4.3.2018

Pipsa & Siltsu testaa SIRKKATUOTTEITA

          

10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen video! Pidän aiheen ajankohtaisuudesta, tämä saattaa rohkaista muitakin kokeilemaan! :)

  Ainoastaan kuva häiritsi vähän katselukokemusta, väri muuttui monesti ja tarkennus oli hiukan kyseenalainen. Kuvaatko automaattiasetuksilla? Manuaalille vaihtaminen voisi auttaa, tulee yleensä tasalaatuisempaa jälkeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit videota mielenkiintoisena, vaikka aika paljon jäikin noita tuotteita testaamatta, mut ehkä myöhemmin kun tuotteet ei mee käsistä. :)

   Juu, video on nyt vähän huono kun minä unohdin kameran manuaalille, eikä siis ollut tarkentanut koska en huomannu sen olevan manuaalilla. En yleensä tykkää kuvata videoita manuaalilla, koska noilla videoilla on paljon liikettä, niin käytän yleensä seuraavaa autofocusta. Ja sitä luulinkin että videon asetukset oli näin, mut eipä ollut ja koska ei voinut tehdä videota uudelleen, niin tällä mennään. :D

   Poista
 2. Silja on kyllä niin herttainen! Tee enemmän videoita hänen kanssaan 👍🏻

  VastaaPoista
 3. Hei, samaa mieltä, tee enemmän videoita Siljan kanssa! Hän on niin ihana. Pidän hänestä juuri hänen sympaattisuutensa vuoksi. Muutenkin myös toinen postauksesi ulkoilureissusta oli tosi hyvä.

  VastaaPoista
 4. Oliko pahaa? :) Mitä muita sirkkatuotteita on Suomessa? Tää on mulle ihan uus tuttavuus. Mut ei kauheasti tee mieli maistaa vielä x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut pahaa, aika mitäänsanomattoman makuista. Onhan niitä, sirkkamakkaraa, sirkkanakkia, sirkkasuklaata, sirkkaleipää... sirkkasmoothiestakin oon kuullut mutten tiedä mistä saa. Ainakin ne tuotteet missä sirkat on jauhettuna, niin ei maistu mitenkään. Kokonaiset taas, vähän sipsimäinen roiskutus ja makukin on tutunoloinen mutta en osaa sanoa miltä maistuu. Suosittelen kyllä kokeilemaan, ei oo niin pahaa kuin vois aatella. :)

   Poista
 5. Kiva, toteutitte ehdotukseni sirkkatuotteiden maistelusta.

  VastaaPoista