20.2.2018

PipSan Porinat 8-2018 | My Day 16.2.

          

33 kommenttia:

 1. Hei Pipsa, mistä valmisteesta puhut tossa videolla? Siis hiusten kasvun edistäjänä? Ymmärsinkö oikein että jotain hevosille tarkoitettua mutta mitä ihmisetkin syö? Kuuntelin moneen kertaan sen kohdan mutten saa selvää vaik kuinka pinnistelen. Kerro ny mitä se oli kun tartten kaikki hiustenkasvatusvinkit. :-D
  Joku sulkasato ollu jo vuoden ja varmaan joku puutostila kyseessä.

  T. Yx harvahiuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikken ole Pipsa, niin vastaan silti. Hevosbiotiini.
   Itse syön ihan ihmisille tarkoitettua biotiinia.
   Kaikkein tehokkaimmassa muodossa biotiini taitaa olla Priorinissa, mutta siihen nyt ei valitettavasti ole varaa.

   Poista
  2. No biotiinia söinkin purkillisen, eikä ollut mitään apua. Nyt on kokeilussa kysteiini. Olisko tuo hevosbiotiini jotenkin tehokkaampaa? Noi biotiinipillerithän on tosi lieviä. Tuntuu että kaikki on kokeiltu. Noi Prioriinit sun muut on niin kalliita etten kanssa lähde niihin. Pitääköhän kokeilla nyt toi hevoskuurikin sitten. terv. Yx harvahiuksi

   Poista
  3. En ehkä itse lähtisi tuon hevosbiotiinin kanssa kokeilemaan terveyden rajoja. Mä syön tällä hetkellä Fennovitan biotiinia (https://www.tokmanni.fi/terveystuotteet/biotiini-plus-100-kpl/6430061670029/dp) sen suositellun 2 kapselia päivässä. Biotiinin lisäksi syön sinkkiä, B- ja E-vitamiinia ja monivitamiinia. Ja mulla on kyllä tepsinyt. Valehtelematta multa lähti puolet hiuksista rankan laihdutuksen jälkeen (-60kg, on pysynyt poissa). Nyt ovat kasvamassa takaisin. Ei siihen yksi purkillinen riitä, ihan reipas 6kk kuuri aluksi, sitten alkoi vasta tuloksia näkyä.

   Poista
  4. Kyseessä on hevosbiotiini jota saa Tokmannilta. Toki sen käytön kanssa saa olla varovainen, vaikka itselleni sen käytöstä ei ole tullut mitään haittavaikutuksia. Itse oon kokeillut noita ihan perusbiotiineja ja sinkkejä, mutta sitten luin että monilla oli tää hevosbiotiinin käyttö auttanut hiusten kanssa.

   Poista
 2. Tosi pitkäksi on hiuksesi jo kasvaneet! Ihan sormet syyhyäisi päästä laittamaan niihin erilaisia lettejä. Omasta mielestäni on vähän epäsiistin näköistä kun hapsottavat hiukset roikkuu laittamattomina kasvoilla. Itsekään en tykkää pitää hiuksiani auki ja töissä ne onkin aina pidettävä kiinni. Tiedän ettet osaa, etkä halua laittaa hiuksiasi, mutta olisi kiva jos tekisit postauksen jossa harjoittelisit vaikka Youtuben avulla. Ihan jotain yksinkertaista vaan. Tai ystäväsi voisi kokeilla sinulle erilaisia kampauksia nyt kun niissä on noin paljon pituutta. Omat hiukseni on niin liukkaat, ettei niissä oikein pysy kunnolla mitkään letit tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisi kiva jos tekisit sellaisen videon jossa kokeilisit erilaisa (letti)kampauksia.

   Poista
  2. Tosi kiva idea tuollainen lettivideo, mutta ihan nyt en sellaista viitsi alkaa tekemään, koska en osaa. Mut jätetään se tonne vihkoseen ylös, josko joskus myöhemmin. :)

   Poista
 3. Häiritsevää, mutta myös hiuksia kuluttavaa, kun ihan koko ajan suit niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyl, mutta en mä pysty lopettaa. Se on hypnoottista! :))

   Poista
 4. Lainaus Me Naisista : Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran rehu- ja lannoitevalvontayksikön johtaja Sinikka Marmo ei kuitenkaan suosittele hevosbiotiinien käyttöä ihmisille. Marmo toteaa, että rehujen ja ihmisen ravintolisen vaikutuksia ja turvallisuutta arvioidaan omien prosessiensa kautta. Siksi hänen mukaansa ei ole taetta siitä, että hevosbiotiini sopisi ihmiselle.
  – Ihmisille käytetyt vitamiinivalmisteet sisältävät tarkan tiedon esimerkiksi siitä, mikä on niiden päivittäinen annostus. Vastaavasti rehuissa on eläinlajikohtaiset käyttöohjeet. Lisäksi hevosille tarkoitetut biotiinivalmisteet sisältävät hevosten tarpeet huomioiden yleensä muitakin ainesosia kuin biotiinia, Marmo sanoo.
  Hän huomauttaa, että jos ihminen käyttää hevosille tarkoitettua biotiinia, tuotteen valmistaja ei vastaa mahdollisista haittavaikutuksista, vaan biotiinin popsija kantaa itse vastuun seurauksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en itsekään uskaltaisi hevosille tarkoitettua biotiinia napsia..

   Poista
  2. Biotiinia noissa on, samaa kuin niissä pillereissä, mutta annostus pitää tosiaan vähän itse laskea, että mikä ois sopiva. :) Itse suosittelen hevosbiotiinia mutta tietenkin omalla vastuulla. Kaikille kun se ei välttämättä sovi. Itselleni ei ole tullut mitään haittavaikutuksia, tosin otankin 2-3pvä välein ja määrä on laskettu sopivaksi. :)

   Poista
 5. Kyselit mitä voisitte maistella seuraavaksi. Ehdotan sirkka-tuotteita, joko niitä on Porin kaupoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Citymarket Kampus Porissa on ainakin hyvät valikoimat mm.leipiä!

   Poista
  2. Kannatetaan! Testeihin olisi hyvä ottaakin uutuuksia eikä jo lähes kaikkien tuntemia tuotteita.

   Poista
  3. Onko niitä sirkkatuotteita riittävästi? Oon kuullut vaan sirkkaleivästä.

   Poista
  4. Sirkkoja on ainakin myös pastassa ja mysleissä.

   Poista
  5. Ja suklaassa.

   Poista
  6. Aijaaa, multa on mennyt ihan ohi. Sirkkaleivän oon kuullut. :)

   Poista
  7. Sekä nakeissa ja makkarassa.

   Poista
 6. Hei! Harmittaa kun on niin paljon videopostauksia, mulla kun tapana lueskella blogeja pedissä muiden nukkuessa ja tarvitsen hiljaista tekemistä.. jää iso osa blogistasi pimentoon kun ei videoita pysty katsella. Päiväsaikaankaan ei oikein ole hetkeä jolloin tulisi katseltua noin pitkiä videioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Näitä videoita on nyt poikkeuksellisesti paljon. Normaalisti taitaa olla sen kerran viikossa ja sitten pari tekstipostausta. Eiköhän ens viikolla taas palata normaaliin. :)

   Poista
 7. Tuo hiusten kokoaikainen näpertely kävi itsellänikin silmään. Laita hiukset vaikka korvan taakse, jos valuvat silmille.

  Entä sopisiko nuttura, jonka voi kiinnittää sellaisella klipsujutulla eli ei vaadi kummempia taitoja? Se ei varmaankaan kuluta hiuksia tai käytä ponnarissa niitä muovisia hiuslenksuja.

  Itse inhoa hiuksia silmillä yli kaiken enkä pysty nukkumaan hiukset auki ollenkaan 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kokeillu joskus laittaa, mut ne yleensä lässähtää sieltäkin silmille. :D Parhainta on laittaa ponnarille, mutta kun sitä pitäisi välttää.

   Poista
  2. Miksi?
   Voithan käyttää sellaista kiinnikettä joka ei kuluta hiuksia.

   Poista
  3. Juu, oon käyttänytkin mut niis on usein se vika etteivät oo tarpeeks kireitä. Et aina löystyy ja luisuu hiuksista pois.

   Poista
  4. Sillon kun mulla oli vielä niin pitkät hiukset että ne sai ponnarille, niin tykästyin niihin "puhelinlanka"ponnareihin. Siis mitkä on sellasia kierteisiä niikun lankapuhelimen luurin johto :) Niitä saa niin monessa eri koossa että löytyy taatusti kaikille sopiva, ei valu eikä syö hiusta :) Poistaminen pitää vaan muistaa tehdä samaan tapaan kieputtaen kun laittaminenkin, muuten sattuu :D

   Poista
  5. Joo, siis semmosia puhelinlankaponnareita mulla nimenomaan onkin. Ne on muuten kyl hyviä mut pakkaa löystymään, varsinkin liikkuessa. Paikallaan jos on, niin ei mitään ongelmaa.

   Poista
 8. Hieno tanssit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanssi on hyvää kuntoilua. Kiinnostaisiko sinua mennä tanssikurssille? Siinäkin kilot lähtisi mukavasti. Voisi olla hauskempaa kuin sali.

   Poista
  2. Joo, tanssi on kyllä kivaa kuntoilua mutta ei kiitos tanssikurssia. :D Mää tanssin ihan ittekseni, vaikka varmasti ois ihan kiva tommonen kurssi.

   Poista