16.3.2018

PipSan Porinat 12-2018 | My Day 13.3.

           

48 kommenttia:

 1. Ihan kiva kun kokeilet erilaisia kampauksia. Tuli vaan mieleen että osaisiko esim. joku ystäväsi tehdä sulle samaan tapaan etusivuhiuksiin esim. puolikkaan ranskalaisen tms. letin, jossa hiuksia lisätään mukaan samalla kun letti etenee. Ei jäisi tuota tyhjää aukkoa sivuun.
  Esim. Hennalla luulisi olevan näppärät sormet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tottakai voin kokeilla jos joku muu tekee ne mulle. :D Itte kun en osaa, kokeillut oon monesti mut ei tuu yhtä kivoja :) Pitää katsoa jos joku kavereista innostuu tekemään. :)

   Poista
 2. Mä luulin, että sulla oli työpaikkahaastattelu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten niin ei kai? Etkö hae oman alasi töitä, kun kerran kurssinkin kävit?

   Poista
  2. Niin, oletin että porukka tietää mun olevan töissä. :)

   Poista
  3. Voihan mieluisampaa työtä hakea, vaikka olisikin töissä jossain :)

   Poista
 3. Kiva kampaus :) ja ihanat Sulo ja Sevi? Onko toi Sevi :D kiva kun laitat videoita myös salilta, tsemppiä remppaan❣️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Juu, siinä oli Sulon ja Sevin painit. Sevi ei kyl oikeen tykkää. Ja on se kiva salilta ottaa videota, nyt kun on tuo gorillapod helpottamassa. :) Mut aina välillä, kun nuo liikkeet on aika samat, niin viitti ihan samaa treeniä laittaa aina :)

   Poista
 4. Hyvä sinä, että kävit salilla ja kiva oli nähdä videota sieltä. :)
  -Pauliina

  VastaaPoista
 5. Moi Pipsa! Taas kivat porinat. Oon seurannu sua vasta vähän aikaa. Meisson paljon samaa, esimerkiksi ikä. Mä olen kokenut omalla kohdalla painostusta perheen perustamiseen. Ollaan miehen kanssa porukoitu jo kymmenen vuotta ja ikää karttuu molemmille, joten johtuunee siitä. Onko sinulla ollut samanlaisia kokemuksia? Tsemppiä salitreeneihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tervetuloa seuraamaan. :) Ei mulla oikeastaan ole tuollaisia kokemuksia, kun mä oon kantani tehnyt selväksi ettei meille lapsia tule. Ja kun mullakin on sisaruksia, niin saavat porukat isovanheilla heidän lapsilla. :D Mä oon saanut olla ihan rauhassa. :)

   Poista
 6. Tsemppiä kuntoiluun! Ite oon huomannut että vaikka sinne salille tai lenkille menee ihan väsyneenä, niin kyllä sieltä virkeämpänä tulee pois. Siis henkisesti virkeämpänä, vaikka kroppa olisikin ihan lopussa.

  Tekis kamalasti mieli kokeilla tuota "riuhtomislaitetta" :D Siis en tiedä mikä sen nimi on mutta se jossa vedetään naruista alaspäin. Vaikuttaisi just oikeanlaiselta liikkeeltä purkaa ärsytystä ja stressiä :D Samoin tuo kelkan työntäminen olis siihen sopivaa. Tykkään tehdä mieluummin just liikunnallisia harjotuksia salilla ja kehon painoa hyödyntäviä liikkeitä.

  Itse yritän motivoida itseäni lähtemään salille ajattelemalla sitä hyvää oloa joka jälkeenpäin tulee. Mutta ei se aina auta. Mulla on tällä hetkellä sali samassa talossa jossa asun, eikä tartte edes mennä ulos sinne mennessä. Ja silti tulee käytyä turhan harvoin. Tänne muuttaessa ajattelin että nythän mää alan kuntoilla viisi kertaa viikossa, mutta joo... en ole kuntoillut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Nyt on käyty kaksi kertaa salilla ja se on ihan kiva. Huomaan et on kiva mennä. Tosin mä tuun sieltä väsyneenä, koska käyn illemmalla, niin se on aika luonnollista. En tiedä oisko virkeempi jos kävisi aamulla.

   Se riuhtomislaite on SkiErg(o). Se on semmonen tappovehje. :D No ei vaiskaa, mut kyl siinä saa sykkeen nousemaan ja hien pintaan. Mäkin menin sillä nyt aika ripaskaa vauhtia. :) Normaalisti otan rauhallisemmin. Ja totta, tolla saa kyl purettua vitutuksen. :D :D

   Aih, jos mulla ois sali ihan vieressä, nini kävisin ehkä useammin. Tai sit en, ei sitä tiedä. Mut tsemppiä et siekin innostut kuntoilemaan. Mut ei silti mahdottomia kannatakaan itseltään vaatia, kunhan parhaansa tekee. :)

   Poista
 7. Onko videossa nopeutettuja kohtia?

  VastaaPoista
 8. Nätit noi sun palmikot.Ei ne vaikeat ole tehdä.Opettele vaan tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä yrittänytkin, mut ei niistä oo koskaan tullut nättejä. :D

   Poista
 9. Kiva että olet käynyt nyt salilla ja kivat porinat :)

  VastaaPoista
 10. Olisi kiva, jos tekisit videoittesi kappaleisiin fade inin ja fade outin, koska kun kappale alkaa, niin pelästyy (etenkin kuulokkeilla kuunnelessa) kun musiikki tulee niin kovaa. Sitten laittaa ääntä pienemmälle ja kun puhe taas alkaa niin pitää laittaa ääntä taas enemmän.

  VastaaPoista
 11. Hei, auttaiskohan tuohon salille fiilispohjalta menemiseen tai menemättömyyteen se ajatus, että ihminen menee tosi huonoon fyysiseen kuntoon, jos ei liiku. Mä olen päästänyt itseni lihomaan ja huonoon fyysiseen kuntoon ja nyt alkaa tulla sen seurauksena kaikenlaista, mm. korkea verenpaine ja sydänjuttuja. Se säikäytti tosi paljon, ettei liikkuminen olekaan mikään fiilisjuttu, vaan tosi tärkeä, ELINTÄRKEÄ terveytemme kannalta. Nyt sulla on mahdollisuus vielä korjata asia, joten älä tee kuten minä eli odota, kunnes joudut lääkärin vastaaotolle niinkuin minä. Nyt yritän paikkailla omaa laiminlyöntiäni. Ennaltaehkäisy olisi ollut paljon parempi!
  Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se ihan tässä tapauksessa, koska en mä kuitenkaan liikkumaton ollut vaikka en salilla käynytkään. Mut kyllähän se on hyvä liikkua ees jotenkin, oli se sitten sali taikka kävely, taikka uiminen jne.

   Poista
  2. Niin, tosi hienoa, että liikut. Pääasia tosiaan että liikut, oli se sitten sali, kävely, pyöräily tai jumppa kotona ym.

   Poista
 12. Hei, youtubesta löytyy letti videoita aloittelijoille. Sitä kautta itse opettelin, muille en osaa tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, olisiko sulla linkkiä semmoiseen extrahelppoon lettivideoon?

   Poista
 13. Käytätkö aurinkolaseja näin keväällä, kun lumi vielä peilaa valoa? Kun kerroit, että kirkas paiste pahentaa epilepsiakohtauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käytä, vaikka ne kyllä helpottaisi. Kevät on tosiaan pahinta aikaa tälle valoherkkyydelle, en tiedä miksi, koska kesän edetessä se helpottaa. Kenties se on sitä kun tullaan pimeästä talvesta taas valoon, niin ei ole silmät ehtineet tottua.

   Poista
  2. Miksi ihmeessä et käytä aurinkolaseja? Sinähän tarvitset ne jo terveyssyistä. Kehyksiä on vaikka kuinka ihania kun hankkii aurinkolasit vahvuuksilla.

   Poista
  3. Ei ole tullut hommattua, kun sillon aikoinaan olivat niin kalliita. Mut kävin tänään tsekkaamassa ja hyvään aikaan olin liikenteessä, sillä nyt on aurinkolasit tilauksessa. :)

   Poista
 14. Salikuvista huomasi hyvin että olet laihtunut. Hyvä Pipsa!

  VastaaPoista
 15. Ihanaa nähdä siut äitisi kanssa ja kun hoidat hänen jalkojaan. Jotenkin sen katsominen jo rentouttaa. Heh. Hyvin vedit salilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit tuosta äidin jalkojen hoidosta, kenties niitä tulee toistekin. :) Ja juu, hyvin tosiaan vedin salilla. Vetäsin skiergossa vähän reippaasti sen ekan setin ja tokat rauhallisemmin (niistä ei kuvaa)

   Poista
  2. Oliko tuo eka setti se videon nopeutettu kohta?

   Poista
 16. Hei, tapasitko bloggaaja Uino kun hän oli vierailemassa Porissa korupaja asiassa. Olisi ollut mukava nähdä teidät juttelemassa videolla.

  VastaaPoista
 17. Minkäpainoinen kahvakuula sulla on tuossa videolla?

  VastaaPoista
 18. Mistä "porinat"-nimitys tulee? Liittyykö Poriin jotenkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistaakseni joku lukija ehdotti mun höpinävideoille tämmöstä nimeä kun mietin aikoinaan et ois kiva että ois joku nimikin. Niin siitä tuli sitten Pipsan Porinat, koska porinat on sama asia kuin puhua, jutella, höpistä ja neljä ensimmäistä kirjainta kertoi sopivasti että asuin Porissa. :) Porissa on myös Porina niminen palvelukeskus, vai onkohan se palvelukeskus, kyllä kai sitä semmoseksi voi ajatella. :)

   Poista