22.3.2019

PIPSAN PORINAT 8-2019 | MY DAY 19.3.

           

Varoitus! Tämä Porina on pitkä kuin mikäkin. Jos aiot katsoa tämän videon, suosittelen suuresti touhuamaan siinä sivussa jotain muuta, kun kuuntelet porinoitani aiheesta kuin aiheesta. Mukavia katseluhetkiä ja ihanan aurinkoista viikonloppua! Ps. Nostan virtuaalista hattuani jokaiselle joka videon katsoo läpi. 

58 kommenttia:

 1. Tätäkö me sitte taas odotettiin koko viikko? Taas yhtä my dayta?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä tuli nyt, kun innostus oli suuri. Ikävää ettet tykkää, mutta eihän tuota ole pakko katsoa. :) Ja toivotaan et kenties joku kerta tulee sellainen mistä tykkäät. :)

   Poista
 2. Se oli kylläkin lehti eikä sydän siinä sun kahvissa :D

  VastaaPoista
 3. Vinkkinä valokuviin/videokuvaukseen: ei kannata jättää ylös liikaa "ylimääräistä" tilaa, missä on vaikka vaan seinää/taivasta yms. Esimerkkinä Neslin ensimmäinen kuva. Siinä on "liikaa" seinää pään yläpuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tiedosta, tämä on kyllä tiedossa, en vain ollut editoinut näitä kaikkia kuvia loppuun asti.

   Poista
  2. Mutta voi ottaa huomioon jo kuvaa ottaessa.

   Poista
  3. Miksi sitten julkaisit kuvat jos et ollut editoinut niitä loppuun asti?

   Poista
  4. Koska ei siinä ollut tarkoitus esitellä editoituja kuvia, vaan kuvia mitkä tuli napattua. Enkä yleensäkään tee mitään radikaaleja edittejä kuviini.

   Poista
 4. Miksi et käytä niitä kauniita kevättakkejasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ollu kelejä enneku nyt vasta. Odota vaan kärsivällisesti, kyllä ne kevättakit vielä päälle ilmestyy.

   Poista
 5. Nyt jäi vaivaamaan mikä oli se toinen M-kirjaimella alkava maa, jonne voisit mennä? Malesia? Madeira? Malta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madeira ei ole maa:)

   Poista
  2. Madeira ei ole maa. Mutta ehkä Meksiko, tai Malediivit, Malta, Makedonia, Madagaskar, Malesia, Marokko, Malta, Monaco, Mauritius tai vaikka Mongolia?

   Poista
 6. Tuo sun punertava kissa, on todella söpö !

  VastaaPoista
 7. Olisi kiva, jos julkaisisit videoita edes pari kertaa viikossa. Esim tyylii ti ja pe. Vaik se tiistaisin julksitava video ei tarvitsisi olla mikään ihmeä, vaikka vaan et "Mitä söin viikonloppuna". Tai voisi olla niin, että tiistaisin julkaistaisiin "aihe"video ja perjantaisin my day.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisikin äärettömän mielenkiintoinen "mitä söin viikonloppuna". Kannatan, sillä tykkäisin kyllä lukea aiheesta viikottain. Tulisi vähän niinku ruokapäiväkirjaa, joka oli ennen sulla tosi hyvä.

   Poista
  2. Jepjep! Hyvä idea. Näin pysyy paremmin vkl:n herkuttelut aisoissa, kun teet tiukan ruokavalion ja pysyt siinä. Ruokapäiväkirjakuvat ovat aina kiinnostavat. Painokin putoaa kun suunnittelet tarkoin monipuolisen ruokavalion.

   Poista
  3. Kiva kuulla että tykkäisitte katsoa videoita useamminkin. Valitettavasti en vain aina pysty kuvaamaan niin paljon, että se olisi joka viikko mahdollista. Mutta tilanteiden salliessa. :)

   Enkä myöskään voi luvata mitään ihmeellistä ruokapäiväkirjaa, koska sen tekeminen viimeksikin oli hankalaa, lähinnä kun piti muistaa kokoajan kuvata, mutta tuo viikonloppu voisi olla jossain vaiheessa mahdollinen. :)

   Poista
  4. Mutta jos ois aina silloin tällöin pari-kolmekin videota viikossa ja joskus vain se yksi vain?

   Poista
  5. Hyvin paljon mahdollista, mutta ne tapahtuu sitten kun on tapahtuakseen. En yleensä isommin suunnittele mitään, vaan toimin fiiliksellä.

   Poista
 8. Miksi et lähde Norjaan tai Espanjaan? Espanjaan pääsee tosi edukkaastikin ja voisit piipahtaa perheesi luona vaikka itsekseenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin. Paras reissu on se yksin tehty reissu. Saisit vähän lisää itsevarmuuttakin ja et ilmeisesti ole kovin kokenut lentomatkustaja niin sekin kokemus päälle.

   Poista
  2. Eipä sinne nyt tosta vaan lähdetä. :D Ja Norjaan haluan nimenomaan puolisoni kanssa. :)

   Poista
  3. Miksei voisi lähteä? Mainio tilaisuus, kun veljesikin on siellä. Vaikka pitkäksi viikonlopuksi.

   Poista
  4. No Espanjaan lähdön suhteen pitäisi tietenkin ensin kysyä veljeltä että sopisiko tulla jne. Enkä tiedä onko tommosessa viikonlopussa mitään järkeä kun siinä on käytännössä vain yksi päivä, jos sitäkään, riippuen siis milloin lennot menee jne eli mieluummin ihan viikon olisin että jotain ehtisi näkemään ja kokemaan. Mutta ettei sinne edelleenkään mennä tuosta vaan heti seuraavana päivänä. :D Ihanaa jos jollain muulla on tällainen tilanne, että pystyy vaikka ehti seuraavalla lennolla lähtemään jonnekin. :)

   Poista
  5. Eihän tässä kukaan tarkoittanut että pitäisi heti hypätä koneeseen. :D Voihan reissun hyvissä ajoin suunnitella.

   Poista
  6. Hahaha, eihän varmaan tarkoittanutkaan, mutta sellaiselta se vähän kuulosti että heti seuraavana päivänä olisi pitänyt hypätä koneeseen. :D

   Poista
 9. Tokihan viikko olisi mukavampi, mutta yllättävän paljon ehtii jo parissa-kolmessa päivässä. Sullakin on paljon vapaapäiviä:)

  Eikä tarvitse mennä seuraavana päivänä, mutta esim. muutaman viikon tai kuukauden kuluttua:)

  Enkä nyt tarkoita, että olisi pakko mennä. Kunhan yritän kannustaa, että se ei oikeasti ole vaikeaa. Ja vähän sitäkin, että syysi kuulostavat lähinnä tekosyiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä menen, niin menen sitten pidemmäksi aikaa kuin päiväksi pariksi. :) Ihanaa kun oletat että mulla on paljon vapaapäiviä. :) Asia ei kyllä valitettavasti oo näin. :) Kiva kun kannustat ja eiköhän se reissu tule tehtyä kun sen aika on. Se voi olla viikon päästä, tai kuukauden, tai jopa vuodenkin. :)

   Poista
  2. Pari lomapäivää nipistää kesälomasta, jonka sanoit sulla oleva pitkä! Tulis just hyvä loma! :)

   Poista
  3. Kesälomasta en lähde nipistämään mitään kun mun ei ole mikään pakko nyt heti lähteä.

   Poista
  4. Ihan kuin olisit keskustellut yhden ja saman ihmisen kanssa. Pipsa on kyllä ihan oikeassa. Kuka nyt lähtee yhden päivän vuoksi Espanjaan? Ei ole järin ekologistakaan. Ei se lentomatkustaminen niin järin ihmeellistä ole jotta se mitään itsetuntoa kasvattaisi. Pipsalla on erittäin hyvä itsetunto ilman harjoituksia 😊

   Poista
  5. Tässä on ollut useampikin ihminen;)

   Ja kukaan ei ole puhunut yhdestä päivästä (paitsi Pipsa itse), joku ehdotti pitkää viikonloppua, joka useimmiten tarkoittaa esim. to-su tai pe-ma, jolloin jos lennot osuu hyvin on aikaa lähes neljä päivää.

   Mutta tämä nyt oli vaan ehdotus, kun Pipsa tuntui olevan vähän innokaskin lähtemään veljeään tapaamaan.

   Poista
  6. Niin, itse tosiaan puhuin yhdestä päivästä koska laskin sen pe-su ajalta. Eikä nämä pitkät viikonloputkaan ihan niin yksinkertaisesti onnistu kun töissä on. Molemmat pitkät viikonloput kun vaatisivat kaksi vapaapäivää töistä. Ja edelleenkin pitää myös kysyä veljeltä ja hänen perheeltään miten sopisi mennä. Kiitoksia siis kun innostatte, mutta jotenkin tuntuu että te olette asiasta enemmän innoissaan kuin minä, mutta tämä on toki omia tuntemuksia kommentteja lukiessa.

   Poista
  7. Seuraajat ehkä kaipaavat vaihtelua ja pikainen ”Pipsa Epsanjassa” voisi olla aika virkistävä 😃
   Itse matkasta: sen saa juuri niin vaikeaksi kun haluaa.... Helpommilla se vaati hiukan organisointia ja muutaman klikkauksen netissä.

   Poista
 10. Mun tarttee taas (innoissani) vastata joka asiaan!

  Ekaks kova töröttävä kulmakarva! Mulla on molemmilla puolilla yksi kova kulmakarva, toinen valkoinen ja toinen musta! Juu ja sama juttu, niitä on pakko tökkiä koko ajan, joten hyvä ois päästä niistä eroon ja nopeesti! :D

  Ilmoittiko se Sulo siellä että oli käynyt laatikolla? Mun kissa tekee sitä, erotetaan jo äänestä kumpi hätä oli ollut! <3
  Söpö burr burr-Siiri <3 Ja joo, mun kissa ottaa mun mahastani usein vauhtia ja on meinaan tosi raivostuttavaa! Mutta siihen ei ehdi reagoida koska kun herää niin menee hetki ennen kuin tajuaa mitä on tapahtunut ja kissa on jo sillon hävinnyt näkyvistä! ARG! :(

  Game of Thrones! Huippu-sarja! Tykkään niistä lohikäärmeistä ja niitten "äidistä" tietty myös!

  Tottakai lähdet lomalle puolisosi kanssa, on ihanaa kun on yhteisiä elämyksiä ja muistoja! <3 <3

  Sullakin oli siinä jossain kohtaa ääni matalalla, ja huomasin itsekin eilen että ihan kuin olis joku flunssa tulossa, mutta sitten muistin katsoa siitepölytilannetta, niin huomasin taas, että leppä levittää jo siitepölyä ja oon huomannut ennenkin että se taitaa vaikuttaa minuun? Tänäänkin taisi satakunnassa olla sitä oikein erikoisen paljon! Oisko sullakin jotain yliherkkyyttä siihen? Mulle tulee ihan lievän flunssan oireita, en ota mitään lääkettä siihen, mutta ehkä vois ensi vuonna ottaa jos muistan!

  Kiva video!

  -Leila


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tommoset kulmakarvat on helvetistä ja viel valkonen. Virallisesti vanha. No ei vaiskaa!

   Kyllä se sulo varmaan ilmoitteli jostain, en tiiä oliko veskikäynnistään vai muusta. Siis ku sulo on kova juttelee. Siiri on ihana ja hyvä saada enemmänkin videolle.

   Seuraatko sä GoT sarjaa ihan kun se tulee vai vasta myöhemmin?

   Joo eiköhän me joskus matkalle mennä. Ei oo sillee mikään pakko päästä nyt heti. Ja Norjaan haluan uudelleen.

   Mun ei pitäs olla lepälle allerginen, vaan koivulle ja heinälle. Ni en usko et leppä vaikutti, vaan kyse taisi olla siitä pikanuhasta mikä yrittää niskan päälle mut ei kuitenkaa pääse. Et en mä sit tullu kipeeks.

   Poista
  2. Yleensä jos jostain sarjasta tykkään tosi paljon, tallennan ne kaikki ensin ja katson maratonina yhteen menoon tai ainakin voin itse päättää koska pidän tauon! Olen niin kärsimätön jos katson yhden kerrallaan, kerran viikossa on mun mielestä hirveeeeen pitkä aika odottaa juonen jatkoa!

   -Leila

   Poista
  3. Joo, toi on kyl kiva. Ite oon joskus tehnyt niin, että oon odottanut koko sarjan kauden valmistumista kunnes katsonut. Maratoonina. :D Mut ei ihan aina onnistu.

   Poista
 11. Millasia sun työkuviot on, kun sulla on viikollakin välillä vapaapäiviä? Teetkö duunia myös viikonloppuisin vai otatko joskus ns palkattomia päiviä? Onko säännöllistä työaikaa vai vaihteleeko? Kokopäivätyö vai osapäivä? Montako viikkotuntia yleensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaisin tämän vain kertoakseni etten nykyisin enää puhu työkuvioistani blogissa. En siis valitettavasti voi vastata kysymyksiisi.

   Poista
  2. Mikään näistä työhön liittyvistä kysymyksistä ei tosin millään lailla liittynyt siihen, että missä olet töissä.

   Jos kertoisit tekeväsi töitä 40h/vko tai 30h/vko tms., niin se lähinnä kertoisi lukijoille oletko kokopäiväisesti vai osapäiväisesti työssä.

   Mutta tokihan tällaiset yksinkertaisetkin asiat kannattaa pimittää lukijoilta ja sen sijaan kertoa vaikka mitä muuta paljastavia asioita itsestään.

   Poista
  3. Olen vetänyt rajani siihen etten enää kerro mitään työhön liittyvää. Ikävää jos et ymmärrä sitä. Mielestäni näillä tiedoilla ei ole teille tai ylipäätään bloginkaan kannalta mitään merkitystä.

   Poista
  4. No eihän nyt herranjestas kenenkään työkuviot kuulu kenellekään, paitsi jos itse niistä haluaa julkisesti kertoa. Blogin kirjoittaminen on harrastus, eikä sinne todellakaan kuulu tällaiset asiat!

   Poista
 12. Kiva video :)♡

  VastaaPoista
 13. Aika suppeaksi menee blogin aiheet, kun ei saa puhua syömisasioista, terveydestä, työstä/työajoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän ole muitakin asioita maailma täynnä, kuin nuo mainitsemasi.😄

   Poista
  2. Kyllä yleensä, kaikkien ihmisten elämässä vain ei niin ole.

   Poista
 14. Muuten, oletko huomannut, että puhut jatkuvasti kiireestä? Tämä tuli videoihin jokusen aika sitten. Monesti saa kuvan, että vedät tukka putkella ja kaikennäköistä on tehtävä, mutta jälkikäteen päivät vaikuttavat varsin leppoisilta.
  Jokaisella toki omat fiilikset, mutta lähinnä ihmetyttää, että eikö sinua itseä rasittaa se jatkuva kiireen lietsominen?
  Itse aloin tähän kiinnittää huomioida, kun sanoin kanssa keskusteluissa että ”töissä on kamalan kiirettä”, aina vaan. Kunnes yksi puolituttu tokasi, että näinhän sulla oli jo puoli vuotta sitten... Ja piti oikein miettii, että onko nyt sit poikkeavan kiireellista aikaa vai normisettiä 😃 Kummasti elämä rauhoittui kun ei itse enää jatkuvasti hokenut tätä kiire-mantraa 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on muuten niin totta ja puhun nyt omasta elämästäni, en Pipsan.

   Poista
  2. Kiire on tosi subjektiivinen käsite eli yhden kiire on toisen lepoloma. Riippuu temperamentista, organisointi-ja priorisointikyvystä sekä kokemuksesta, miten kokee esim.useamman tehtävän tekemisen ja deadlinet. Itse en koskaan koe kiirettä vaikkapa kotitöistä, ne nyt menevät rutiinilla sen enempiä miettimättä (on siis perhettäkin).

   Töissä korostuu tänä päivänä tosi paljon itsensä johtaminen, etenkin asiantuntijatehtävissä. Uskon, että osalla ihmisistä on oikeasti kiire, osa pönkittää itseään korostamalla kiirettään, ja osa ei kykene jäsentämään tekemisiään, ja on siksi kiire. Olen huomannut tämän vuosien varrella eri työpaikoissa.

   Minun silmiini Pipsan elämä vaikuttaa leppoisalta vapaapäivineen ja kaupungilla hengailuineen, mutta emmehän me näe koko totuutta tai tiedä hänen elämästään kaikkea. Bloggaaminen on varmasti täyttä työtä, joten toivottavasti siitä on rahallistakin hyötyä 👍🏻

   Poista
 15. Mutta saahan puhua leningeistä ja kissoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa saa ja voi mun kanssa puhua muistakin asioista, vaikka facebookin yksityisviestien välityksellä. :)

   Poista