26.4.2019

Kauniita mekkoja Sheiniltä | Huhtikuun vaate-esittely

        

Kaupallisessa yhteistyössä
Shein.com

Taas sain uuden paketin täynnä kivoja vaatteita Sheiniltä. Valitsin tällä kertaa yhden söpön t-paidan sekä muutamat mekot. Mä yleensä vältän kovin valkoisia mekkoja, mutta joku tässä tämänkertaisessa vaan on omalla tavalla niin sopiva. Ehkä tuo oma tukanvärikin sopii sen kanssa paremmin kuin vaalea. Ja tuo väsynyt yksisarvispaita on niin suloinen, että kun sen nettikaupassa näin, niin mun oli saatava se. Just hyvä! Osaatteko muuten arvata mikä tämän kertaisista on eniten mieleeni?

Kun tilaat Sheiniltä, niin suosittelen katsomaan niitä jokaisen kokonumeron kohdalla ilmoitettuja mittoja. Mitat pitävät paikkansa, mutta kokonumerointi vaihtelee. Siellä saattaa olla ilmoitettu 5XL kooksi vaate, joka on mitoiltaan kuitenkin pienempi. Tässä siis kannattaa olla tarkkana. Ja usein nuo vaatteet ovat sellaisia, ettei niissä ole pätkääkään joustoa eli jos hiemankin mietit että kumman oon otat, niin suosittelen sitä seuraavaa. Varsinkin jos omat mittasi ja vaatteen ilmoitetut mitat ovat just eikä melkein, niin tässä kannattaa huomioida se, että ne harvemmin joustavat eli ota se seuraava koko. Vaatteiden infossa kyllä mainitaan onko vaatteen materiaali joustava vai ei. Usein siellä lukee että "Fabric has no stretch" eli ei jousta yhtään. "Fabric has some stretch" taas on että siinä on vähän joustoa ja se yleensä tarkoittaa muutamia senttejä. "Fabric is very stretchy" tarkoittaa että kangas on hyvinkin joustava. 

Sain uuden alennuskoodin käyttöön eli käyttämällä koodia VARIKASQ2 saat extra 10% pois tilauksen loppusummasta kun summa ylittää 65$. Koodi käy koko kauppaan ja koodi on voimassa kesäkuun loppuun. 
Plus Unicorn And Letter Print TeePlus Off Shoulder Tribal Print DressPlus Split Side Floral Print DressSHEIN Plus Chevron Stripe Print Dress


12 kommenttia:

 1. En osaa sanoa mistä tykkäät itse eniten... ehkä viimeinen, lyhyt. Mutta minusta kaunein on just tuo vaalea nuorekas "kesäheinämekko" 🌿🌾☘

  VastaaPoista
 2. Tämä viimeinen mekko on tosi nätti. Sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
 3. Mustavalkoinen mekko on ihana! Mikä koko sulla on? Että osaisi vähän päätellä, minkä tilaisi itselleen... Teeppari on kanssa söpö. Kuinka lörppöä kangasta se on? Entä kuinka pitkä malli?

  VastaaPoista
 4. Ihana toi yksisaevispaita! Ite en pysty ison mahan takia käyttää paitoja housuissa, ja ois tärkeetä että paidassa on pituutta möhömahan "piilotukseen". Onks toi paita kuinka pitkä/lyhyt?

  VastaaPoista
 5. Tribal Print Dress on ihan napakymppi Sinulle! Mekon helma ei voisi olla parempi.

  VastaaPoista
 6. Ruusumekko paras🌹

  VastaaPoista
 7. Kivoja mekkoja! Tuo Off Shoulder Tribal Print Dress oli ehkä suosikkini, aivan ihana! <3 Mustavalkoinenkin oli tosi hyvän näköinen. Mukavaa viikonloppua! :)

  -Pauliina

  VastaaPoista
 8. Viimeinen ehdottomasti paras !

  VastaaPoista
 9. "Usein siellä lukee että "Fabric has no stretch" eli ei jousta yhtään. "Fabric has some stretch" taas on että siinä on vähän joustoa ja se yleensä tarkoittaa muutamia senttejä. "Fabric is very stretchy" tarkoittaa että kangas on hyvinkin joustava. "
  Kiitos! En olisi ymmärtänyt 👍

  VastaaPoista
 10. Tuo vaalea mekko on tosi nätti sinun päällä :) ja sitten tykkäsin musta valkoisesta mekosta.

  VastaaPoista
 11. Off Shoulder Tribal Print Dress <3 Värit sopii ihanasti sulle ja mekon malli myös hyvä. Mustavalkoinen toisaalta myös kiva. Räväkkä.

  VastaaPoista
 12. Kokeilehan sinäkin luonnonkiharien hiusten hoitoa curly girl-menetelmällä. Hyvät ohjeet oli tässä https://www.menaiset.fi/blogit/kalastajan-vaimo

  VastaaPoista