18.4.2019

OSTOSTEN ESITTELU | 4-2019

             

29 kommenttia:

 1. Siis luulin ,et toi eka juttu on sun kuumilapsel :D

  VastaaPoista
 2. En nyt oikeastaan nähnyt tässä mitään pakollista ostosta, kosmetiikka korkeintaan, mutta puhut videolla, ettet enää juurikaan tee turhia ostoksia.
  Oletko koskaan kriittisesti tarkastellut kuluttamistasi, esim. ostospäiväkirjan tai tilikirjan muodossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ehkä se oli vähän väärin sanottu etten koskaan tee turhia ostoksia. Kyllä niitä tulee, mut harvemmin kuin ennen. Oon itseasiassa tehnyt tommosta ostopäiväkirjaa, mut siitä on jo aikaa.

   Poista
 3. Hei, tekisitkö postauksen työviikostasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, valitettavasti tällainen ei onnistu koska en tuo työkuvioitani blogiin.

   Poista
 4. Mun mielestäni ainoa järkevä ostos oli kengät.Kaikki muu oli hömpänpömppää.Mut mitäpä se nyt oikeastas meille kuuluu,mihin joku rahansa haaskaa.

  VastaaPoista
 5. Myönnän, että en enää muista mitä siinä kassissa oli, mutta sanon vaan että rakastan "hömppäkamaa"! Tarvitsen niitä niin kuin ruokaan suolaa tai parempi sana ois ehkä mausteita ruokaan!

  Joo, ja välillä haluan päästä eroon kaikista heräte"ostoista! Olen elänyt ajan, jolloin en voinut ostaa mitään muuta kuin pakollisia, ruokaa jne. eikä se ole mielekästä elämää, ainakaan pitkään, ihminen tarvitsee kaikenlaista muutakin!

  "Ylellisyys"-esineet jne. ovat niin erilaisia eri ihmisellä, toinen ostaa hömppää ja tulee siitä iloiseksi, toinen kalliita tavaroita ja iloitsee niistä, joten eiköhän anneta "kaikkien kukkien kukkia" omalla tavallaan!

  Joskus toivon, että tapaan nämä negatiiviset haukkujat silmästä silmään, ja pääsen tarkastelemaan heidän elämäänsä! Uskokaa pois, löytäisimme kasan asioita joita voisimme yhdessä arvostella! Ehkä se vielä toteutuu?

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leila hyvä, kyllä vaan sopii tavata, ajelen toisinaan Sastamalaan suvun asioita hoitamaan. Sopiiko että nähdään Huittisten Säästömarketin pihalla? Voit sitten tarkastella mun elämää. Kai sitten vastaavasti minä saan tarkastella sinun elämääsi?

   Poista
  2. Kannatetaan.Minua voit Leila tulla tapaamaan Turkuun Wiklundin kahvilaan ja tarkastella minun elämääni.Vastaavasti myös minä tarkastelen sinun elämääsi erittäin suurella mielenkiinnolla.

   Poista
  3. Taitaa sun elämä olla aika raskasta kaiken ton negatiivisuuden keskellä, sääli.🙁

   Poista
  4. Jospa nyt antaisitte Leilan olla. Tämä on hänen mielipiteensä, se hänelle sallittakoot. Samoin kuin sekin on ihan OK mielipide, jos jonkun mielestä mulla oli turhia ostoksia.

   Ja mitä tulee tuohon tapaamiseen, niin mä en oikeasti usko että sitä tulisi. Se on helppo sanoa tässä, tunteiden kuohunnassa, mutta kun se tilanne oikeasti olisi niin... en usko että pystyttäisi. Mä voisin ihan oikeasti mennä kaffeelle jonkun kanssa joka ei musta tykkää ja puhua asiat siinä halki, mut mä tiedän ettei kukaan tulisi. Tiedän ihan täältä läheltä henkilön jonka kanssa ois kiva puhua ne asiat halki.

   Poista
  5. No, joistakin hömppäkamoista ois hyvä päästä eroon. Siis ettei nyt kokoajan ostele. Koristekivet ehkä tässä oli eniten sitä hömppää, vaikka niistä on saanut kivoja kuvia. :) Mut mielipiteet on mielipiteitä, toiset tykkää ja toiset ei.

   Poista
 6. Arvoisa Leila.Kukaan ei ole haukkunut,vaan kertonut mielipiteensä.Jonkun mielestä tarpeellinen tavara on muuta,kuin kiiltäviä kiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä anonyymi, mielipiteet on mielipiteitä. Se että jonkun mielestä kiiltävät kivet eivät ole tarpeellisia on ihan OK. Ei ne varmaan kaikille olekaan, mutta jotkut saattavat nähdä niissä tarpeellista. Ei kannata ampua kaikkea alas, vaikka ei itse pitäisikään.

   Poista
 7. En tiedä oletko poistanut kommentin vai enkö vain enää löydä, että missä kirjoituksessa oli, mutta mitä mieltä oot kun Lola ja Veronica putosi selviytyjistä? Aiotko katsoa enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentti poistettiin ihan syystä, koska spoilasit seuraavan putoajan. Kiitos siitä.

   Poista
  2. Nii, en voi sille mitään, ettei kaikilla ole käytössä Ruutu+.

   Poista
  3. Mutta sille voit, ettet spoilaa niitä etukäteen kun hyvin tiedät ettei kaikilla sitä ruuluplussaa ole käytössä.

   Poista
  4. Ööö, miten niin? Uusin jakso oli kaikkien katsottavissa!

   Poista
  5. Niin, maksun takana. En jaksa vääntää enempää koska tiedän että oikeasti ymmärrät.

   Poista
  6. Minä poistin sen aiemman kommentin koska spoilasit tulevaa jaksoa ja epähuomiossa sen alunperin julkaisin.

   Ei mulla putoamisiin mitään ihmeempää mielipidettä oo. Harmi että tippui. Mut kuten sanoin, en aio katsoa jos nuo henkilöt tippuvat enkä olekaan. Uutisista voi sitten lukea jos haluan. :)

   Poista
 8. Kuljin täällä blogi maailmassa ja löysin tänne sinun blogiisi. Luin muutaman postauksesi ja päätin tänne minä jään seuraajaksi ja liityn blogisi lukijakskin.
  Kivoja tavaroita olit ostanut, varmasti just sulle tarpeellisia ja eikö se ole tärkeintä.
  Tuleppas sinäkin käymään kylässä aurinkokujalla.
  Rauhallista ja iloista viimeistä pääsiäispäivvää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tervetuloa tänne. :) Joo, mulle nuo tavarat on tarpeellisia ja se n tosiaan tärkeintä. Pakkaa vaan joskus unohtumaan. :)

   Poista
 9. Mitäpä Pipsa jos osallistuisit vaatevallankumokseen?
  Helpoin ja yksinkertaisin tapa osallistua, on ottaa osaa sosiaalisessa mediassa. Kysy siis somen kautta vaatemerkiltä, kuka on tehnyt sinun vaatteesi. Ota kuva vaatteestasi, vaikkapa päälläsi, ja tägää kuvaan #whomademyclothes sekä kyseinen vaatemerkki. Voit myös haastaa kaverisi tekemään saman ja muutenkin käyttää somessa hashtageja #vaatevallankumous ja #fashionrevolution.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Pitääpä katsoa jos ehdin, luultavasti instan kautta voisin. :)

   Poista