9.2.2018

PipSan Porinat 6-2018 | My Day 6.2.

            

26 kommenttia:

 1. Totta noi kommentit. Tsemppii remppaan! Sä onnistut!!!«3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja enköhän mää onnistu kun kerran aiemminkin onnistuin :)

   Poista
 2. Moikka, Kävin hakemassa inspiraatiota omaan juhlapukeutumiseeni. Kaapissa on tällä hetkellä huomiseen gaalaan kaksi ehdokasta: tyylikäs ja konservatiivinen ja näyttävä ja värikäs. Uskaltaisinpa sujauttaa laittaa 52-kokoisen ruhoni tuohon värikkääseen upeuteen...


  Oona
  http://tuuliturkit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpaan lopulta päädyit? Näkemättä mimmoiset asut oli, niin en voi silleen ottaa kantaa kumpi ois ollu parempi. Mut värikkääseen pukeutumiseen suosittelen, kun kerran jonkinlainen innostus sulla olisi mutta vähän vielä jänskättää. :)

   Poista
 3. Ois kiva, jos tekisit joskus sellasen "10 parasta kommenttia" videon tuben puolelle, mihin ottaisit niit ikävimpiä kommentteja ja kommentoisit niihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi pitäisi jauhaa ja jatkaa sitä samaa ilkeyttä? Onko se rakentavaa toimia niin? Ilmeisesti tämän ehdottajan uteliaisuus on tässä nyt kannustimena.

   Poista
  2. Ainut vaan ettei mitkään ikävimmät kommentit ole tuon arvoisia. Siitähän ne ikävien kommenttien kirjoittajat saa vaan lisää vettä myllyyn, kun heille omistetaan videoita ja postauksia. Mahd.vähälle huomiolle jättäminen vähentää varmasti törkykommentointia, koska kukapa sitä loputtomiin jaksaa "tyhjään puhua".

   Poista
  3. No ei todellakaan olisi kiva.

   Muutenkin videoilla noi vuodatukset asiasta on mielestäni turhia, ei ne ilkeiden kommenttien jättäjät tuosta välitä. Kiihdyt vaan turhaan Piia, antaisit olla, vaikka ymmärrän ettei se ole helppoa.

   Poista
  4. Oon kans katellu tommosia videoita tubesta, mutta ei se oikein mun kohdalla onnistu kun nuo modet katselee kommentit. Ja parempi etten tee, ettei tietyt henkilöt saa lisäintoa laitella ikäviä kommentteja tänne, kun oon ymmärtänyt että nyt on ollut kivan rauhallista.

   Poista
 4. Siis wau, olet todella lämmin sydäminen kun näet moisen vaivan ja lahjoitat lapsille askartelujuttuja.<3 Todella ihana teko, arvostan suuresti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie halusin ilahduttaa heitä kun heiltä jäi nuo washiteipit saamatta. Kun meni siis nopeiten huutaneille. Ni sitä sit jäi ajatus, et mitäs jos keräisi heille jotain enemmän. :) Lapsia on aina kiva ilahduttaa. :)

   Poista
 5. Mitä sulla oli lounaaksi? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidin tekemää perunamuussia lihapullakastikkeella (eli lihapullaa ja ruskeaa kastiketta) sekä n. 80g kasvissalaattia (valmispurkista).

   Poista
 6. Hieno asia laittaa lapsille noita askartelujuttuja. Tykkään itsekian kaikesta avustusjutuista.
  Olet lämminsydämminen ihminen. Se on välittynyt näistä sun videoista-
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kiva ilahduttaa. :) Mä oon aina tykännyt ilahduttaa ihmisiä. :)

   Poista
 7. Oot niin ihana <3

  VastaaPoista
 8. En ehtinyt katsoa videota loppuun, mutta tuo askartelutarvikkeiden lahjoitus oli kiva juttu! Siitä inspiroituneena taidan itsekin käydä läpi askartelutarvikelaatikot ja viedä joutilaat tarvikkeet joko läheiseen eskariin tai seurakunnan perhekerhoon. Luultavasti käyttäisivät myös tapettirullien jämät askarteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva että tämä innosti sua tällä tavalla. Lapset varmasti arvostaa. :)

   Poista
 9. Haluaisin kysyä, että miksi kommentteihin vastaamisessa kestää niin pitkään? Ei jaksaisi kovin usein käydä katsomassa että oletko vastannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä valitettavasti kestää, kun en aina tiedä milloin moderaattorit julkaisee kommentteja enkä itse ole kokoajan katsomassa milloin niitä vastattavia tulee. Yleensä pyrin siihen että kun julkaisen uuden postauksen, katson siinä samalla vastattavat kommentit. :) Ehkä tämä auttaa siihe, milloin kannattaa käydä kurkkaamassa vastaukset. :)

   Poista
  2. Ei se ihan näin tunnu toimivan. Nyt on jo 3 uutta postausta ilman vastauksia.

   Poista
 10. Olet kyllä oikeasti täyttä kultaa, ihana kun ilahdutit lapsia nuin mahtavalla paketilla! :’)
  -Jasmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kiva auttaa ja vaikka piti vain pienesti ilahudttaa, ni siinä vähän lähti pomo käsistä kun löysi kaikenlaista kivaa. :D

   Poista
 11. Pomo käsistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetki kesti miettiä, katoin jo videonkin läpi. Kunnes tajusin et tossa kommentissa. :D Mut joo, menny vähän kirjaimet sekasin. Piti siis laittaa että lähti mopo käsistä. :D Mut voi sitä pomonakin miettiä, et pomo lähti käsistä ja joku muu otti ohjat :D :D

   Poista