14.3.2018

Vaate-esittelyssä SheIn.Com pluskokoiset vaatteet

          

Yhteistyössä SheIn.com

Sain valita SheIn'in nettisivuilta kolme tuotetta ja päädyin pitkän pohdiskelun jälkeen näihin kesämekkoihin. Koot tuolla ovat pienehköjä ja suosittelenkin katsomaan jokaisen vaatteen kohdalta löytyvät mittatiedot, niiden perusteella olen itse valinnut koon ja olen aina pyrkinyt ottamaan sen isoimman, koska näissä ei juurikaan ole joustoa. Tuolta tilattaessa kannattaa myös huomata, että joudut maksamaan arvonlisäveroa, jos tilauksen arvo ylittää 22€. 

Nämä mekot ovat kyllä todella ihania, mutta pitää ottaa huomioon ainakin vihreän kohdalla ettei silloin käydä noita nudenvärisiä rintaliivejä kun hohtaa kivasti läpi. Viimeisen mekon kohdalla mua harmittaa kovasti kun ei mennyt päälle. Syynä tähän on tuo rintojen alle tai ehkä vyötärölle tuleva koriste, joka ei joustanut sitten tippaakaan. Se oli todella outoa kun mekko muuten oli joustava ja olisi muuten istunut päälleni. 

Sain myös alennuskoodin, jolla saa -20% alennusta normaaleista hinnoista. Tämä koodi on toiminnassa vain pluskokoisille vaatteille ja toimii kun tilauksen arvo on yli 59$. Pääsette plussakokoisiin vaatteisiin klikkaamalla tätä linkkiä. Alennuskoodinne on: varikas20
24 kommenttia:

 1. Vähän ristiriitaisin ajatuksin näistä. Plussaa se, että on hihat, sopii sulle hyvin, varsinkin kun ylettyy lähelle kyynärpäitä.
  Miinusta siitä, että maksimekon pohjaväri ei sovi sulle. Vihreä vois olla ok leggingsien tai kapeiden housujen kanssa. Mutta ei noin.

  VastaaPoista
 2. Olihan tuolla nettisivuilla mitat, jonka mukaan vyötärö oli 105cm isoimmassa koossa tuota viimeistä mekkoa. Vai uskoitko sen joustavan myös vyötäröltä?
  Paljaat jalat kiinnittivät huomioni vihreän mekon esittelyssä ja mietin vain minkälaisten housujen kanssa mekkoa käyttäisit. Malli on kyllä hyvä ja varmasti mukava päällä.
  Tämä nettikauppa olikin minulle ihan uusi, pitää tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä aattelin että se vähän joustaisi kun tiedoissakin luki niin.

   Poista
 3. Miksi vihreässä mekossa rintojen kohta näyttää oudolta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä siksi että on vähän tiukka siitä ja nudet liivit paistaa läpi.

   Poista
 4. Kauniita mekkoja. Ja ihana tuo hempeänvärinen. Odottele kuukausi, niin se mahtuu päällesi :)

  VastaaPoista
 5. Ihania mekkoja :) tykkään eniten tuosta vihreästä ja tuosta alimmaisesta, harmi kun ei ihan mennyt päälle

  VastaaPoista
 6. Toi vihreä vois mennä pitkien housujen kanssa ellei olisi liian tiukka rinnoista. Maxi oli kuin yöpaita ja hailakka väri vain korosti vaikutelmaa. Onneksi et mahtunut viimeiseen, oli liian vaalea sinun väreillesi.

  VastaaPoista
 7. Vihreähän on sulle aivan liian pieni rintojen kohdalta? Maksimekko liian pliisun värinen ja mummumainen.

  VastaaPoista
 8. Hmm, ei ehkä ihan parhaita sulle. Vaaleat värisi hukkuvat ensimmäiseen mekkoon ja se tekee povestasi oudon mallisen. Vihreässä taas rinnat ovat edukseen ja se on sulle selvästi mieluinen. Kuitenkin melko tiukan ja ei niin imartelevan näköinen selästä. Viimeisin taas yöpaidan näköinen, yläosa kuin vanha t-paita. Sinulla on parempia asuja muuten. Vihreä kävisi housujen tai legginsien kanssa ja ehkä pikkuisen rempan jälkeen myös selkä istui paremmin.

  VastaaPoista
 9. Ihania ovat kaikki! :) Jos tuntuu siltä että vika mekko myös miellyttää niin voihan sen laittaa jemmaan! :) Sulle käy niin hyvin mekot! En ite oo tottunu pitämään mutta varmaan sitä tottus kun opettelis. :) Miten kalliita nämä mekot ovat?

  Aurinkoisia päiviä sinulle Pipsa! <3

  VastaaPoista
 10. Tämä on syy miksi itse en uskalla tilata kaupoista joissa palauttaminen on hankalaa. Mekot näyttivät esittelykuvissa ihanilta, mutta eivät sitä todellisuudessa olleetkaan. Vika ei ole pipsan muodoissa tai koossa, mekot ovat vain väärää mallia. Maksimekko tekee upeista rinnoistasi sivulla roikkuvat lerpukat ja vihreä mekko taas näyttää ilman housuja siltä että pikkarit vilahtavat justiinsa. Mutta pointsit pirteästä esittelystä!

  ps. kaipaan aikoja jolloin vastasit kommentteihin nopeasti. Ymmärrän miksi näin ei enään tapahdu, mutta kaipaan sitä silti.

  VastaaPoista
 11. Minusta sinulla on paljon kauniimpia ja sopivampia asuja. Nämä kaikki ovat jotenkin sopimattoman oloisia:)

  VastaaPoista
 12. No nyt on menny kyllä hutiin! Eka mekko vei kaikki värit mimmistä, tokan väri sopii tosi hyvin mutta auttamattomasti liian pieni.

  VastaaPoista
 13. Vihreähän on selvästi aivan liian pieni. Nuon rintojen alle tulevan nauhanhan tulisi olla alemmalla vyötäröllä eikä heti rintojen alla.

  Ensimmäinen valitettavan mummomainen mekko.

  Näistä valitettavasti näkee sen että halvalla ei saa hyvää.

  VastaaPoista
 14. Ei jatkoon.

  VastaaPoista
 15. Juu ei. Ei näitä, sulla on kaappi täynnä parempaa vaatetta!

  VastaaPoista
 16. Huh huh. Vihreä mekko on ihan liian piukka ja eka mekko saa minut ihan sanattomaksi. Miksi haalia koko ajan lisää mekkoja kun kaapissasi on varmasti useita sopivampia mekkoja.

  VastaaPoista
 17. Valitettavasti mikään mekoista ei oikein imartele. :/
  Jos olisin sinä, palauttaisin varmaankin kaikki.
  Vihreä mekko tuo kivasti rintamusta esille, mutta muuten ei oikein tunnu istuvan.

  VastaaPoista
 18. Jos sait valita kolme tuotetta niin miksi valitsit vain mekkoja? Niitähän sinulla on jo todella paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsin mekkoja koska tykkää mekoista ja mennään kesää kohden.

   Poista
 19. Minunkaan mielestä nämä eivät nyt oikein ole hyviä. Ekan maksimekon väri ja leikkaus eivät sovi sinulle yhtään. Vihreä mekko on muuten ihan kiva, mutta liian pieni.

  VastaaPoista
 20. Kiitoksia kaikille kommenteistanne, oli kiva lukea mielipiteitänne ja huomata että oltiin samalla linjoilla. :)

  VastaaPoista
 21. Vihreä parhain ;)

  VastaaPoista