16.2.2018

PipSan Porinat 7-2018 | My Day 13.2.

             

23 kommenttia:

 1. Upeat ja arvokkaat lahjat ovat antaneet huutokauppaan Ratsula ja se toinen liike! Wow.Hienoa kun osallistuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, kiitoksia heille niistä. Huomenna alan laittamaan asioita kuntoon perjantaita varten. :)

   Poista
 2. Oletko töissä jossain tällä hetkellä?
  Minulla on ollut taukoa sinun seurailuissa, niin en ole ihan kartalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen töissä. :) No kiva että tulit poikkeemaan tauon jälkeen. :)

   Poista
 3. Piristäviä ajatuksia yritän täältä lähetellä - vaikka tosiaankin on hieman vaikeaa kun takana on pitkä pimeä kausi. Kuntosaleilusta tai sen puutteesta ei kannata mielestäni ottaa stressiä/alakuloa. Kävely on tosi hyvä liikuntamuoto myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia piristävistä ajatuksista. :) Mä luulen kans, että se on tuo pimeä hetki, vaikka en aiemmin oo huomannu että se vaikuttaisi, mutta kyllä se taitaa. Juu, ei pitäisi ottaa stressiä ettei ole salilla käynyt, mutta silt otan. :(

   Poista
 4. Miksi ette lähtisi lomailemaan etelään, jos kaipaat aurinkoa ja lämpöä? Saisitteko kissoille hoitajan kotiin vaikka viikoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sinne ihan tosta vaan voi lähteä kun on työt ja sitten pitää katsoa kissoille hoitaja tänne kotiin. Ei tykätä viedä kissoja minnekään hoitolaan, vaan että saisivat olla ihan kotona, tutussa ympäristössä.

   Poista
  2. Meilläkin kissa ja hoitaja käy kotonamme, kun lomailemme muualla muutamia kertoja vuodessa. Aina on järjestynyt hoito, vaikka vähän stressaakin jättää kissa kotiin. Jälleennäkeminen on sitten sitäkin kivempaa loman jälkeen.

   Poista
  3. Kiva kuulla, että teilläkin kisu saa olla kotona loman aikana. Ja juu, kyllähän se hoitaja aina järjestyy, jos ei oo kiire päästä heti matkaan, vaan pystyy neuvottelemaan hoitajan kanssa. :)

   Poista
 5. Aivan ihana idea tuo huutokauppa ja hienot tuotteet olet saanut siihen lahjoituksina! :) Täytyypä käydä katsomassa sitten kun tulevat huudettaviksi.

  Tuosta blogin/vlogin sisällöstä. Itse tutustuin blogiisi vasta hiljattain (löysin tube-kanavasi Perjantai-dokumentin kautta ja sitä kautta blogiin vasta nyt joulun jälkeen) ja tykästyin tähän juuri siksi, että tämä on sellaista elämänmakuista luettavaa arjestasi. :) Muotiviikoista ym. voin lukea sitten muista blogeista jos haluan. Itse olen eri elämäntilanteessa (pienten lasten äiti), mutta koen silti saavani blogistasi samaistumispintaa ja just se on se, miten sun blogi erottui mun mielestä monien blogien joukosta niin, että aloin tätä seurailemaan. :) Jatka siis samaan malliin!

  Tsemppiä väsymyksen kanssa! <3

  -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Joo, mä sain ykskaks idean että vienpäs tämän asian vielä eteenpäin. :) Kannattaa siis perjantaina iltapäivällä, tai illalla tulla kattomaan. Yritän laittaa ne heti kun pääsen kotiin. Huomenna mä alan laittamaan juttuja valmiiksi.

   Kiva kuulla, että oot löytänyt tänne tuon dokkarn kautta. :) Ja kiva myös että blogini erottui, toivottavasti edukseen, muista blogeista. :) Tervetuloa siis kattelemaan. :)

   Ja kiitoksia tsempeistä, tänään on ollut vähän pirteämpi päivä mut aurinko onkin paistanut. :)

   Poista
 6. Nyt Pipsa suunnittelemaan Espanjan lomaa. Aurinkoa ja uimista☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä suunnitellaanko ihan nyt, kun kesä on kuitenkin tulossa, mut jos ois mahdollista päästä tammi-maaliskuu ens vuonna vaikka sinne Espanjaan.

   Poista
 7. Saako kysyä, minkälaista elämäsi olisi ilman blogia? Jos esimerkiksi 5-10 vuoden päästä blogeista on aika mennyt ohi, miten se sinun elämääsi tulee vaikuttamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en osaa tälleen nopeasti vastata tähän mitään, pitäisi miettiä vähän tarkemmin mimmosta se elämä ois. :)

   Poista
 8. No onpas harmi että olet allapäin. Ihan äsken kun lukijat ehdottivat lepoa, taukoa blogista, sanoit ettet ole uupunut vaan täynnä intoa. Harmi että se into on kateissa ja toivottavasti löytyy taas pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, tää olotila on ollut sellainen että välillä ollaan innoissaan ja sitten ei. Tosin nyt ollut vähän pidemmän aikaa semmosta alakuloa.

   Poista
 9. Heips! Kovasti tsemppiä kaikkeen. :) ehkä kevät auttaa siihen kun päivät pitenee, aurinkoa tulee taas :) itelläkin ollu remppa tauolla ku ei oo vaa jaksanu ja on tullu syötyä vaikka ja mitä. painoki varmaa pari kiloa noussu. en vaa oo saanu tsempattua itteeni.. lienee siihen vaikuttanu nuo sairastelutki ku flunssaa ollu, mahatautia sun mitä. ehkä nyt tulevalla viikolla on aika ottaa taas remppa päälle? mutta tosiaa eihän kukaa ny väkisi mee salille ym. ite en käy salilla vaa harrastan ihan lenkkeilyä vaa sekä teen kotona käsipainoilla ym sekä vattalihaksi jne, tosin niistäki nyt taukoa 2-3 vkoa tän sairastamisjakson vuoksi. tänää meinaan kyllä mennä lenkille kun nyt ollut jo pari kolme tervettä päivää tässä välissä!

  ihanat porinat taas!

  nauti, lepää, liiku, elä! <3

  kaikkea hyvää ja aurinkoisia päiviä sinne porinkin suunnalle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tsemppiä myös itsellesi <3 Eiköhän me tästä kun saadaan aurinkoa ja mielet virkeäksi. :)

   Poista
 10. Sun porinoita on aina niin kiva kuunnella. En kaipaa mitään kummempia
  aiheita, tavalliset arkiasiat ja puuhastelut. Lepäile ja nauti elämästä, on mun ohje väsymykseen. Turha ottaa paineita salikäynneistä yms. Menet ku menet, ilman pakkoa. Mukavaa alkavaa viikkoa. Uusia höpöttelyjä ootellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykännyt. Huomenna tulee uudet Porinat ja perjantaina toiset. :D

   Poista
  2. Jee, lisää porinoita!

   Poista