PipSan Porinat 3-2018 | My Day 16.1.

             

Myös Yves Rocherin ylijäämätuotteiden arvonta on suoritettu ja voittajaksi valikoitui onnettaren mukaan Ruskarouva. Onneksi olkoon! Voittajalle on lähetetty sähköpostia arvonnan voitosta. 


Kommentit

 1. Siis menikkö salille siten, että olit syönyt pannukakkua, banaanin ja proteiinirahkan? Miten ihmeessä jaksoit.. Ja eikö sun pää jäädy kun hiihtelet tuolla pakkasessa ilman pipoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei, mä söin sen pannarin mut äidiltä löytyi sitten kaapista jauhelihakeittoa joten söin sitä ja ruisleivän. Sitten sulattelin hetken aikaa ja salille. :) Ja ei, ei mun pää jäätynyt. :)

   Poista
 2. Hei! Siitä vilan neuletakista, olisiko linkkiä siihen? Oliko koko miten reilu? Tarttis uusia kivoja neuletakkeja saada;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyllä mitenkään reilu ollut, sivuille siis jäi eikä mitään mahista saada kiinn mut ei sitä semmoseksi oltu tarkoitettukkaan. Mut tämmöset, en nyt muista mitkä noista lyhyemmistä oli se oikea.

   https://www.vila.com/fi/fi/vl/osta-kategoriottain/neuleet/neuletakit/yksinkertainen-avoin-neuletakki-14044041.html?cgid=vl-knit-cardigans&dwvar_colorPattern=14044041_BridalRose_593650

   https://www.vila.com/fi/fi/vl/osta-kategoriottain/neuleet/neuletakit/avoin-neuletakki-14044095.html?cgid=vl-knit-cardigans&dwvar_colorPattern=14044095_PeachWhip_593654

   https://www.vila.com/fi/fi/vl/osta-kategoriottain/neuleet/neuletakit/pitkae-neuletakki-14042770.html?cgid=vl-knit-cardigans&dwvar_colorPattern=14042770_BridalRose_585969

   Poista
 3. Naruhyppely on todellakin tehokasta liikuntaa, ei kannata kyl aliarvioida. Ota vaan osaksi treenaamista✌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehei, en aliarvioi todellakaan. Se oli ihan hauskaa ja nuorempana tuli hypittyäkin aika paljon. Mietiskelen myös jos hommaisin kotiin oman narun. :)

   Poista
 4. Kuinka monta kertaa viikossa käyt nyt salilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä kaksi kertaa. Jossain kohdin kevättä lisään siihen kolmannen kerran. :)

   Poista
 5. Kivat porinat! Tykkään katsoa näitä my day-videoita.

  Ehkä tästä nyt itsekin rohkaistuisin aloittamaan kuntoilun. Kynnys on iso kun niin kauan on ollut liikkumatta... Lisäksi vähän on sellainen häpeä omasta kunnosta, kun se on niin huono, että kattooko muut ihmeissään kun punastun ja hikoilen... Mutta siitähän se kunto lähtis kohoamaan, kun vaan rohkeasti menisi kuntoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät ja oon ymmärtänyt, että my dayt on aika suosittuja. :) Enkä ihmettele, mäkin tykkään katsoa enemmän semmosia. :) Nähdä mitä se toinen on touhuillut päivän aikana. :) Ihan turhaan häpeilet, kaikki on ollut alussa alottelijoita. Sitä paitsi kaikki ne siellä salilla punaistelee ja hikoilee (punastelu hikoilun takia siis) Että älä sitä pelkää. Rohkeasti vain toteamaan. :)

   Poista
 6. Kiitos! Kivat porinat. Näitä on niin hauska kuunnella/ kattoa. Arkipäiväiset asiat, kotiduunit, mietteet ja tohinat, se on mielenkiintoista. Remppa ja kuntosali. Korujen tekeminen ja pajalla kuvailu ei niinkään kiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä!

   Poista
  2. Kiva kuulla, että ootte tykänneet. Eli enemmän mietteitä ja kotitouhuja jne. :)

   Poista
 7. Kiva my day :)

  VastaaPoista
 8. Tajusin miksi tykkään katsoa näitä my day-videoita. Vaikutat jotenkin tosi tyytyväiseltä elämääsi. Toki tuossa kuntorempassa on tekemistä, mutta siihenkin tunnut suhtautuvan positiivisesti. Ihanaa, että on olemassa kaltaisiasi ihmisiä, jotka vaikuttavat aidosti onnellisilta. Toivottavasti itsekin voisin olla sitä vielä jonain päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Mä uskon että sulle tulee viel kans se päiv että oot onnellinen. <3

   Poista
 9. Toi on kyllä totta! Ja monissa blogeissa ärsyttää se kauhea muoti hypetys. Samat matot ja valaisimet joka talossa. Teillä ihan omannäköisenne koti ja elintapa, pidä siitä kiinni!! :):)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva tuo pikkukivistä tehty raita teidän keittiön (?) lattialla. En ole ennen nähnyt noita kuin seinissä, mutta hyvin näyttää sopivan lattiaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOo, se on tosi kiva. Siinä on niinku paikka ruokapöydälle. :D

   Poista

Lähetä kommentti