29.3.2019

MAALISKUINEN MEKKOJEN VAATE-ESITTELY

            
Postaus toteutettu yhteistyössä - Shein

Taas kerran saapui paketillinen kaikkea kivaa Sheiniltä, joista yhteen tykästyin melkosen kovaa. Osaatko arvata mikä se näistä on? Luulempa että osaat. Paketin mukana tuli myös kaksi kietaisumekkoa, jotka eivät mahtuneet päälleni ja haluankin varoittaa, että Sheinin sivuilla kun näissä wrap mekoissa on ilmoitettu se rinnanympärys, niin se tarkoittaa siitä kohtaa kankaan pituutta, tai näin mulle kävi kun lopulta mittasin näiden kietaisumekkojen mitat. Ja toisesta en edes heti tajunnut, että kyseessä on kietaisumallinen mekko. Mutta olen tyytyväinen jäljellä olevien kolmen mekon laadusta. Ovat todella hyväntuntuiset, vaikkakin tekokuitua.  

Kyseessä oli siis nämä kietaisumekot: 

Plus Wrap Tie Side Floral Print Dress   ja   Plus Asymmetrical Hem Scarf Print Dress


Tällä kertaa mulla on tarjota teille alennuskoodi, joka käy koko nettikauppaan ja sillä saa extra -10% alennusta kaikesta. Koodi on voimassa 23.3.-14.4. välisenä aikana. Koodi on: shsale441 


SHEIN Plus Pearl Beading Fit & Flare DressSHEIN Plus Mesh Panel Appliques Detail Belted DressPlus Contrast Mesh Embroidery Dress


13 kommenttia:

 1. Punainen ja sininen mekko näyttää sulla tosi hyvältä!! Etenkin toi punainen, mahtava.

  Näin instastoryssäsi sen jutun äidistäsi ja halusin toivottaa teille molemmille kovasti voimia. <3

  VastaaPoista
 2. Olisin kiinnostunut floral mekosta:)

  VastaaPoista
 3. Miksi et ilmoita kokoja noista mekoista, helpottaisi omaa tilaamista kun saisi vähän vertailukohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska nuo koot ei kerro mitään. Suosittelenkin ottamaan rinnan-, vyötärön-, ja lantionympäryksien mitat ja katsomaan tuolta 1-5XL kokojen kohdilla ilmoitetut mitat mitkä olisi sopivat omien mittojen kanssa. Ei siis kannata ostaa 2XL kokoista, jos olet EU-koossa 2XL kun noissa nuo mitoitukset muuttuu niin paljon. Siksi suosittelen noita mittojen katseluita.

   Poista
  2. Minusta kuitenkin, jos esim sanot jostain mekosta, että sinulle sopii 3XL, se kertoo aika paljon, koska silloin tiedän, että oma kokoni olisi noin kahta kokonumeroa pienenmpi eli 1XL. Vastaavasti jos sinulla 5XL niin minulle käy todennäköisesti 3XL.

   Poista
  3. Juu, mutta tuo pätee vain eu-mitoitetuissa vaatteissa. Nää sheinin koot jne vaihtelee niin paljon. Heillä se sopivin koko mulle voi olla 2-5xl väliltä. En useinkaa kato noita kokoja vaan niissä ilmoitettuja mittoja. Niillä pystyn päättelee paljon enemmänm

   Poista
 4. Hei! Innostuin kattelee noita sheinin sivuja ja ajattelin tilauksen laittaa. En ole ennen eu:n ulkopuolelta tilannut niin miettimään jäin et miten noi tullimaksut menee?

  Sally

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksat vain alvin jos tilauksesi summa menee yli 22e. Voit laskea tullilaskurilla mitä tulisi maksettavaa. https://tulli.fi/tullilaskuri?current=start&currency-id=1

   Poista
 5. Hei, ehkä tuo viimeinenkin on liian pieni, kun katsoo miten se on takaa.Ei oikein kaupunki mekko, ehkä niihin juhliin.

  VastaaPoista
 6. Hei, tykkäsin erityisesti tuosta punaisesta mekosta ja se ainakin näyttää musta sun päällä sopivan kokoiselta. Mekossa on mielestäni just oikeat mittasuhteet ja korostaa kivasti vyötäröä. Myös sininen mekko on kaunis, vois ehkä olla himpun verran tilavampi. Mun mielestä kuitenkin isoin virhe minkä isokokoinen ihminen voi tehdä on pukeutua liian isoihin "mummohalatteihin" jotka itseasiassa eivät pienennä vaan isontavat entisestään. Mun silmää ei siis ainakaan häiritse vaikka asu ois hieman nafti, toki käyttömukavuus on parempi väljemmässä vaatteessa.

  VastaaPoista
 7. Kauniita erityisesti ensimmäinen punainen ja viimeinen sininen. Lukijatoiveena unboxing-video :)

  VastaaPoista