimmoset vaan. Oon nähnyt mustavalkoisiakin joulupaketteja ja ne oli mielestäni upeita.

   Poista
 6. En oo vielä paketoinut tän vuoden lahjoja. Viime vuonna oli tota hopeista glitter-paperia ja siihen ei kyllä teippi tarttunut, ostin kuitenkin tänäkin vuonna (hopeisen ja pinkin) ja aattelin, että laitan vaikka liimapyssyllä jos ei teippi tehoa! 😂 Oli vaan niin super kauniit paketit viime jouluna ni on sen taistelun arvoista! 😄
  Toinen ongelma ton paperin kanssa oli se, että kun sen rullan avaa, niin se kimaltaa niin pirusti että ihan sokaisee! Jouduin paketoimaan hämärässä ja toinen silmä kiinni, jottei näkö lähde! 😂 Siltikin päädyin samaan paperiin tänä vuonna ja lisäksi ostin kaikki mahdolliset oheistarvikkeet samaa sarjaa. Hullu mikä hullu, mutta ainakin voi sanoa paketoineensa täysillä... vaikka näkö ja hermot siinä meniskin! 😄

  -Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos on vaan samaa paperia, ni kyl tää on parempaa ku viime vuotinen. :) Mut mä vähän repesin tolle liimapyssylle, saatoin jo kuvitella sut riehuus sen kans. :D Ja sit oot liimannu ittes siihen lahjapaperiin kiinni ;) :D

   Ai en mä kokenut et se glitter ois ollut niin kimaltavaa. Siis oli se mut en mä kyl tullu sokeeks. Hmm... Onkohan se sit samaa?

   Poista
 7. Joo no se liimapyssy+minä ei olla kyllä hyvä yhdistelmä, joka ainoa kerta poltan sillä itteni! 😂 Viime vuonna ensin poltin etusormen sillä liimalla ja sitten vielä niittasin nitojalla samaan sormeen, että hyvin meni ne jouluaskartelut! 😂😂 Ehkä se lahjapaperin häikäsykin johtu jostain puolittaisesta migreenikohtauksesta kun oli siinä vaiheessa jo mitta täynnä joulu-hommia, tai sitte mun kohalle sattu joku extra-glitterinen rulla! 😄

  -Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se polttamine ei oo kivaa, oon nyt testannut noiden tähtien tekoa liimapyssylla. On vähän parempi kuin tuo mun halpa liima. :) Mut joo, sulla tosiaan oli kyl tapahtumarikkaat jouluaskartelut. :D Yritähän nyt olla telomatta ittees. :)

   Poista