PipSa treenaa BomBom.fi treenivaatteissa

              

Yhteistyössä BomBom.fi kanssa


VIIKONLOPPUTARJOUS!

Sporting Way supplex housut Stripes Fire
10€ alennuksella verkkokaupassa 21.1.2018 asti

Lunasta etu ostoskorissa koodilla FIRE

Kommentit

 1. Hieno treeni, kuunteletko koskaan musiikkia treeneissä. Minusta musiikista saa tsemppiä , entä onko ohjelma ollut sama kokoajan vai muuteltu. Onko käsi ja jalkapäivä? Hyviä treenejä jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Musiikin kuuntelu on vaihtelevaa, välillä kuuntelen ja välillä en. Tarttis hommata jotkut langattoman kuulokkeet joiden avulla vois kuunnella vaikkapa kännykän kautta. On sitä vähän muokattu, mutta ei suuresti ja kohta muuttuu taas. :) En mä tiedä, kyllä mä molempia teen joka kerta. :)

   Poista
 2. Mietin, että olisi kiva, jos höpinävideoita tulisi muutenkin kuin perjantaisin. Videoita voisi tulla kyllä vain kerran viikossa, mutta se voisi olla mikä päivä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se voisi tosiaan olla mikä tahansa päivä mut oon jotenkin ottanut tuon perjantain itselleni. :)

   Poista
 3. Remppapostaus olisi kivaa vaihtelua. Oletko saanut painoa putoamaan lainkaan ja mitkä ovat pahimmat kompastuskivesi tässä rempassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon saanut painoa putoamaan, on oikein hyvä fiilis ja kaikkea. Mun pahimmat kompastuskivet on nyt ollut tuo säännöllinen syöminen. Kiireessä kun saatan unohtaa kokonaan lounaan ja sitten välipalalla vetäsen jotain pientä, joka johtaa siihen että syön illemmalla enemmän. Tiedostan asian mutta ei se silti ole aina niin yksinkertainen.

   Poista
  2. Minkä verran sinulla on nyt paino pudonnut? Näytätkin jo kiinteämmälle salikuvissa. Itse treenaan myös salilla 2-3 krt viikossa ja pidän kyllä treeneistä kovasti.

   Poista
  3. En mä aio kertoa painon pudotusta, en tähän ainakaan. :D Mut en mä kyllä kiinteämmältä voi näyttää kun tuossa oli pitkä tauko kipeilyn takia. Tää treeni on ensimmäisiä joita tein sairastelun nro 2 jälkeen.

   Poista
 4. Tässä tuskin oli kaikki laitteet millä treenailit? Käytkö koskaan ihan vain lenkillä, kävelemässä? Entäs kotitreenit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut kaikki millä treenasin, vain muutamat. Ja juu, käyn lenkillä ja kotonakin treenaan noiden käsipainojen kanssa.

   Poista
 5. Housut ovat tosi kivat ja eri värinen kuvio sivussa antaa ilmettä! Paita on minun makuun himpun liian lyhyt ja tulee tunne, että pitää nykiä alaspäin liikkeiden jälkeen.

  Mukavia talvipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut on tosiaan kivat ja paita on kans makuuni turhan lyhyt, mut ei sitä silti alaspäin tarvinnut nykiä.

   Poista
 6. Kevyesti vedit salilla. Kannattaisiko jo nostaa painoja tai kertoja? saisit paremman tehon ja kehittyisit paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vedin kevyesti kun olin ollut kipeänä joten aloitin rauhallisesti.

   Poista
 7. Rehellisesti, ostaisitko nuo vaatteet itse?

  VastaaPoista
 8. Kauanko olet ollut nyt elämäntaparemontilla? Paljonko olet saanut painoa alas tähän mennessä? Hyvinhän tuo treeni näyttää sujuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmeko vuotta oon nyt ollut, ihan kiva aika. Sain painoa kahden vuoden aikana pois -42kg, mutta viime vuosi oli vähän jojoileva joten tuo kokonaistiputus on tällä hetkellä pienempi. Harmillista mutta en aio antaa periksi.

   Poista
  2. Olisiko kokonaispudotus n 15kg kaikkinensa? Kysyn sentakia koska itsellä remppa menossa (aloitin 1.1.18) ja mietin tuota ns aikataulua et missä ajassa ja minkä verran olisi realistinen suunnitelma. Tsemppiä!

   Poista
  3. Itse pudotin vuodessa kolmetoista kiloa vain järkeistämällä ruokavalintoja ja liikkumalla lähes päivittäin. Nyt on tavoitteena saada taas vuoden aikana saman verran pois. Sitten jäisi enää kymmenen kiloa, että olisin normaalipainossa.

   Poista
  4. Mä en valitettavasti aio nyt kertoa mitään lukemia kokonaispudotuksesta tai muutenkaan. Eikä se mun tilanne kerro mitään sun tilanteesta. :) Mut realistiseksi suunnitelmaksi laskisin puoli kiloa viikossa. :)

   Poista
 9. Pusero on kyllä auttamatta ihan liian pieni/lyhyt! Mikä koko sulla siinä? Olisiko mahdollista ottaa isompi koko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on lyhyt, mikä on harmi koska pusero on muuten todella kiva päällä. En muista tältä istumalta tuota kokoa, mut joko se oli isoin tai toiseksi isoin koko.

   Poista

Lähetä kommentti