19.5.2019

IHANIA KESÄMEKKOJA SHEINILTÄ | TOUKOKUUN VAATE-ESITTELY

            

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
SHEIN.COM

Uusi kuukausi ja uudet mekot. Tällä kerralla tulikin mekot sopivasti kun ulkona on lämmin ja neljästä mekosta vain yksi on ei hyvä (se on tuo viimeinen, se etsii uutta kotia). Tuo keltainen kreikkalaistyylinen mekko on aika jännä - materiaalilapussa nimittäin lukee polyesteri, mutta kädessä se tuntuu ihan puuvillaiselta ja on muutenkin tosi hyvänlaatuisen oloinen. Samoin nuo muutkin ovat tosi hyvän tuntuisia päällä. Kaikenkaikkiaan siis oikein kiva paketin sisältö. Osaatteko tällä kertaa arvata mikä noista kolmesta on se parhain? En usko että sitä on hankala päätellä. 

Sain uuden alennuskoodin käyttöön eli käyttämällä koodia VARIKASQ2 saat extra 10% pois tilauksen loppusummasta kun loppusumma ylittää 65$. Koodi käy koko kauppaan ja koodi on voimassa kesäkuun loppuun asti. SHEIN Plus Tropical And Floral Print Dot Lace Cuff DressPlus Surplice Front Split Side DressPlus Colorful Striped Belted Cami DressPlus Two Tone Self Tie Dress


9 kommenttia:

 1. En kyllä osaa yhtään sanoa mikä näistä mekoista on se mielestäsi paras. Varmaan tuo keltainen kun tunnut kovastikin pitävän keltaisesta väristä. Mekot (3) on kaikki liian pitkiä, mutta saahan ne lyhennettyä. Itse pidän eniten ensimmäisen mekon mallista, mutta on liian riemunkirjava. Raidallinen mekko menettelee. Ehkä tuo keltainen mekko on paras, jotenkin tyylikkäin näistä.

  VastaaPoista
 2. Itse pidän vain juuri tuosta alimmaisesta. Onko yläosa liian pieni vai miksi myyt sen pois? Mitä kokoa se on? Entä materiaali?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläosa ei ole varsinaisesti pieni, mutta ehkäpä liian lyhyt, niin ei sovi kunnolla mulle. Kai tää isointa kokoa on mitä on saatavilla eli 3 tai 4XL. Matsku on polyesteriä.

   Poista
 3. Arvelen, että kukkamekko ja keltainen mekko on sun suosikki eja.
  Onko tuo raidallinen mekko jotenki sähköinen, helma näytti tarttuvan jotenki yhteen. Kivat mekot muuten.
  >Leena

  VastaaPoista
 4. Kivoja, mutta viimeistä lukuunottamatta ihan liian pitkiä. Mua ainakin pelottaisi hulmuta noin pitkillä helmoilla. Mallit on varmaan yleensä melko pitkiä eli tiedän itsekin 160 cm pätkänä, että moni tuollainen pitkä mekko ei sovi mulle.

  VastaaPoista
 5. Keltaisessa ja raidallisessa näkyy rintaliivit rumasti, varsinkin keltaisessa. Raidallinen vois olla parempi ilman vyötä, mut tämän näkee oikeastaan vasta siinä vaiheessa kun on lyhennetty ja helma pääsee laskeutumaan.

  Tiedän että sä itse tykkäät noista väistä, mut viimeinenkin vois olla parempi ilman vyötä, lasketuksi ehkä kauniimmin.

  VastaaPoista
 6. Ihan Ok mekkoja, mutta minusta jotenkin halvan näköisiä kaikki. En ole tykästynyt ollenkaan tämän kaupan tuotteisiin.

  VastaaPoista
 7. Jokainen näistä näyttää sinulla hyvältä!

  Materiaalista olen kiinnostunut, moni hyvännäköinen mekko joita olen tänäkin vuonna katsellut on ollut jotain keinokuitua ja ne on ainakin mun ihollani epämielyttäviä, en edes harkitse niitä!

  -Leila

  VastaaPoista
 8. Sinua ei kummut ja kammut haittaa , mutta ehkä nuo kankaat ovat liian ohuita.Onko materiaali miellyttävää lämpimällä ilmalla jos hikoilee.

  VastaaPoista