3.5.2019

PIPSAN PORINAT 9-2019 | MY DAY 30.4.

           

Mä vähän innostuin. Suosittelen katsomaan erissä. 

56 kommenttia:

 1. Onko teillä normaali vanhanaikainen perhejako, eli sä oot keittiössä? Vai miksi sä teet miehellesi kahvia, eikä hän tee itse sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö... ei meillä kyl oo mitään jakoja? Mä tykkään puuhata keittiössä ja nytkin tykkäsin tehdä miehelle kahvia kun olin varta vasten ne unelmatortut hommannut.

   Poista
  2. Mutta miksi sitten SÄ oot aina se joka tekee noi asiat? Onko miehesi nii kädetön ettei osaa?

   Poista
  3. Ei hyvänen aika sentään. :D Nyt menee jo yli nää jutut. Ei se tee miehestäni kädetöntä, jos minä satunnaisesti keitän hänelle kahvia.

   Poista
  4. Nyt sinä anonyymi mene ja katso peiliin, ettäs kehtaat. Minä esim teen kotona kaiken miehelle ja lapselleni. Se on ihan normaalia perheissä.Minä ilmoittaisin sinusta anonyymi nettipoliisille jos olisin Pipsa.

   Poista
  5. Siis millä perusteella ilmoittaisit nettipoliisille? Onhan se toki tyhmää olettaa jonkun videon perusteella tietävänsä, miten toisen perheessä jaetaan kotityöt, mutta tyhmyys ei ole rikollista.

   Poista
  6. Siis mistä pitäisi ilmoittaa nettipoliisille? Siitä, että toinen olettaa tietävänsä jotain toisesta yksittäisen videon perusteella? Tyhmäähän se on, mutta tyhmyys ei toistaiseksi ole rikos.

   Poista
  7. Just joo tällaisia kommenteja tulee...

   Poista
 2. Kerrankin tuntui, että olet rehellinen esim. Laihdutusleikkauksesta. Ymmärsin rivien välistä, että käyt terapiassa. P. S mulle ei sopinut palashampoo, hiukset jäi aina vaan tahmaiseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tällaisen tuntuman sait. :) Harmi ettei se palashampoo toiminut. Mitä merkkiä käytit? Ku oon kuullu et voi olla merkkikohtaistakin. TOki mulla se tahmeus lähtee sillä huuhtelulla pois. Viel en oo testannu miltä tuntuisi jos vaan antaa jäädä tahmeiksi.

   Poista
  2. En ole kuunnellut vielä ihan kokonaan, mutta samanlainen vaikutelma jäi, siis jotenkin rehellisempi. Enkä tällä tarkoita että ennen olisit ollut ns. epärehellinen, vaan nyt olit jotenkin avoimempi tms. Jaksoi kuunnellakin ajatuksiasi paremmin:)

   Ja kyllä sä pärjäisit Helsingissä tai vaikka missä yksinkin:) Vaikka ymmärrän toki että olisi kiva jos olisi seuraa, mutta toisinaan on hyvä vaan lähteä, sitten on kivaa kuitenkin.

   Poista
  3. Kiva kuulla, että jäi tuollainen vaikutelma. Se oli semmonen hetki et tuntu hyvältä puhu asiasta. Oon mä mielestäni tosta laihdutusleikkauksesta ennenkin puhunut. Ja joo, kyllä mä Hesassa varmasti pärjäisin yksinkin mutta on se kivempi jos on seuraa. Eikä ois hukassa puolet ajasta. :D

   Poista
  4. Hienoa, että mietit laihdutusleikkausta! Eikö siihenkin pidä laihduttaa jonkin verran etukäteen?

   Poista
  5. Pakko nyt selventää, että en mä mieti laihdutusleikkausta. Oon siitä kyllä ottanut selvää aikoinaan, mutta en ole siis menossa siihen. Vastasin tuossa vain kysymykseen laihdutusleikkauksesta.

   Poista
  6. Sun ehdottomasti kannattaisi sitä miettiä, koska sehän on tarkoitettu juuri sinunlaisillesi jonka ongelmana on suuret annoskoot, eikä makean syönti.

   Se olisi myös pysyvä ratkaisu jojo-laihduttamiseen. Vatsalaukun ohitusleikkauksessa takaisin lihomisen mahdollisuus on erittäin pieni, melkein mahdotonta.

   Kannattaisi varmasti jutella lääkärin kanssa ja päivittää tietosi asiasta.

   Poista
  7. Olen asiaa miettinyt aikoinaan jo, enkä ole menossa kyseiseen leikkaukseen. :) Kiitos silti. :)

   Poista
 3. Sun pitäisi ruveta projektipäälliköksi. :) tärkeimmät ominaisuudet on aikataulutus ja budjetointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko se mun seuraava työgoals? :D Kaipa siihen nyt muutakin vaaditaan.

   Poista
 4. Kiva, että olet iloinen, kun äitisi saa olla noin pitkään sairaalassa. Peukutetaan, että menee vielä se toiset 5 kk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en ole iloinen siitä että asiat pitkittyy, mutta toisaalta hyvä, jos sillä tavoin sitten tulee paremmin kuntoon. Eli en peukuta toiselle 5kk sairaala-ajalle.

   Poista
 5. Ok, näitä kommentteja taas lukiessani mietin, kuinka erilailla me ihmiset asioita tulkitsemme. Minusta on aika normaalia että miehelle voi keittää kahvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onkai se nyt normaalia, mutta koska minä olin tekemässä tätä kahvia, niin se on epänormaalia. :D Joskus näillä kommenteilla saa hymyn huulille. :)

   Poista
  2. Voi karmeeta, mä oon kans sit ihan epänormaali käytökseltäni, kun oon keittänyt meillä jo neljät kahvit ja mieskin on niitä juonut ja kaiken lisäksi olen tehnyt ruoaknkin.

   Poista
  3. Mun mielilauseita on "arjen pienissä eleissä se rakkauden määrä näkyy". Useimmiten minä keitän kahvit ja teet sekä laita ruuan ja pesen pyykit. Ja lämmitän saunan. Miesväki kyllä kantaa sauna- ja leivinuunipuut, ruokkii lampaat, tekee lumityöt, leikkaa nurmikon jne. (Ja tietty ne puut on pitänyt ensin kaataa metsästä, ajaa kotiin ja tehdä polttopuiksi ja latoa liiteriin). Ynnä paljon paljon muuta!

   terv. anotar

   Poista
 6. Kuinka moni lapsi sanoo oikeasti haluaa olevansa sihteeri ammatiltaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan yhtä moni lapsi, joka haluaa olla palomies, poliisi, kaupan täti jne. :)

   Poista
  2. Minä unelmoin toimistotyöstä!

   Ja niin olen aloittanutkin työelämäni, erään kaupungin sairaalan toimistossa: ensin sisälähetti, sitten ulkolähetti, postittaja (siinä ohessa hoidin toimiston VALTAVAA tulostinta jne.) sitten sihteerin apulainen jne.

   Eli meitä on varmaan monta muutakin toimistotyön unelmoijaa!

   -Leila

   Poista
  3. No ihan varmasti. Samoin kuin on palomiehenä unelmoijaa, myyjän työstä unelmoivaa, lääkärin, poliitikon, yms. Kaikki yhtä hyviä, mikään ei oo oikeata tai väärää.

   Poista
 7. Miks helvetis pyydät porinaehdotuksia, jos et tee muita kuin my day videoita? Eikä nekään ole edes my day videoita.. voi sua raukkaa kun et ymmärrä näitä tubejuttuja 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No no, eipäs kiroilla ja jos katsot, niin mähän en ole porinoita tehnyt kuukauteen. Ja olen toki tehnyt videoita mitä on pyydettykin. Ilmeisesti joku sun ehdottama aihe ei ole tullut kuvatuksi, joten siksikö kiukuttaa? Ja koska mä oon niin kivalla tuulella, niin kerro toki miten tämä ei ole my day? Tää on tiistaina kuvattu niin... eikös se sillon oo my day jos yhden päivän aikana kuvaa? Hmm... En mäkään aina ymmärrä tiettyjä asioita, joten ollaan tasoissa. :) Kiitos kuitenkin tästä, sait hymyn huulille. :)

   Poista
 8. Emmä ny alkais varkaaks huutelee. Meidän haudalta on lähteny kahdet maljakot ja toisen vei haudankaivaja joka kaivo viereistä hautaa ja toisen routa irrotti ja tuuli vei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja linnut vie sekä kukkia että myös siirtelee noita kukkatörppöjä!

   Poista
  2. Eiköhän kautta aikojen ole aina hautuumailta kadonnut vaaseja ja koristekuviä yms. Linnut on aika usein syypäinä. Hirveä haloo parin euron törpöstä!

   Poista
  3. Totta, on mahdollista että on vaan irronnut maasta ja mennyt hukkaan. Tosin meidän haudalta on lähtenyt painavat takorautaset hautalyhdytkin lentoon, niin helpostihan sitä ajattelee että ne on joku varastanut eikä vain linnut taikka tuuli riepotellut menemään. Sain tosin hyvän neuvon tuohon törppöön liittyen jota ajattelin kokeilla. :) Mut toivotaan, ettei kyseessä ollut varkaus koska musta se on todella tökeröä jo muutenkin, mutta että hautuumaalla.

   Poista
  4. Anonyymille 12.53:
   Se on harmillista siinä vaiheessa kun menee haudalle leikkokukkien kanssa ja törppö onkin kadonnut.

   Poista
  5. Hautausmailla todella varastetaan yllättävän paljon tavaraa ja kukkia. Isän kivelle viedyt enkelit alkoivat säilyä vasta kun ne kiinnitettiin kiveen. Sukulaisen haudalta oli lyhtyteline "muuttanut" pari riviä kauemmas jne.

   Poista
 9. Kiitos ihanan pitkistä porinoista :)

  VastaaPoista
 10. Kiitti porinoista. Meni kolmessa osassa, kun en putkeen ehtiny kuunnella.
  Monenlaista kerkesit kertoo.
  Toivotaan äitille, että paranee pian.
  Kynsi, tai kynsivallijutut on ikäviä.
  Jään odottelemaan seuraavaa porinaa.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Hyvä että katsoit osissa, on se aika pitkä pötköön katsoa. Joo, oli paljo kerrottavaa. :) Äiti voi taas paremmin. :)

   Poista
 11. Tuo sun sormiepisodi oli ihan omaa luokkaansa!

  VastaaPoista
 12. Niinku niinku niinku niinku niinku niinku niinku.Sä niinku käytät kamalan paljon niinku sanaa.Voisitko niinku vähentää sen käyttöä, koska se niinku ärsyttää kuuntelijoita .Niinku kiitos siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sille ei niinku aina voi mitään. Se vaan niinku tulee kun tulee niinku etten mä aina edes huomaa millon mä niinku sanon niinku.

   Poista
 13. Kiitos pitkistä porinoista! Näitä on niin kiva kattella ja kuunnella. Normiarkea ja normiasioita.

  VastaaPoista
 14. Oikein mukava video!

  Ei ärsyttänyt mikään (ei ole kyllä ennenkään ärsyttänyt)! Mua on myös alkanut naurattaa nämä vinoilijat, näin lievästi ilmaistuna, hauskaa viihdettä!

  Äidille pikaista paranemista ja paljon lämpimiä terveisiä hänelle! Voi Sulon tupsukorvia, on se niin suloinen! Ihanat kissat sulla!

  Pelkkää huutomerkkiä taas?

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. :) Vinoilijat kannattaa jättää omaan arvoonsa tai suhtautua huumorilla, ni pääsee helpommalla. :)

   Poista
 15. Kiitos porinoista Pipsa:)

  Kivat vappuhumut palloineen ja munkkeineen:) Ja oli kiva nähdä sun äitiä myös.

  Palashamppoota kannattaa käyttää varoen. Tahmaisuus johtuu siitä että ainetta on edelleen hiuksissa. Mä vaahdotan saippuan ensin ja sitten vasta laitan hiuksiin. Ei jää tahmeaksi.

  Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! Ja hei, kiitos vinkistä - mä kokeilenkin tuolla tavoin ensi kerralla. :) Jospa se tahmaisuus loppuisi. :)

   Poista
 16. Nyt kun puhuit noista eri videotyypeistä, niin voisitko joskus tehdä mukbang-videon? Nehän ovat nyt kuuminta hottia vlogi-rintamalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joulukalenteriin sellaisen tehnytkin, mutta kenties sellaisen voisi tehdä uudelleen. :)

   Poista
 17. Olen samaa mieltä kanssasi laihdutusleikkauksesta. Tiedän hyviä onnistuneita tuloksia siitä kyllä ja yhden joka lihoi takaisin. Mietin kysysikö seuraavaksi kans apua Ringalta....ei jaksaisi kuurejakaan.

  VastaaPoista
 18. Porissa kirurgi kyllä selittää juurta jaksain mitä leikkauksessa tehdään, mitä ongelmia on ja mitä pitää ottaa huomioon. Laihdutusleikatut lihoo kyllä takaisin jos saat enemmän kaloreita kuin kulutat. Vatsalaukku on pienempi joten kylläisyys tulee nopeammin. Voihan sitä vetää sulatettua suklaata tai kermarahkaa jossa kiin palkon kaloreita että alkaa lihoamaan. Ja Pipsa kukaan ei niin vaan mene leikkaukseen. Ennen käydään 16vk ryhmä jossa käydään psykologin, fyssarin, ravitsemusterapeutin ja sairaanhoitajan kanssa tunnesyöminen, ruokaan liittyvät asiat sekä liikuntaanliittyvät asiat. Painoa pudotetaan ryhmässä 7-10%. Tämän jälkeen voi pyytää laihdutusleikkaukseen joka ei sekään ole varma pääseekö. Puoli vuotta paino pitää pysyä samassa tai laskea joka on osoitus siitä että uudet elintavat on opittu ja ollaan valmiita leikkaukseen. Senkään jälkeen ei pääse leikkaukseen vaan nutrataa pussidieetillä viikkoja. Yhteensä tämä koko homma kestää jonoista riippuen 1.5-2vuotta joten ei tosiaan oo mikään yhtäkkinen "hei meenpäs leikkaukseen" juttu. Kirurgi selittää juurta jaksaen kaikki mahdollisetnkomplikaatiot ja muut hyvin tarkkaan. Tässäkin vaiheessa leikkauksen voi vielä peru. Tiedän mistä puhun koska minut on leikattu.

  VastaaPoista