8.7.2018

MENETIN VERTA ASUKUVAUKSEN AIKANA


             

VAATTEET SAATU | SHEIN.COM

Sain taas ison kasan kivoja vaatteita SheIniltä ja päätettiin kuvausassistentin kanssa mennä oikein metsään kuvaamaan tämän kertaiset asut. Kummallekaan ei sitten tullut mieleenkään, että suomalainen metsä on tähän aikaan kesästä täynnä itikoita. Siellä me noiduttiin kun sata... eikun tuhatpäinen lauma itikoita iski meihin samantien, kun olimme löytäneet sopivan kuvauskohdan. Teimme varmaan ulkokuvauksen historiaa, koska suoriuduimme vartissa kuvauksista. Videota ja kuvia katsellessa ei heti uskoisi, että noiduttiin ja juostiin itikoita karkuun. Veren menetyksestä, noitumisesta ja karkuun juoksemisesta huolimatta hauskaa oli. Tämän kertaiset vaatteet oli kyllä todella kivoja, itse ihastuin erityisesti noihin kimonoihin - vaikka tuo toinen on enemmänkin jakku kuin kimono. Ensimmäiset paidatkin tuolta oli yllättävän kivoja, mutta oli niissä yksi ongelma - olivat liian lyhyitä. Mikä oli sinun lempparisi, entä inhokkisi?  

Jos muuten innostuit tilaamaan tuolta SheInistä, niin käytä VARIKAS20 koodia. Saat sillä -20% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Koodi toimii vain plussakokoisiin vaatteisiin ja minimitilaus on 59$. Paketit tulee noin parissa viikossa, yleensä reilussa viikossa. Huomaa myös, että 22€ ylittävistä tilauksista pitää maksaa arvonlisävero. Tullimaksu (12%) tulee maksaa vasta kun tilauksen summa ylittää 150€.

25 kommenttia:

 1. Tykkäsin kaikista! Kimono voisi olla isompi, en tiiä vaikka idea olisi se että on vähän "mini", mutta itse tykkäisin että olisi edestä reilumpi, muuten tiedän että nykisin sitä kokoajan edestä "kiinni"?

  Itsellä ei ole paljon rintoja, mutta tietenkin, kateellinen siitä mitä itsellä ei ole, tuntuu, että rintavana kaikki näyttää naisellisemmalta!

  Tykkäisin tilata useimmin ulkomailta, mutta vähän epäilyttää maksutavat. Kerran tilasin Charlotte Grosby -mallistosta yhden puseron, maksoi 8€ ja oli helppo tilata, ohjeet oli selkeät, mutta jotenkin ei osaa oikein luottaa!

  Pusero tuli parissa päivässä ja oli tosi kiva, paitsi neuleessa oli pieni reikä!? No arvaa viittiikö sen takia palauttaa 8€ puseroa? Tuunasin sitä vähän ja kyllä siitä tuli ihan hyvä, mutta..

  Mitä mieltä olet, maksutavoista ja voiko luottaa tms. omia kokemuksia?

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen on kai tarkoitus olla mini? Mut en oo varma. :D No reikä on toki helppo korjata, mutta eipä sellaisesta kyllä täyttä hintaa haluaisi maksaa. Mä en oo SheInistä tilannut itse, joten en tiedä maksutavoista, mutta jos PayPalin kautta maksaa, niin en usko että on ongelmaa.

   Poista
 2. Vaatteet on liian pieniä. Sen näkee saumojen asettumisesta ja siitä, miten joissain kohdissa on kiristyksestä johtuvaa poimua ja sitten taas osa pussittaa paikoista, joissa ei pussitusta kuulu olla.
  Vähiten tämä haittasi tuossa kukallisessa pitkässä takissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuisiahan ne ovat! Saumat soi mutta eipä haittaa. Mihin muuten laitat epäsopivat(jos siis on) vaatteet, palautukseen vai myyntiin?

   Poista
  2. Myös omaan kokeneeseen ammattiompelijan silmiin jokainen vaate näyttää liian pieneltä. Samaa mieltä kuin ano 18.11, joka kommentoi saumoista ja poimuista. Kuosiltaan tuo ensimmäinen paita on kivoin.

   Poista
 3. Sulle sopii kyllä hyvin housuasut, paremmin kuin mekot mitä yleensä käytät. Näistä eka kokonaisuus oli tosi hyvä. :) Tämmöisiä lisää👍

  VastaaPoista
 4. Pitkä kimono oli kivoin. Mukavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 5. Kukkatakki ja hempukka (vaaleanpunainen) oli kyllä aikas ihanat! <3

  VastaaPoista
 6. Minusta vaaleanpunainen pusero on kaunis ja siinä aika sopivat mittasuhteet . Pitkä kimono on kanssa kiva. Housuasut vaihteeksi kivat .

  VastaaPoista
 7. Mitä kokoa nuo vaatteet on?

  VastaaPoista
 8. Kylläpäs nuo mustat housut häivyttää hyvin masua. Sopisiko neljännen kuvan paita hameen kanssa, jos tuntuu liian lyhyelle housujen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sopisi, mutta hameet ei sovi mulle kun on jännänmallinen. Jäävät yleensä takahelmasta ylös, tai alas. Mekot toimii mut hameiden kans ollut liikaa ongelmia.

   Poista
 9. Sullahan on hameita, kokeile paitoja niiden kanssa. Mahakin jää paremmin piiloon! Kokonaisuus on varmasti paempi ja kesäisempikin.

  VastaaPoista
 10. Kynähame korkealla vyötäröllä huonon vaaleanpunaiseen puseroon, sen mittasuhteet toimii parhaiten. Kankaat ei ehkä ole kovin laadukkaita? Vai miten koit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynähame toimis kyllä, mutta kun hameet ei toimi mulla. :D Siksi sen pitäs olla korkeavyötäröinen housu: :) Kyl näissä oli kankaat ihan kivat, ei mitään kamalaa höttöä.

   Poista
 11. Olisi kiva tietää katsovatko kommentoijat kuvat vai videon. Kuvissa vaatteet näyttävät täysin erilaisilta kuin videolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä..

   Pipsa, miten sä koet nää helteet? Näin hoikkanakin ihmisenä välillä tuntuu hurjalta, mutta entäs sinulla?

   Poista
  2. Miksi kysyä turhia,kaikkihan helteen kokee helteenä...

   Poista
 12. Oletko saanut kuvausassistentin? Mihin olet unohtanut kaikkien rakastamat Ketohousut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan mulla assistentteja on ollut, varsinkin ulkokuvat on jonkun assistentin ottamia. :) En oo unohtanut, siellä ne housut on kaapissa, oottaa viileämpiä kelejä. :)

   Poista
 13. Mietin miltä molemmat kimonot näyttäisivät, jos alla olisi musta avarampi kaula-aukkoinen toppi ja hiukset nostettu ylös. Lyhythihnainen laukku mielummin olalla. Näin siis itse asut pukisin itselleni.

  VastaaPoista
 14. Mielestäni vaatteet ovat sopivan napakan kokoisia, itse ylipainoisen ab usein joutuu miettimään tuon napakan koon ja reilun välillä, valinta on pienempi koska en halua pukeutua pusseihin, nautitaan helteistä😎

  VastaaPoista