26.6.2019

Plussakoon vaate-esittelyssä kesäkuun lopulla - SHEIN -

             

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ
SHEIN

Kyselin instagramin puolella (jos et vielä seuraa, niin pistä seurantaan @pipsa83) haluatteko vaate-esittelyvideon höpinöillä täksi päiväksi vaiko sunnuntaiksi ja päälle 70% vastaajista oli sitä mieltä jotta täksi päiväksi, joten saamanne pitää!

Jos haluat tilailla Sheiniltä niin kannattaa käyttää tätä saamaani koodia jolla saat extra -10% pois tilauksen loppusummasta, kun se ylittää 65$. Koodi käy koko kauppaan ja se on voimassa kesäkuun loppuun asti. Huom! Koodi toimii Sheinin eurokaupan puolella - tarkista siis että osoiterivillä lukee eur.shein.com, niin koodi toimii! Laita siis koodi VARIKASQ2 ja nauti alennuksesta!

Huomaa, että päälle 22€ paketista pitää maksaa 24% arvonlisävero ja 150€ ylittävästä summasta tullimaksu. Lisäksi pakettien pitäisi saapua 2vko aikana. 
Tällä kertaa tuli tällaiset vaatteet eivätkä nämä oikein menneet nappiin. Oli niin vähän vaihtoehtoja. Saan siis välillä valita vaatteet hyvin rajallisesta valikoimasta ja silloin tulee näitä huteja. Muuten kaikki tämän kertaiset vaatteet oli hyvin siististi ommeltu eikä muuten ollut mitään moitittavaa. 

Tämä keltainen maksimekko on kyllä tosi kiva. Niinkin kiva että puin sen ekalla kerralla väärinpäin, vissiinkin. Pitkähän se mulle valitettavasti on, mut muuten kiva. Mä oon kovin vieroksunut tällaisia mekkoja, missä on rintojen päällä tuo tommonen härpäke (en osaa muuksi sitä nyt nimittää), mutta ei se olekaan hassumpi. Tästä en nyt vielä tiedä mitä sen suhteen tekisin. 

Sitten tämä vaaleanpunainen mekko oli tosi kiva päällä, että vähän harmittaa kun on rinnoista liian pieni. Tää oli muuten todella mukava päällä ja sopi tosi kivasti noiden pidempien "shortsien" kanssa. 

Lopuksi näytin videolla nuo kaksi muuta mekkoa mitkä eivät menneet päälleni. Olisi tarvittu pieni jousto, ihan pari senttiä, että olisivat menneet rintojen kohdilta. Olisi ne ehkä voineet mennä jos olisin ottanut riskin, mutta harvemmin haluan sitä ottaa. Keltainen polka dots mekko olisi ollut todella söpö ja tummempi raidallinen mekko innosti mua jostain syystä, vaikka yleensä vältän tummapohjaisia ja onha nuo ystävätkin sanoneet etteivät oikein osaa nähdä mua tummissa väreissä. 

Nuo kolme viimeistä vaatetta menee ainakin kirppiskasaan koska ovat mulle liian pieniä. Saavat ilahduttaa jotakuta toista. 

6 kommenttia:

 1. nättejä vaatteita ja harmi ettei nuo pari olleetkaan sopivia koska ois varmasti käyny sulle :) tykkäsin myös kun tässä oli puhetta eikä vaan musaa taustalla, mutta ei siis niissäkään mitään vikaa ole. tällä kertaa meikkasin samalla kun katsoin :D aamu lähti tällä hyvin käyntiin! kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nättejä olivat ja vähän toki harmittaa ettei olleet sopivia. Kiva kuulla että tykkäsit tämmösestä missä höpisin. Näitä on toivottu tosin usein. :)

   Poista
 2. Eikö Shein ota palautuksia ollenkaan vastaan? Vai miksi laitat epäsopivan heti kirppikselle? Tuntuu hullulta, että maksat vaatteesta jota et aio ottaa edes käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottaa kyllä. Laitan kirppikselle koska eivät ne mullekaan sopineet eli turhaa niitä on kaapissa roikottaa. Tässä on siis kyse yhteistyöstä eli en ole maksanut vaatteista mitään.

   Poista
 3. Jos näet jo suoraan ettei tarjolla tällä kertaa ole mitään kivaa vaatetta niin eikö voi vaan jättää ottamatta? Jos tiedät jo tilatessa/vaatteita valitessa ettei ole sinun tyylinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin tietenkin mutta aika usein siellä on sellaiisa mitkä kiinnostaa mut sen sopivuuden näkee vasta kun saa vaatteen käsiin/päälle. :)

   Poista