8.4.2019

ELLOKSEN VAATE-ESITTELY | HUHTIKUU

   

! Postaus sisältää affiliate-linkkejä, linkit merkitty *-merkillä !

Olen kauan odottanut pientä innostusta ns. kevätosteluun ja lopulta pistin tilauksen Ellokselle. Paketin mukana tuli myös muitakin vaatteita, mutta päätin tässä esitellä vain ne mitkä jätin itselleni. Laitan kuvien alle suorat linkit että löydätte nämä tuolta Ellokselta, jos kiinnostus heräsi, koska näitä oli tosi hankala löytää etsimällä. Itsekin se tuli huomattua maksimekon ja pinkin farkkutakin kohdalla. 

Ja koska kaikki eivät ehkä katso videota, niin sanon sen verran että tuo maksimekko on sitten hyvin reilua mitoitusta. Siitä suurin koko on 50-52, mutta itse mieltäisin sen kooksi 56. Ihan siis oman persusmitan takia. Tämä siis kannattaa ottaa huomioon tilatessa. 


35 kommenttia:

 1. Ootkos Zizziltä tilaillut mitään? Itse vasta hiljattain hokasin että niillä on oma verkkokauppa ja kivoja vaatteita löytyikin aika paljon :)

  VastaaPoista
 2. Hei, toivottavasti äitisi toipuu hyvin.Saa proteesin ja voi taas kävellä , eikä tule kovia aavesärkyjä.Mekot ihan kivoja sinulle , itse en pidä kukkamekoista.Voimia viikkoon.Toivotaan että saat tukea myös puolisoltasi.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti äitisi leikkaus meni hyvin ja toipuminen voi alkaa. Suuri operaatio, mutta nykyajan proteesit tosi hyviä ja lopputulema varmasti hyvä. Jaksuja sulle ja äidillesi .

  VastaaPoista
 4. Nyt jäi auki minkä kokoinen tuo farkkutakki? Onko joustavaa kangasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, se on kokoa 54 ja kyllä se vähän joustaa. :)

   Poista
  2. Mahtuuko toi koko sulla kiinni? Haluaisin nähdä esittelyn vielä kiinni ollessaankin, jotta voin tehdä ostopääyöksen😊

   Poista
 5. Onpa ihanan värinen takki! Mikä koko sinulla on takista? Ihana kesäiltojen lämmittäjä.

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo v.pun. takki :) söpö.

  VastaaPoista
 7. Hei, oletko ajatellut että voi myös liikkua samalla kun ottaa aurinkoa. Tee puutarhahommia, leikkaa nurmikkoa, istuta kukkia, ulkoiluta kissoja, pelaa miehen kanssa sulkista jne.

  VastaaPoista
 8. Mikset katsonut farkkutakin kokoa itse takista tuossa kun se oli kädessäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä. Itekki sitä mietein et miksi en katsonut kun siinä sitä lappua kuitenkin pläräsin.

   Poista
 9. Ihana tuo alempi asukokonaisuus.
  >Leena

  VastaaPoista
 10. Olet esitellyt vaatekaappisi. Koska saamme tutustua esittelyyn jääkaapistasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihmisen uteliaisuudella ole näköjään mitään rajaa

   Poista
  2. En mä nyt ihan jääkaappia ajatellut esitellä, mutta kenties joku kauppakassin sisältövideo vois olla kiva. :D Tiedä mitä mielenkiintoisia ruokia sieltä löytyy. :D

   Poista
 11. Ihanat mekot! Kävin myös tsekkaamassa uutuuksia, mutta mun on nyt pakko hillitä itseäni! Vaikka siellä on yksi simmonen ihana mekko: https://www.ellos.fi/ellos-plus-collection/mekko-martina/7006642-01 tämän haluaisin!

  Vaaleanpunainen farkkutakki on aivan ihana!

  Kuule, et halua kuvata pihallasi, ymmärrän hyvin, mutta mulla ois silti toive:

  että voisitko käydä jonkun kamun kanssa tai pyytää jostain puutarhasta myyjää/neuvojaa mukaan kesäkukkaostos-tilanteeseen/kuvaukseen miettimään mitä kukkia sun pihalle sopisi?!

  Mutta jätetään muuten sun piha rauhaan. Miltä kuulostaa? Monissa puutarhoissa on kahvilakin, siihen vois liittää sillanen kaffetelu-reissun myös?

  Mulla on vaan parveke, mutta rakastan kesäkukkaostospaikkoja! Mulla on tosi kuuma, suorastaan paahteinen parveke, joten on joka vuosi pakko tsekata löytyiskö kuumille paikoille jotain uutta, olen kyllästynyt pelargoniaan ja auringonkukkiin, niin ihania kuin ne onkin...

  Tää toive on tietty tosi paljon etuajassa, mutta jos saa silti toivoa etukäteen?

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ideasta, mutta en uskalla luvata mitään toteutuksesta. Kannattaa tosin käydä heittämässä tää idea tonne Ehdotus-postaukseen, kun sieltä niitä toteutettavia välillä katselen. :)

   Poista
 12. Oli mukava video ja molemmat aasut nättejä. Toivottavasti se äitisi tilanne vielä kohenee ja kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
 13. Minua ei taas kiinnosta Pipsan jääkaappi ollenkaan. Varmaan siellä on ihan normi ruokajuttuja. En muutenkaan kurkistelee ihmisten ruokakaappeihin, mutta vaatekaapit kiinnosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai vaatekaapit. No eiköhän siitäkin vielä tule, mut ei kovin usein kun ei siellä kokoajan ole uutta näytettävää. :) Mut ehkä mä esittelen mun laukut jossain kohtia. :)

   Poista
 14. Hei,

  Ymmärrän ettet enää älyttömästi hyvinvointipostauksia tee, mutta teethän vielä juttuja salikäynneistäsi? Ne on niin iso tsemppi tällaiselle aralle salikävijälle. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ymmärrän että sellainen kiinnostaisi mutta en uskalla mitenkään lähiaikoina luvata mitään tällaista ja jos jotain tulee, niin nekin varmaan instan puolelle. Suosittelen instasta katsomaan, siellä on monia tsemppaavia treenaajia. :)

   Poista
 15. Missä olet ajatellut pitää tuota pitkää kukallista? Kaupungilla asioidessa?

  VastaaPoista
 16. Kaikki ei oo onnellisia kun kesä tulee. Ite ainakin henkilökohtaisesti vihaan kesää, kun silloin on ihan liian kuuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tiedän toki ettei kaikki tykkää. :)

   Poista
  2. Kesähelteet on todellakin pahinta, mitä tiedän. Ei jaksa tehdä mitään vaan olo on ihan nuutunut ja koko elämä pysähtynyt.

   Poista