8.1.2018

Yves Rocherin joulukalenterin ylijäämätuotteiden kauneusarvonta


Te päätitte instastoryssa, että pistetään arvonta pystyyn! Joten tässä tämä sitten olisi, pikainen kauneusarvonta. Päädyin sitten näihin tuotteisiin, jotka haluan pistää eteenpäin, koska itselläni ei ole niille isommin käyttöä. Toivottavasti siis jollekulle teistä näistä olisi enemmän iloa ja hyötyä. 

Huom! Olen avannut 4.1.2018 (oma moka) näistä kuvan tuotteista kolme, koska halusin haistaa miltä tuoksuivat. Kyseessä ovat vasemmalta puolelta nuo kaksi isompaa suihkugeeli/vartalovoidetta ja oikealta puolta tuo miniparfyymi. Näistä olen siis vain avannut korkin ja haistanut, ei muuta. Noissa kahdessa ekassa lukee että säilyy avauksesta 12M eli vuoden ajan. Parfyymissa ei lukenut mitään säilyvyydestä, mutta hajuvedet taitavat säilyä aika hyvin. En suosittele siis osallistumaan arvontaan, jos tämä avausmoka haittaa. 

Mascara ja kajaali ovat molemmat värisävyltään noir ja ovat avaamattomia, omissa tuotepakkauksissa. 


☆ ◯ ☆  KAUNEUSARVONTA ☆ ◯ ☆


8. - 17.1.2018
(klo 22.00 asti)

Palkinto: Kuvassa näkyvät Yves Rocherin kauneustuotteet

Näin osallistut: 
  
1. Kerro nimi/nimimerkki, toimiva sähköpostiosoitteesi sekä kerro muutamalla lauseella, miten joulusi meni, tuliko kivoja lahjoja jne. 

90 kommenttia:

 1. Hienosti joulu kyllä meni ja lahjoja ei tullut kun ei jaeta aikuisille enään. Osallistun arvontaan ja facebookissa voi yhteyttä ottaa inka haapio nimellä 🙂 kiva, kun teit arvonnan ei nuo joutas roskiinkaa 😂

  VastaaPoista
 2. Joulu meni mukavasti, yhdessä poikaystävän, veljen ja äidin kanssa. Jokainen saatu lahja oli tarpeellinen, ei tullut yhtään turhaa roinaa siis! Kissatkin saivat omat pakettinsa jotka räjäytettiin alle minuutissa :). Nykyään kun ei jaksa enää innostua joulussa lahjoista niinkuin pienenä, niin läheisten/perheen läsnäolo ja yhdessä vietetty aika on joulun kohokohta <3 Taloon tuli myös pari päivää ennen joulua ns. "ylimääräinen" joululahja, kissanpentu ;) Nyt on nuoremmalla kissalla kaveri, kun veljensä menehtyi sydämen vajaatoimintaan huhtikuussa <3 Toivottavasti sielläkin meni joulu hyvin :)

  -Sunski K.
  sunskikoo@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Näille oisi minulla käyttöä. Joulu meillä meni hyvinkin rauhallisesti, aattona molemmat lapset kotona ♡ En odottanut/toivonut lahjoja mutta ihania yllätyksiä sain silti, mm teekannu ja teetä, yöpaita, lämpöiset sukat jne. anja.k.tapio@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukaan arvontaan ja joo joulu meni läheisten kanssa rauhallisesti. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Joulu meni rauhallisesti levon kannalta ottamalla kotona niin kuin sen pitikin mennä. Meillä ei aikuisten kesken lahjota toisiamme.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Meidän joulu meni ihan kivasti; minä tein kaikki ruoat ja mun sukulaiset tuli meille <3 lahjoja emme sen kummemmin vaihtaneet, lapset saivat kukin n.6 pakettia, eli ihan riittämiin :)
  Tykkään Yves Rocherin tuotteista, eli mielelläni oon mukana arvonnassa!
  Terkuin: Simppa
  S-posti: Simp_pa@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Hanna, hannamari82@gmail.com.
  Joulu meni perheen kesken. Lasten ilo oli joulussa parasta <3. Sain muutaman lahjan, jotka oli ajatuksella juuri minulle annettu. Ihana joulu oli!

  VastaaPoista
 8. Lumina.

  Luminalehichoin@gmail.com

  Joulun aika meni kotona ja kaverin kissoja hoitaen. Mutta ei se haitannut, mukaviahan ne oli/on. Ne eivät tule toimeen meidän omien kanssa joten kävin sitten kaverin asunnolla 2×päivässä (kaveri siis matkoilla joulun ajan). Parastahan olis ollut jos hänen kissat olis voineet olla meillä, mutta nyt näin. Kiva Arvonta, en ymmärrä mitä suuttumista tässä on :)

  VastaaPoista
 9. Joulu meni mukavan leppoisasti kotona, suklaata maistellessa ja levätessä. Ulkoilua ja hyvää ruokaa, kiva joulu! titta.silvola(@)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Laura / silloinolisydantalvi @ gmail.com
  Joulu meni perheen parissa Metsoloita katsellen ja kinkkua napaan vetäen. Lahjaksi sain villasukkia, minusta kun on alkanut tulla vilukissa niin villasukat ovat nykyään aikamoista kulutustavaraa.

  VastaaPoista
 11. Nimim.kati. joulu ja uuden-vuodenvaihde meni sairastellessa.. ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Joulu meni rennosti lähisukulaisten kanssa ruoista nauttien. Sain kivoja lahjoja suosikkinani ihanan lämmin villaviltti.
  Hauska sattuma, kun äidin kanssa pohdiskeltiin juuri, että onko Yves Rocherilla enää myymälöitä Suomessa. Molemmat pidetään tuotteista, mutta ei huvittaisi alkaa tilaamaan netistä.

  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Joulu sujui kotona perheen kesken. Aika perinteinen ja rauhallinen joulu. Lahoja sain vähän, mutta olivat sitäkin tarpeellisia. Kiva arvonta :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Joulu meni perinteisesti läheisten kanssa.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Joulu meni töissä, ammatinvalintakysymys 😄
  Krista kauneus@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Joulu meni leppoisasti, lahjoja tuli sopivasti. Mikä tarkoittaa meillä aika vähän. Otin varman päälle ja ostin itselleni kaksi vähän ronskimpaa aikuisten värityskirjaa.
  pusuri (at) luukku.com

  VastaaPoista
 17. Joulu meni valitettavasti koko perheen voimin sairastaessa, mutta muuten mukavasti. Joulupukkikin oli suosiollinen ja paljon kivoja ja hyödyllisiä lahjoja tuli. Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle!
  Susanna/ Jaanahy5 @gmail.com

  VastaaPoista
 18. Joulu meni hyvin, itse tosin olin pari viikkoa kipeänä. Itse sain muutaman ihan kivan lahjan mieheltäni sekä anopilta. Äitini tosin antoi meille konetiskitabletteja. ���� saatiin kyllä lahjakortit lisäksi häneltä mieheni kanssa. Lapsillemme ostimme tietoisesti vähän vähemmän lahjoja kuin yleensä.
  tiinaelinavilkman@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Minna/minna1995(at)gmail.com
  Joulu meni mukavasti rentoutuen ja hyvin syöden. :) Loma tuli tarpeeseen!

  VastaaPoista
 20. Joulun ja uudenvuoden tienoo menivät niiiin äkkiä että hupsistaheijaa -nyt onkin jo loppiainen!?! Toki tähän vaikutti se, että olin em. ajan Rukalla lähestulkoon joka päivä töissä ..ammatinvalintakysymys tämäkin :) Jouluaaton sain olla vapaalla ja se meni rauhallisesti perheen kesken :)
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 21. Kiva arvonta. :) Joulu meni rauhallisesti oman perheen, veljen sekä vanhempien kanssa. Muutama hyödyllinen lahjakin tuli. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 22. Joulu meni mukavasti, me matkustettiin miehen kanssa Alajärvelle hänen vanhemmillensa. :)

  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Hyvissä tunnelmissa, vaikka paljon haikeutta ja surun hetkiäkin mahtui päiviin. Yksi oli joukosta poissa. Muutama ihana paketti, korut ja shampanjalasit :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Joulu meni mukavasti sukulaisilla kierrellessä oman miehen kanssa :) sanni, sanni.kivisto@outlook.com

  VastaaPoista
 25. Joulu meni rauhallisesti. Tuli syötyä aivan liikaa suklaata ja lepäillessä. Nyt jaksaa taas odottaa kevään lomaa.
  katkarja@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 26. Joulu meni mukavan perinteisesti. Ja joululoma oli ihanan pitkä, tänään koitti arki viidentoista vapaapäivän jälkeen. Mukavaa alkanutta vuotta! onelettavahuolella@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Joulu meno hyvin :) Lunta oli ja leppoisaa tunnelmaa.
  Matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Joulu meni rauhallisesti perheen kanssa.Osan joulusta olin töissä. Mutta onnistuin silti nauttimaan pyhistä. Sain mieheltäni kasvohoidon paikalliseen kauneushoitolaan lahjaksi ja lapsilta aina hyödyllistä kosmetiikkaa. Ja suklaata...ja paljon!
  Hyvää Uutta vuotta 2018 sinulle!
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 29. Oltiin vaihteeksi kotona, tänä vuonna ei jaksanut puuhailla mitään ylimääräistä. Katseltiin telkkaria ja oleiltiin vain, joulusaunakin oli vasta uutenavuotena :) Lahjat olivat oikein mieluisia, rahaa ja lampaanvillatossut.
  Suvi7, talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Töissä meni aatto, pyhinä sitten sai nauttia perheen seurasta ja joulun tunnelmasta.. <3 lahjoja sain mutta ne ei oo ollenkaan tärkee osa mun joulua, jos saisin päättää niin meillä ei olis lahjoja ollenkaan!

  Elisamm pe-tsi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Joulu meni rauhallisesti perheen kesken.
  tuulikki@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Joulun kaikki kolme pyhää meni töissä 12h työpäivissä mutta ehti sitä sitten hieman näkemään sukulaisia työpäivän jälkeen. Lahjoja tuli ja lahjoka oli kiva antaa.

  Heidi-Mari
  Heidimarih@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Joulu sujui mukavasti pääosin kotosalla ja töistäkin olin vapailla pyhät, että rauhallista oleilua. Lapset riemuitsivat lahjoistaan ja meille vanhemmillekin tuli jotain avattavaa.

  Hyvää tätä vuotta!

  johanna.koivuniemi@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 34. Rauhallisesti meni :) Aattona oli vielä töitä, mutta sen jälkeen pääsi rauhoittumaan. Ihania lahjoja sain vaikka en ollut toivonut mitään :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Joulu sujui rauhallisesti perheen kesken :-)

  sara.rokman(at)gmail.com

  VastaaPoista
 36. Joulu meni hyvin, rauhallisesti. Nuoremman veljen kanssa, minun luonani. Lahjoja ei tullut kuin yksi.

  Suvi / naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 37. Hyvin meni. :)

  Suorastaan harmitti kun aatto meni niin nopeasti. Se tunnelma on niin omanlaisensa. Ihania lahjoja sain, vaikka en varsinaisesti ollut toivonutkaan mitään.

  Mukaan kivaan arvontaan :-)

  Jonnarawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 38. Joulu meni kivasti ja lahjojakin tuli. Suosikkilahja on se, kun perheenjäsen kokkaa 3 ruokalajin illallisen. Iän myötä arvostaa enemmän kuitenkin läheisten ja perheen seuraa, kuin tavaraa.
  Kivaa Uutta Vuotta, Pipsa! :-)
  evekdaz(a)hmail.com

  VastaaPoista
 39. Aattona lopetin yövuorot, sitten jäin viiden vapaalle. Tuli kivoja lahjoja mm. monumentti suomi 100 juhlavuoden kaulakoru, tornihotelliin tänne Tampereelle sviittiyöpyminen yms. Hyvin tuli syötyä ja sopivasti kuohujuomaakin juoden vapaat ;) Mukana kivassa arvonnassa.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Joulu meni oikein mukavasti perheen kesken. Sain katsoa oman kaksivuotiaan innostusta joulupukista ja lahjoista ja miten kärsivällisesti hän osasi odottaa. Itse sain lahjan jota olen toivonut jo useamman vuoden: jalkakylpylaitteen 😊

  -nmsoininen@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Joulu meni mukavasti. Meidän joulua on vietetty (äitini, isäni, siskoni ja veljeni perheineen sekä minä ja puolisoni) jo 5 vuoden ajan 23.12 ja anoppilassa olemme mieheni sukulaisten kanssa viettäneet joulua 24.12. Tämä on ollut oikea ratkaisu meille, jotta nuo perheelliset sisarukseni eivät joutuisi aattona ajelemaan ympäriämpäri kaikkien sukulaisten luona. Lahjoja me aikuiset emme osta toisillemme vaan tädin rakkaat saavat kaiken huomion jouluna :) mia8@suomi24.fi

  VastaaPoista
 42. Joulu meni rauhallisesti pienen pojan intoa seuraten ja uusilla leluilla hänen kanssaan leikkien.

  VastaaPoista
 43. Joulu oli ihana jälleen kerran! Perheen kanssa yhteistä aikaa ja ihania lahjoja, mm kauan toivomani Muumi-kannu <3

  Laura
  kyselyvastaus1@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Joulu meni rauhallisissa merkeissä perheen kesken :)
  rrida@suomi24.fi

  VastaaPoista
 45. Kivasti meni, vaikka jotenkin väsynyttä oli...
  katatei79@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Joulu meni rauhallisesti perheen kesken kotona <3
  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 47. Olin koko Joulun vapaalla töistä ja kaikki lapset olivat aattona meillä kotona perheineen:)
  sanna
  airasanna@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Joulu meni leppoisasti herkkuja nauttien, muutama mieluisa lahjakin tuli :)Mukaan arvontaan, tuotteille olis käyttöä.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 49. Joulu meni oikein muakvasti :) Tuli nähtyä kaikki omat sekä puolison sukulaiset joulun pyhien aikana joka oli ihan mahtavaa kerrankin näinkin päin :) Oli ihana rentoutua kaikkien läheisten kesken ja nauttia siitä, että muutamaan päivään ei ollut kiire mihinkään :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 50. Joulu meni mukavasti rakkaiden kanssa. Joulupukki vieraili myös ja toi jokaiselle muutaman pienen paketin. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Mukavasti perheen kanssa :)
  Ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Kiitos kysymästä joulu meni perheen kanssa.kaipiainenh@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Mukana kivassa arvonnassa! Joulun vietto sujui rauhallisesti kotona, koko perhe oli paikalla. Sain lahjaksi ihanan rannekellon, josta olin haaveillut jo kauan :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Joulu meni ihan mukavasti lasten touhuja seuratessa. Itse sain valita itselleni joululahjan ja halusin pesukoneen :D

  kotitonttu44@ gmail.com

  VastaaPoista
 55. Joulu meni mukavasti perheen kesken kotona lomalla.

  Hensku, hennasok@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Joulu meni perheen kanssa. Mieheltä sain lahjaksi kivan käpykorun.
  Shahaa (a) luukku.com

  VastaaPoista
 57. Joulu meni rauhoittuen ja läheisten seurasta nauttien.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Joulu meni kivasti miehen perheen kanssa ja joulun jälkeen mentiin viettämään "jälkijoulua" minun vanhemmilleni. Tuli kivoja lahjoja, kun tehtiin miehen kanssa toisillemme lahjalistat, joista sitten valittiin 2-3 juttua. Vanhemmiltakin tuli muutama tarpeellinen lahja. Minun ja miehen vanhemmille vietiin korit, joissa oli hunajaolutta, glögiä, suklaata ja Wotkinsin lihatuotteita. :) Heillä kun on kaikkea tarpeellista ja turhaakin jo ennestään, niin kivempi viedä ruokalahjoja, kun muutenkin on enemmän ruokittavia suita joulun aikaan. :)

  kowalski1 (a) luukku.com

  VastaaPoista
 59. Uusi yritys kun S-posti unohtui

  Joulu meni lähimpien kesken ja sain muutaman tarpeellisen lahjakortin ❤️ Mm hierojalle.

  Kiitos kivasta blogista :)

  hanna.jii@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Joulu meni rennoissa merkeissä, suklaata syöden... Kaikki lahjat olivat mieluisia. Nyt jaksaa taas painaa kevääseen asti. :)
  - Saraana (saraana.makela@gmail.com)

  VastaaPoista
 61. Joulu meni syöden ja nauttien lomasta. Mukana kivassa arvonnassa.
  tuula.poukari@luukku.com

  VastaaPoista
 62. Kiitos kysymästä! Joulua vietettiin kotona perheen parissa rauhallisissa tunnelmissa. Syötiin hyvin, juotiin hyvin, ja paketit jaettiin. Lahjoja tuli sopivasti, ei liikaa ei liian vähän ja kaikki tosi mieleisiä.
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Meni joulu mukavasti perheen kanssa. Ruoka oli erinomaista taas ja parasta ehkä oli sitten kuitenkin hirvipaisti joka onnistui hyvin maukkaaksi ja mureaksi jota nautimme joulun jälkeenkin vielä, lahjoja tuli ja olivat kaikki juurin toivottuja.
  peholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 64. Joulu meni erittäin hyvin :) Ähky on vieläkin, tuli syötyä monen kuukauden edestä :D
  Sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Kivoja tuotteita. Joulu meni mukavasti vanhempien luona, syödessä ja yhdessä aikaa viettäen.

  Vilma
  vimmukj@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Joulu meni tosi hyvin,rentoutuen ja syöden hyvin.Lahjoja tuli paljon ja kaikki oli mieluisia 😊 paivi.karhunmaa@luukku.com

  VastaaPoista
 67. Kiva arvonta. :) Joulu meni kivasti perheen parissa ja oikein mukavat joululahjatkin sain.
  Hyvää uutta vuotta, Pipsa! Ja miehellesi ja kisuille myös.

  T. BellatrixX
  bella.mule@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Joulu meni kivasti pohjoisessa lumisissa maisemissa. Vaihtelua etelän vesisateisiin. Itse en lahjoja saanut, mutta ilolla seurasin, kun lapset availivat lahjoja. S-posti empsa83@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Joulu meni perheen kanssa. Tehtiin hyvää ruokaa ja nautittiin. Joululahjaksi sain mm. smoothie reseptikirjan, josta on tehty makoisia smoothieita. Juulia/giulette@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Jouku meni yksin ollessa, kuten jo monena muunakin jouluna. Itselle ostin yhden lahjan sekä joulukukan. Ruonaa taas kerran näin yksinasuvalle olin tehny liikaa. Aattona kävin myös muistolehtoon virmässä kynttilän.
  Maula maula1979@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Joulu oli ihanaa aikaa perheen kesken :) Fyysisiä lahjoja vaihtelemme nykyään jo aika vähän, mutta ne muutamat onkin sitten juuri niitä mitä on toivonut!
  emilisko@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Joulu meni liian nopeasti ja oli hyvä aika viettää yhdessä perheen kanssa joulua. Lahjoja sain, hyviä ja useita.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 73. Joulu meni mukavasti, mutta kuten yleensä aina, liian nopeasti :( Sain moooonta lahjaa ja kaikki ihan yhtä ihania. Liikaa tuli syötyä, mutta sekin tietysti joka vuotista :D
  -Anne-
  annukkarmk@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Vautsi, ompas upea palkinto :) Joulu meni kivasti. Aatto oltiin kotona perheen kera ja joulupäivän ja tapsan olin töissä :) Sain paljon mieluisia lahjoja <3 maatiaiskananen@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Itselläni on muodostunut kyseiset tuotteet lemppareiksi, tosi ihana joulukalenteri tänä vuonna :) Mukana siis arvonnassa ! Joulu meni mainiosti, hyvää ruokaa ja seuraa. hepanen86@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Joulu meni tänä vuonna muuttotohinoissa.. muuttopäivä osui juuri 27.12. joten kotona vallitsi joulunpyhinä pienimuotoinen laatikkokaaos 😅 Ehdin hiukan viettää joulua viikonloppuna, mutta se tuntui kaiken keskellä lyhyeltä ajalta. Sain muutamia lahjoja läheisiltä ja tänä vuonna myös joulukortteja enemmän kuin vuosiin, mutta olisin kaivannut pitempää pysähdystä. Ensi vuonna sitten! Uusi koti on onneksi ihana ja olen ihan fiiliksissä nyt tammikuussa alkavista opinnoista ♡

  hazu(at)wippies.fi

  VastaaPoista
 77. Joun aika sujui rauhallisesti perheen kanssa. Lahjoja meillä ostetaan vain lapsille. Aikuiset ostakoon itse, mitä haluavat. Näin ei tule hukkaostoksia eikä paniikkia, mitä kullekin ostaisi.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Joulu meni oikein kivasti! Paljon ruokaa ja perheen kanssa yhteistä aikaa :)
  helmityttonen@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Joulu meni hyvin. Lomailin mieheni kanssa Latviassa ja sain rentouduttua siellä oikein kunnolla. Lahjaksi sain toivomani lounasrasia ja punkkua :)

  suvi.vikholm(at)luukku.com

  VastaaPoista
 80. voitin varvasta sata euroa joten joo!!!anytime85@luukku.com

  VastaaPoista
 81. Joo oli ihana ja tunnelmallinen joulu, 1 vee poikani sai paljon lahjoja :) jessu881@hotmail.com

  VastaaPoista
 82. Tottakai osallistun arvontaan=) Joulu meni haaveitten mukaan, ei kyynelittäkään, kun tajusin että joku rakastaa minua sittenkin juuri sellaisena kuin olen,puutteinenikin. vakavasti sairastunutkin voi löytää onnen=)=) Niina zenka31@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Sain lahjaksi hopeisen kaulukäädyn ja siihen korvakorut, hienot. Kisaat saivat kaikki myös omat pakettinsa joiden kanssa ensin leikittiin vinhasti ennen kuin avattiin. Heidän yhteislahja olikin sitten aivan valtava, uusi, hieno, itsetehty kiipeilykeidas.
  -Appa

  maijamummu1@luukku.com

  VastaaPoista
 84. Joulu meni hyvin perheen kanssa ollessa, kokoonnuimme kaikki yhteen :) Lahjaksi sain aktiivisuusrannekkeen ja paljon lämpimiä juttuja, kuten aivan ihanan viltin jonka alla on mukava lämmitellä pakkasiltoina kynttilöiden valossa <3
  suvi.vadelma@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Ei saanut yhtään joululahjaa 😄 meillä on diili miehen kanssa että hommataan alennusmyynneistä mitä oikeasti tarttee. Joulun rauhoituttiin ihan vain kaksin, ilman ylimääräisiä hössötyksiä. Nyt ei toin ole vielä ALEista tullut matkaan mitään must-have-juttua. Ripsari on listalla jossain vaiheessa ja Yves Rocheriä en ole testannut sitten teini-vuosien.
  LauraK laura.kiiliainen(at)gmail.fi

  VastaaPoista
 86. Meni oikein hyvin ja kivasti muumiteemaisia lahjoja tuli :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Joulu meni hyvin ja sain vain mieluisia lahjoja. Lomaakin vietin joulunaikaan.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 88. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 89. Joulu meni kotona köllien ja syöden

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 90. Joulu meni mukavasti syöden ja rentoillen :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista