24.5.2018

Sovituksessa: Elloksen kesämekot

                     

! Postaus sisältää kaupallisia linkkejä !

Mulle saapui Elloksen paketti täynnä kivoja mekkoja, mutta vain yhteen päädyin - osaatko arvata? Kaikki näistä mekoista on viskoosista, eli sopivat kesään mitä ihanammin. Viskoosi on myös siitä kiva, että jos kesäsade yllättää, niin se kuivuu tosi nopsaan. Nappasin mekoista kuvat ns. yhden kuvan taktiikalla. Näissä ei siis ole mitään stailauksia tai mitään, koska ovat suoraan paketista päällä eli sovituksessa. Kaikki näistä oli mukavat päällä ja voin suositella näistä jokaista, vaikka itse vain yhteen nyt päädyinkin. Nämä kaikki mekot on tällä hetkellä -25% alennuksessa (alennus näkyy jo hinnoissa) ja näyttäisi olevan voimassa 4.6. asti. Samalla alennuksella löytyy vaikka minkälaisia mekkoja - klikkaa tästä kurkkaamaan, jos muut kiinnostaa
36 kommenttia:

 1. Turkoosi mekko näyttää kivoimmalta päälläsi.

  VastaaPoista
 2. Kolmas on kiva!

  VastaaPoista
 3. Turkoosi mekko on mielestäni paras.

  VastaaPoista
 4. Minusta keskimmäinen on kiva !

  VastaaPoista
 5. Kuinka halvatun monta mekkoa yks ihminen, joka ei edes koskaan käy missään, tarvitsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen päättää joka halvatun ihminen ihan itse. Vai etkö sä jostain syystä saa päättää montako vaatetta ostat?

   Ei tässä maailmassa oikeasti juuri mitään _tarvita_, mutta silti hankitaan ja ostetaan.

   Poista
  2. Miksi täällä joku vastailee aina Pipsan puolesta? Eikö nämä kommentoinnit ja kysymykset ole Pipsalle tarkoitettuja?

   Poista
  3. Eiköhän Pipsakin vastaa kun ehtii. Mä en tiennyt, ettei täällä muut saa sanoa mitään. Tai siis en muista, että onko Pipsa pyytänyt muita olemaan sanomatta mitään?

   Poista
  4. Ensinnäkään en ymmärrä mistä oot vetänyt päätöksen etten käy missään. :D Enkä mä tästäkään ottanut kuin yhden, jota tarvitsin todella, todella paljon! :)

   Poista
 6. Musta-valk mekko oli sulla parhaimman näköinen. Leikkaus imarteli yläosaa kropasta. Mutta tuli vaan mieleen et tarviitko oikeesti lisää mekkoja?! Rahat vois käyttää muuhunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Pipsan raha-asiat kuulu hänelle henkilökohtaisesti. Tietääkseni Pia tekee töitä ja maksaa veronsa.

   Poista
 7. Veikkaus Gradyn puolesta.

  VastaaPoista
 8. Keskimmäinen on ihana!

  VastaaPoista
 9. Grady ylle, tennarit jalkaan ja menoksi :)

  VastaaPoista
 10. Grady-mekko paras!

  VastaaPoista
 11. Kylläpäs oli vanhentavia mekkoja, palauttaisin kaikki!

  VastaaPoista
 12. Mä tykkäsin keskimmäisestä eniten. Sopi sulle hyvin.

  VastaaPoista
 13. Kakkonen oli mun mielestä paras ja ekakin kiva. Vika on aika tätimäinen eli sen passaisin.

  VastaaPoista
 14. Anot 19.00 ja 19.02: Minä mietin et tarviiko kenenkäään mennä esittämään toisella mielipidettään toisen mekkojen tarpeesta tai määrästä? Eiköhän jokainen päätä asiasta itse. Samoin kun sen, että mihin haluaa käyttää rahansa. Alentuvaa toista ihmistä kohtaan. Pipsan ei tarvitse täällä selitellä tai perustella muille valintojaan, ei ole selitysvelvollinen meille bloginlukijoille millään tavalla. Huoh taas..

  VastaaPoista
 15. Kaksi ekaa! Sinisen kanssa voit löyhytellä auringossa pihalla tai naapureissa, jopa pienimuotoisissa juhlissa. Toisen kaa voit mennä kaupunkiin töihin ja minne vaan. Nuoruutta saat varvastossuista ja isoista muovisista rantakasseista. Aurinkolaseista ja muista koruista. Vika oli ku ennenmuinoin eläneen mummoni vaateaitasta :)

  VastaaPoista
 16. Toki jokainen saa ostaa niin monta mekkoa kuin haluaa, jos niitä käyttää ja tuntee tarvitsevansa. Tässä tapauksessa vaan mekkoja ostetaan ja kohta niitä jo myydään pois, jotta saadaan taas vaatekaappiin tilaa uuden ostospuuskan iskiessä. Sitä ihmettelen.

  VastaaPoista
 17. Grandy mekko laskeutuu kauniisti, on tyylikäs! Sopii hyvin.

  VastaaPoista
 18. Mielestäni pilkullinen Grady on paras, siinä on nätti leikkaus ja kuosi. Viimeinen mekko on kuosiltaan vähän levoton, ensimmäinen ehkä vähän tylsä, enkä välitä dekolteen hörselöstä. Itse valitsisin siis ehdottomasti kakkosen :).

  VastaaPoista
 19. Sinä olet kyllä tosi rohkea etkä välitä mitä toiset sinusta sanovat. Ja olet aina niin iloinen. Se on piristävää. Voimia sinulle tähän blogin pitoon yms. / Hanna

  VastaaPoista
 20. Tuli mieleen että hulmuavaksi kesämekoksi käy myös täyspitkät mallit kuten jo sinulla oleva pitkä tummansininen mekko. Olisiko kannattanut katsoa lisää samantyyppisiä maxeja, sillä ne sopivat sinulle parhaiten.

  Tilasin itse Ellokselta just 3 maximekkoa, jotka ovat hyvin armeliaita muutaman liikakilon suhteen. Suosittelen.

  VastaaPoista
 21. Mielestäni tuo ensimmäinen sininen on paras. Yläosa ei ole yhtään liian väljä, kangas ei näytä venyneeltä eikä "soi" rintojen kohdalta. Kainaloissa toki on vähän turhaa väljää, mutta se ei johdu siitä, että mekko olisi yläosasta liian iso.

  Tuo röyhelökin on kiva, antaa mekolle vähän ilmettä. Vaikka ensin, kun olit tämän Ellokselta poiminut, ajattelin, että isolle ihmiselle ei sovi röyhelöt, mutta tuo osuu hyvään kohtaan, kun ei ole liikaa rintojen päällä.

  VastaaPoista
 22. Kaikki mekot ovat aika mummomaisia ja vanhentavat käyttäjäänsä kymmenillä vuosilla.

  VastaaPoista
 23. Kaikki on kivoja, ottaisin jopa itsellenikin! Näin ompelijan silmin katsottuna lähes kaikissa, mutta ensimmäisessä sinisessä varsinkin hihansuihin pitäisi tehdä muotolaskos, niin ei lörpöttäisi. Samoin katson helmaa ja vaikka nyt onkin muotoa epäsymmetriset helmat, tasoittaisin sinisen mekon helman joka puolelta samanmittaiseksi. Nyt mielestäni tuo takaa lyhyempi näyttää siltä, kuin roikkuisi huonosti päällä. Mutta muuten tykkäsin sinisestä ehkä eniten - noilla pikku korjauksilla.

  VastaaPoista
 24. Postaus- ja toimintaidea: pidä ostosvapaa kuukausi (30 päivää). Vain ruokaa, päivittäistavaroita ja aineetonta, esim, leffalippuja, saa ostaa. Kerro sitten meille, miten meni. Kiinnostaisi kovasti. Ostaminen ei tee onnelliseksi.

  VastaaPoista
 25. Jos näistä jokin on otettava, niin keskimmäinen mustavalkoinen on ehkä paras. Sulla on kyllä ollut parempiakin mekkoja, nämä on jotenkin vanhentavia ja tätimäisiä 30+ naiselle. Vieläkö sulla on tallessa niitä muutaman vuoden takaisia pirteitä skater-mekkoja? Nyt olisi niiden aika ☺

  VastaaPoista
 26. Kaikki oli ihania ja sulle sopivia! Pidä kaikki,

  VastaaPoista
 27. Noi Taza mekot on ainakin aivan turhakkeita! Kangas sellasta yöpaitamaista, lötköä. Venyy ja venahtaa. Tein ite hutiostoksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lötkö oli. Saman hutiostoksen tein ja nyt on yöpaitana.

   Poista