12.9.2019

ETSINNÄSSÄ SYYSVAATTEITA?


Kaupallinen yhteistyö, ELLOS
(Sisältää kaupallisia linkkejä)Taas on tullut aika miettiä lämpimiä vaatteita, joten mikäs sen kivempi kuin tehdä pikainen tsekkaus Elloksen tarjontaan. Multa myös usein kysytään takkisuosituksia, joten mäpäs suosittelen teille muutamia takkeja joita itse käytän syksyllä.

Nyt kun on vielä suhtkoht lämmintä, niin oon käyttänyt ahkeraan farkkutakkeja. Multahan löytyy farkkutakkeja muutamassakin eri värissä, kuten vaaleansinisessä ja -punaisessa. Tosin kun kurkkasin Ellokselta, niin tuo vaaleansininen farkkutakki on muuttunut sen verran, että uusimmissa ei enää ole kurkibrodeerausta selässä. Molemmat näistä farkkutakeista on Elloksen omaa valikoimaa ja mulla on näistä koot 54. Vaaleanpunainen farkkutakki on siis täysin sama kuin tuo vaaleansininenkin. Molemmat on muuten tehty 99% puuvillasta ja 1% elastaanista. Mukavan pehmeitä!  


Sitten päästään syksyn ehdottomaan must have tuotteeseen! Nimittäin tämä Elloksen Softshell takki on musta ihan loistava syksyllä. Oon itse käyttänyt tätä punaista takkia kun ollaan käyty metsässä tai yölaavulla. Sisällä on pehmeää fleeceä tai sen tuntuista ja päälikangas hylkii pikkuisen vettä - mikään sadetakki tämä ei ole, mutta pitää kuivana pienessä tihkusateessa. 

Mulla siis tosiaan tuo punainen versio, mutta tästä löytyy kyllä musta ja harmaatkin sävyt. Metsässä syksyllä käyskennessä on tuo punainen väri melko hyvä. Samalla kun katselin Ellosta, niin huomasin heille tulleen myös Lona-Softshell takin jossa on hivenen enemmän värivaihtoehtoja jos tuntuu siltä ettei tuon punaisen softshell-takin värivaihtoehdot ole ihan mieleen.

Lisäksi huomasin Elloksella myynnissä tämän Alexis tekoturkistakin ja tuo sai mut ainakin pysähtymään. Enhän mä tuollaista tarve, mutta on se vaan kivan muhkea ja kaunis. Voisin kuvitella, että laittaisin tuon juhlavaatteitteni ylle kun lähtisin juhliin, mutta takki on myös sellainenkin että menee ihan arkisempana "vähän hienompana" takkina. Vai oisko vähän överi? 


Ja samalla pakko myös sanoa tästä ihanasta Carina-maksimekosta. Kuva on jo vanha eli oon siihen tehnyt pienet muutokset ompelijalla kuten lyhennyttänyt ja sitten pistettiin tuota rintamusta vähän kiinnemmäksi. Tästä mekosta on koko 50/52 mikä on oikein sopiva, mutta huomaa että tää on reilua mitoitusta! Mut aivan ihastuttava tähän alkusyksyyn ja muutamiinkin pikkujuhliin.

Tää mekko on ollut yks mun alkusyksyn lemppareista eli tää on ollut aivan liian usein mun päällä kun oon lähtenyt menemään ja hei, tämän olen stailannut myös vaaleanpunaisen farkkutakin kanssa. Toimii! Joo, tää on polyesteriä mutta ei ainakaan itsellä oo ollut hiostava, vaan mukavan miellyttävä iholla.


10 kommenttia:

 1. Musta tekoturkis. Ääni sille. Menis juhlavana ja esim.farkkujen kanssa myös. Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Onhan sulla keltainenkin farkkutakki! Ja mustakin on ollut joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki, mutta se ei ole Ellokselta, niin en sitä tähän tuonut. :)

   Poista
 3. Eikö nää vaatteet oo jo nähty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki, mutta nämä ovat niitä takkeja mitä voin lämpimästi suositella syksyyn kun itsekin käytän. :)

   Poista
 4. Olisit edes ottanut uudet kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ollut mahdollista ja joskus on hyvä kierrättää vanhempia kuvia. :)

   Poista
  2. Ai miksi ei ollut mahollistaa? Eivät enää taida mahtua päälle.

   Poista
  3. Ei ollut kuvaajaa jonka kanssa lähteä ulos kuvaamaan enkä tuolla sisälläkään halunnut niitä kuvia ottaa, niin ajattelin sitten että käytän vanhempia kuvia. Mahtuvat kyllä päälle, kuten tekstissäkin sanoin, niin näitä samoja olen käyttänyt jo tässä syksyn alkaessa eli siten voin myös suositella kyseisiä takkeja. :)

   Poista