14.1.2018

-50% VIP-alennuskoodi EllokselleIhan pakko tulla vielä vinkkaamaan, kun muistelisin että siellä lukijoissa on teitä jotka kovin oli kiinnostuneita näistä takeista ja odottikin näitä alennukseen ja nyt ne on! Molemmat takit löytyy siis Elloksen lisäalesta -50% alennuksella. Mä itse liputan näiden kahden puoleen, kuten myös sen kolmannenkin, mutta se ei valitettavasti kuulu aleen, joten ei puhuta siitä sen enempää. Olen näitä takkeja käyttänyt aika ahkerasti tässä syksystä lähtien ja molemmat ovat olleet ihanan lämpimiä ainakin -6° pakkasessa, kovempia pakkasia ei vielä ole ollut täällä suunnalla.

Eli nyt nämä molempien kuvien takit - Viininpunainen parkatakki ja Inger villasekoitetakki - saisi -50% alennuksella ja siihen vielä postikulut päälle, niin loppusummaksi tulee 34,97€. Laskin tämän oikein itse, kun en meinannut kans uskoa. Jos siis vielä tarvitset talvitakkia, niin tässä ois hyvät ja edukkaasti. Mutta tässä pitää toimia nopeasti, koska tämä VIP-alekoodi on voimassa vain 14-15.1. välisen ajan.

Alennuskoodi on: 375404

Otin itselleni nyt samantien tämän viininpunaisen biker-takin lisäksi sen mustankin version. Mulla on semmonen muistikuva, että mulla olisi ollut vähän samankaltaiset vuosia sitten ja tykkäsin niistä tosi paljon, mutta laihtumisen takia myin pois. Lisäksi pohdiskelen tällaista toppatakin tyylistä takkia, olen vähän epävarma sen suhteen, kun en pidä rapisevista takeista. Täytyy siis toivoa ettei tämä takki rapise. Vähän mietin myös että ottaisinko tämän pitsimekon vaiko tämän tunikan noiden glitternilkkurien kaveriksi - kumman sä valitsisit niiden hopeaglitternilkkurien kanssa?

Elloksella on siis nyt 14-15.1.2018 välisenä aikana VIP-alennukset eli blogista löytyvää koodia ei löydy muualta, kuin ehkä toisista blogeista. Tällä koodilla saa siis -50% lisäalennuksen tiettyjen merkkien valikoimasta sekä -30% lisäalennuksen merkkituotteista. Kannattaa myös olla tarkkana että ostoskorissa on tämä alennuskoodi, koska mulla ainakin se hävisi aina välillä pois ja iski sen normaalin -30% alennuksen. 

ALEN LOPPUKIRI! 50% LISÄALENNUSTA* ELLOKSEN ALE-TUOTTEISTA + 30% LISÄALENNUSTA* ALEN MERKKITUOTTEISTA
*Tarjousehdot (375404): Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 50%:n alennus koskee Elloksen oman valikoiman aletuotteita. Alennus koskee seuraavien valikoimien tuotteita: Ellos Collection, Ellos Accessories, Ellos Beachwear, Ellos Home, Ellos Kids, Ellos Men, Ellos Plus Collection, Ellos Shoes, Ellos Sport, Beauty by Ellos, Sense of Karma, Northern Beauty, Áhkká, More Than Basic ja Wallpaper by Ellos. 30%:n alennus koskee alehintaisia merkkituotteita. Alennukset ovat voimassa 15.1.2018 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin.


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, tehty yhteistyössä Elloksen kanssa

Edit. Tietooni on tullut, että jotkut kanta-asiakkaat ovat saaneet myöskin tämän saman koodin. Poistin  tästä johtuen tekstistäni että koodi olisi vain tästä blogista saatavilla. Mutta koodia saa siis vapaasti käyttää - ihan kuka tahansa.


10 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä ja linkistä, takki tilattu! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tilasin just Ahkkalta ihailemani (ovh lähes 200e) kuorihousut kuudellakympillä. Onneks en pihinä raaskinut ostaa aiemmin!

  VastaaPoista
 3. Tuli tehtyä tilausta Ellokselta. Tuo VIP koodi tuli kyllä mulle ainakin ihan tekstiviestillä ja myös sähköpostilla eli kyllä se kanta-asiakkaille ihan yleisessä jakelussa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOo, kuulin että jotkut oli saaneet tämän saman koodin, mut nytpähän kaikki muutkin sai, kun ei ilmeisesti ihan kaikki oo saaneet.

   Poista
 4. Mulle tuli tää sama tarjous ihan itselle suoraan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Kävin heräteostoksilla ja tilasin pari neuletakkia, hameen, housut ja jotain muutakin (muistan, että oli 6 tuotetta, mutta en muista mitä :)).

  VastaaPoista