PIPSAN PORINAT 22-2019 | MY DAY 23.10.

             

Kommentit

 1. Ymmärsinkö oikein, että teillä ei edelleenkään ole lämmitys päällä, vaikka lämpötilat on pitempään olleet jo lähellä nollaa ja ensi viikolla luvataan jo pakkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis onhan meillä lämmitykset päällä, mutta takkaa emme ole vielä alkaneet lämmittämään. :) Puhuin varmaan vähän epäselvästi tästä asiasta.

   Poista
  2. Lattialämmöstä sanoit, ettei se ole vielä päällä.

   Poista
  3. Okei, pitää vissiin selventää ettei meillä ole siis lattialämmitys vielä kokoaikaa päällä, mutta se on kuitenkin päällä. :D Sori, mun moka. Kun pakkaset tulee, niin silloin yleensä laitetaan lattialämmitys kokonaan päälle ja aletaan lämmittää takkaa. Toki siis lattialämmitys on päällä aina noissa muutamissa tiloissa, niistä sitä ei saa ollenkaan pois päältä ellei sähköttömäksi ota.

   Poista
  4. Onko teillä ilmalämpöpumppu?

   Poista
  5. Sillähän saa lämmitettyä taloa juuri niin lämpöiseksi kuin haluaa. Meilläkin on. Kesäisin ei käytetä viilentämiseen, kun se kuluttaa turhan paljon sähköä, mutta lämmityskaudella on ihana!

   Poista
 2. Voisit joskus meille blogin seuraajille pitää valokuvaamiskurssin. Miten kuvia käsitellään tietokoneella yms. asiaan liittyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, mutta koska olen itse oppinut enkä läheskään osaa kaikkea, niin en koe olevani sopiva pitämään mitään valokuvaamiskurssia. Ainoa neuvoani on, että kannattaa lopettaa automatiikalla kuvaaminen ja alkaa opettelemaan manuaalilla kuvaamista eli tässä saat itse laittaa asetukset kohdilleen. :)

   Poista
 3. En ymmärrä, kun sinä aina katsot jotain sarjaa telkkarista ja samalla kirjoitat kirjettä. Eihän siinä pysty keskittymään kumpaankaan kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi toki olla yksilöllistä, mutta itse olen pystynyt näin tekemään jo vuosia. :) Toki jos kirjoitan, niin en siinä suinkaan sitä sarjaa samalla katso vaan lähinnä kuuntelen. Ja joskus on hetkiä jolloin pitää enemmänkin seurata itse sarjaa kuin kirjottaa.

   Poista
 4. Kerro nyt, kun se somessa mietityttää: jos kaadut, pääsetkö itse ylös vai tarvitaanko joku auttamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai sellaisia siellä mietitään. :D No voinhan mä sen mysteerin kertoa että
   jos kaadun, niin pääsen sieltä ihan itse ylös eli en tarvitse ketään auttamaan. Toivottavasti tämä auttoi. :)

   Poista
  2. Miksi sitten pelkäät kaatumista niin paljon?

   Poista
  3. Pelkään sitä loukkaantumista siinä, en muuta.

   Poista
 5. Mullekin talven liukkaus on kauhistus. Kerran kaaduin ja löin pääni. Seuraavana päivänä mua huimasi niin, että piti lähteä ensiapuun. Sain jälkeenpäin kuulla, että mut vietiin ns. sviitti 4:ään, jonne joutuivat kaikki humalaiset, jotka olivat kolhineet itsensä. Siellä sitten odotin lääkäriä, joka tulikin aika pian. Hän oli tumma ja komea mies, aivan kuin filmitähti. "No, mikäs täällä on hätänä?" hän tokaisi. Kerroin, mitä oli tapahtunut. "Jaaha, sitä on sitten juhlittu ja ryypätty vähän liikaa!" hän totesi. Vastasin, että se olisi kyllä aika vaikeaa, koska en ota mitään,en edes kaljaa, mutta kun lumen alla on jäätä, sitä ei voi nähdä. Tämän jälkeen lääkärin käytös muuttui. Hän pyysi sanojaan anteeksi ja sanoi, että mulla oli lievä aivotärähdys, joka menisi levolla ohi, ja niinhän siinä kävikin. Eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas sulla harmillinen kokemus, mut kiva että pyysi sentään sanojaan anteeksi. Ei kaikki huojuvat oo humalassa.

   Poista
 6. Mitä ohjelmaa muuten käytät videoiden editoimiseen? Itselläni olisi joku hyvä ohjelma nyt haussa, mutta niitä on niin paljon, ettei oikein tiedä, mistä aloittaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän Magicia videoiden editoimiseen. Se on hyvä ja selkeä ohjelma. :)

   Poista
  2. Kannattaa laittaa googleen hakusanaksi video editing software ja katsoa vähän arvioita muilta.

   Poista
 7. Tavis kaakao? Tuohan on herkkukaakao eikä mikää perus veteen tehty oboy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, taviskaakaon mä pyysin kun toinen ois ollu valkosuklaakaakao.

   Poista
 8. Oikein mukava video, ei yhtään tylsä!

  Olettepa saman näköisiä Heidin kanssa!

  Mulla on ihan sama juttu talven suteen, vaikka inhoan kylmääkin, eniten pelkään liukastumista! Nuorempana olin aina jossain rähmälläni ja hävetti hirveästi! Silloin en pelännyt että jotain murtuisi tms. mutta nyt 5-kymppisenä pelkään!

  Kyllä tuo sinun viluisuus kuulostaa ihan verenkierto-"jutulta" vaikka en ole terveysalan asiantuntija.

  Aijuu, vaikka en tykännyt kuiskaus-videosta, se ei ole mitään henkilökohtaista, sun ääni ei ollut mitenkään ärsyttävä, en vaan tykkää niistä muuten!

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit.
   Joo, meistä on usein sanottu että on samaa näköä. :)
   Itellä sama eli nuorempana sitä ei silleen tullut pelättyä, sitä kaatumista, eniten vain hävetti jos joku näki. Nykyään taas aattelen just et ei sais kaatua ettei mikää mee rikki. Se vasta ikävää pois.
   Se voi olla että on verenkierto-jutska, tai sitten vaan kroppa ei oo tajunnu et kesä meni jo. :D Koska nykyään on tasottunut ettei oo silleen kylmä, siis kokoajan. Välillä toki, mut sillo voi käyttää miten paljon on vaatetta päällä. :D
   Ei hätää, en pahastu tuosta. Kaikki ei tykkää noista asmr-videoista.

   Poista
 9. Oonko käsittänyt väärin? Sanot aina, että makea ei oo sun juttu. Mutta etkö oo aikaisemmin kertonut, että oot koulu aikoina syönyt kaksin käsin suklaapatukoita välitunnilla. Koska makea jäi pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä ootko ymmärtänyt väärin, vai oonko ollut taas epäselvä. Siis kyllähän mä makeaa syön ja pidänkin joistain. Kouluaikoina joo söin suklaapatukoita koska ne oli helpompia kantaa mukana kuin isoa rapisevaa sipsipussia. Patukat vaan oli helpompi ja nopeampi. Että eihän makea ole koskaan multa pois jäänyt, vaan en miellä sitä ns. kompastuskivenä. En siis himoitse makeaa.

   Poista
 10. Paljon on kyl samaa näköä Heidin kanssa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti