1.7.2018

PipSan Porinat 24-2018 | My Day 25.6.

           

29 kommenttia:

 1. Kirjasuositus:Aavikon kukka (Waris Dirie). Oikein rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kysyit, onko seuraajillasi hyvä kasvo- tai nimimuisti. Mulla on ainakin surkea nimimuisti. Kerran tapasin kadulla erään tuttavan, mutten kuolemaksenikaan muistanut hänen nimeään enkä tietysti kehdannut kysyä sitä. Juteltiin jonkin aikaa ja sitten kumpikin lähti omaan suuntaansa. Illalla kotona yritin muistaa nimensä, mutta mitä enemmän mietin, sitä huonommin muistin. Kun sitten lakkasin pohtimasta asiaa, nimi putkahti mieleeni kuin itsestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten jossain tutkittu tai jotenkin, että mitä enemmän jotain yrittää muistaa, ni se ei tuu mieleen. Et se tulee sieltä sit jossainvaihees kyl. Usienmiten. :)

   Poista
 3. Tossa videollahan sulla oli vaaleat kengät jalassa kun menit äidin luo sairaalaan, eikä nuo punaiset. Vaihdoitko matkalla kenkiä?

  VastaaPoista
 4. Kivat porinat ja kaunis asu. Näytät tosi pirteältä ja reippaalta ! Väsymys varmasti johtuu sun kiireellisestä elämänvaiheesta. Terveisiä äidillesi ja parantavia energioita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Siitähän se varmaankaan johtuu, toivotaan et alkais pian tasottelee kun tässä lomalla oltu. :)

   Poista
 5. Kiitos pirtsakasta videosta! Katselin sen kokonaan näin saikku- ja sadepäivän ajankuluksi!😊 Ja paranemista äidillesi. Kysyit videolla, mihin haluaisit, että lomasi aikana lukijat pääsevät mukaan.. Miten olisi shoppailukierros vaatekauppoihin?😊 Olisi mukava nähdä mistä esim Porista löytää kivoja pluskoon vaatteita👍

  Tsemppiä tähän viikkoon ja mukavaa, rentouttavaa lomaa😊☀☀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit, mutta ei tykkäys saikulle ja sateelle (vaikka luonto kyl kaipaa sitä joten ei täysin ei tykkäystä) :) mikäs sinuun on iskenyt, flunssako? Sitä vissii liikkeellä. Itelläkin pieni nuhaisuus tänään, mut meni ohitse. Kiitoksia muuten ideasta, on tosi kiva. Vois tehdä semmosen shoppailukierroksen. :) Ei Poris kyl paljon oo mitään, mut mennään silti kattomaan. :)

   Poista
 6. Moi. Samaa mieltä ano 12.50 kanssa, että kierros vaatekaupoissa ois kiva. Siis aatellen porissa vierailevaa ensikertalaista, joka haluaisi shoppailla plus koon vaatteita.

  VastaaPoista
 7. Mulla on menossa Pauliina Rauhalan Synninkantajat ja ekat sata sivua luettuani voin jo yksinomaan kielellisen rikkauden takia suositella.

  VastaaPoista
 8. Suosittelen V.C. Andrewsin kirjoja.

  VastaaPoista
 9. Katukatti Bob kirjasuositukseksi sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämä multa löytyy jo ja on luettu 2x. :) Hyvä kirja. :)

   Poista
 10. Mma ramotswe kirjasarja on hyvä.

  VastaaPoista
 11. Mä olen nyt lomalla lukenut useamman Anna-Leena Härkösen kirjan. Ne on kaikki hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tainnu pari lukea, tai yhden nyt ainakin. Pitääkin katsoa oisko sillä jotain kiinnostavaa. :)

   Poista
 12. Oletko lukenut Kirjastokissan? Kirjoittanut Vicki Myron ja Bret Witter.

  VastaaPoista
 13. Kuinka pitkä loma sulla on? Mitä muuta aiot tehdä kuin lukea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittävän pitkä, toivon mukaan. :D En tiedä vielä mitä muuta aion tehdä, kokoajan tuntun pomppivan johonkin suuntaan. :D

   Poista
 14. Olin tulossa suosittelemaan vaikka mitä kirjoja, mutta kaikki olivat dekkareita! :D Mutta hei, ihanaa lomaa sulle ja toivottavasti saat nyt rentoutua. Kyllä on itekkin tullut huomattua että on se loma ihan tarpeellinen juttu aina silloin tällöin. :) Ihanaa palata sitten taas töihin levänneenä ja virkeänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en oo oikein saanu makuani dekkareihin. Oon kyl yrittänyt. Kiitoksia, kyl mä kans toivon että saan rentouduttua. Pitää katsoa milloin sen blogiloman laitan :)

   Poista