JOULUKALENTERI | TEHDÄÄN JOULUKORTTEJA (LUUKKU 3)

             

Kommentit

 1. Oi,kun oli nättejä kortteja 😍 mä oon niin surkea askartelija,että tyydyn vain kaupan valmiskortteihin 😔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, vaikka ei nuo nyt niin nättejä ole mutta ihan kivoja. :) Mä oon vuosia sitten askarrellut enemmänkin mutta se sitten jäi kun esim. kirjekavereita oli jo tyyliin 40kpl. :D Mut nykyisin oon askarellut pienempiä määriä. :)

   Poista
 2. Duktiga du :) K Korsnäs

  VastaaPoista
 3. Hauskoja kortteja. Mä tykkäsin noista oksista, joissa oli koristeet riippumassa. Ehkä käytän sitä ideaa jossakin kortissa. Muutama pitää itse tehdä. Suurin osa ostettuja kortteja ja on jo postin punaisessa kuoressa.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja käytä vaan. Se idea tuli vähän siitä vaan kun mietin et mitä niillä glitterliimoilla oikein teen. Ja sit oon jotenkin tykästynyt noista "tähdistä" ja oksista muutenkin, niin siitä se sitten tuli. :)

   Poista
 4. Tosi hienoja! Olen myöskin surkea askartelija, joten en piinaa moisella itseäni 😊 ihailen ihmisiä, joilla on kädentaitoja. Tuollaisia itsetehtyjä kortteja on kyllä mukava saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En mäkään oo mikään hyvä askartelija, mut joskus sitä on kiva tehdä. :) Muistan vieläkin ajan kun innostuin viikkoa ennen kuin kortit piti viimestään postittaa, kun aloin tekemään. Ja tein niitä muistaakseni 25kpl. Se oli vähän liian kunnianhimoinen tavoite mut sain tehtyä. Harmi vaan et se sit vei sen askarteluinnon hetkeksi aikaa.

   Poista
 5. Sinulla on selvästi taiteellista silmää sommittelulle! Ole ylpeä itsestäsi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, se on kiva kuulla tuota kun en itse pidä itseäni mitenkään sellaisena jolla olisi "taiteellista" silmää. :)

   Poista
 6. Virkistävän tyylikkäitä kortteja!Ostatko askartelumateriaaleja pitkin vuotta vai kerralla kortteja varten? Yllättävän kallista välillä tehdä itse, oon yrittänyt aina hamstrata kaikkea kivaa, kun löydän edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. No näistä materiaaleista suurinosa oli sellaisia mitkä löytyi jo vuosia sitten ostetuista askartelumatskuista. Olikohan glitterliimat ja ne koristeet ainoat jotka ostin. Muut löytyi omista kasseista kaapin perältä. Mut kyl mä yleensä kerralla ostelen kortteja varten, kun saan esim. jonkun vision. Mut pyrin hyödyntämään jo valmiiksi ostettuja. Ja se on tosi kallista, mä laskin kerran että mulla meni 100€ materiaaleihin ja postimaksuihin kun tein itse kortit. Tänäkin vuonna lahjoitin tuon summan, kuten monena muunakin vuonna, löytöeläinkoteihin.

   Poista
 7. Ooo, ihania kortteja! *silimät sydämminä* Minäkin askartelen joulukortit aina itse, nyt on jo useampana vuotena joulukorttien aiheena ollut peura tavalla tai toisella. :) Ihania nämä sinun videot, ja ihana sinä! <3
  -Jasmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, peura. Onko se sellainen glitterhileellä tehty? Semmoisia oon nähnyt ja itsekin miettinyt. Kauniita. :)

   Poista
  2. Oon yleensä ihan piirtänyt, maalannut tai leikannut kartongista sen peuran/poron/kauriin, mutta hei, tuo glitter peurahan on aivan älyttömän hyvä idea! Minulle tuli mahti visio jo verkkokalvoille seuraavan vuoden blingbling -joulupeura korteista! :D Oon vähäsen karttanut nuita hile hommia, kun sitä hilettä tahtoo sitten olla ihan joka puolella. ;D
   -Jasmin

   Poista

Lähetä kommentti