MITÄ SÖIN PÄIVÄSSÄ 2

            

Kommentit

 1. Jääkö sulla usein lounas väliin?

  VastaaPoista
 2. Nämä syömisvideot ei ole mielestäni kovin mukavia. En ymmärrä miksi joku näitä toivoo. Kiva on katsella videoita, joissa tapahtuu jotakin tai joissa vaikkapa kokeile uusia vaatteitasi. Ketä voi kiinnostaa jonkun henkilön ruokailut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilkeämielisten lisäksi vaikkapa ihmisiä, jotka on samankaltaisessa tilanteessa painon- ja syömistenhallinnan suhteen kuin Pipsa :). Mielenkiintoistahan se on seurata, miten toiset vastaavassa tilanteessa toimii ja tekee.

   Poista
  2. No uusia vaatteita ei oo ihan niin paljoa, että niistä saisi aina videoita. Ja tässä taas päästään siihen, että toiset tykkää tällaisista, toiset esim. vaate-esittelyistä. Kumpikaan ei ole väärin tai oikein, on vain makuasioita. :)

   Poista
 3. Nää syömisvideot ei ole niin kivoja. Tuntuu että ne ketkä sinulta pyytää näitä on kiusaajia jotka saa taas syyn ilkkua. Videoiden sisältöä voisi olla syömisten ja bloggaamisesta ja vloggaamisesta puhumisen lisäksi ihan muutkin normaalit asiat mitä sun elämässä tapahtuu. Tuntuu että suurin sisältö tulee nykyään siitä miten vloggaat vloggaamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaista sisältöä sä sitten tykkäisit katsoa? Kyllähän tää ihan mun elämästä on ja noin. Kaikki ei tietenkään voi tykätä kaikesta. Toiset ei tykkää ASMR, toiset taas tykkää. Moni tosin taitaakin tykätä noista My Day videoista. :)

   Poista
 4. Siis miksi punnitset jotkut _sipsit_?? Tossa määrässä sipsejä on jo se yli 500kcal niin millä tavalla tuo on sitten hyvä määrä? Mistä sä nuo määrät oot keksinyt? Ylipäätään herkkupäivinä herkkujen punnitsiminen on aivan turhaa, sillä ihminen voi kerran viikossa aivan huoletta herkutella vapaasti jos muuten elämäntavat kunnossa. Järjetöntä vetää pitsaa, vanukasta ja höttöleipää ja sitten punnita sipsit...muutenkin Nocot yms prodevanukkaat eivät ole millääntavalla ihmiselle tarpeellisia. Kaloreista kun niin puhut niin saa käsityksen, että haluat pudottaa painoa ja syödä terveellisesti. Jätä kaikki turha pois ja herkuttele herkkupäivinä ilman keittiövaakaa kerran viikossa niin jo alkaa tapahtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punnitsen aina, ettei määrä mene yli. Oon ajatellut tämän sopivan itselleni.

   Poista
 5. Kiitos, pidin ytimekkäästä leikkauksesta! :)
  Itse tykkään katsoa mitä syön päivässä -videoita, varsinkin jos kuvioon liittyy painonhallintaongelmia, se on kiehtovaa. Eikä haittaisi yhtään, vaikka ruoanlaittoakin olisi mukana (toimii itselle visuaalisena asmr:nä) mutta ymmärrän, että se on jo paljon työläämpi toteuttaa. Esim. leipomisvideosi olen katsonut monta kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se ruuanlaitto on vaativampi mutta ei siis mahdottomuus. Aattelin että porukkaa kiinnostaa nähdä sitä syömistä ja höpöttelyä. :)

   Poista
 6. Tee joskus kuvaus sellaisesta huonommasta ruokapäivästä, se ehkä olisi kiinnostavampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hankalampi, koska en voi koskaan aamuisin tietää mikä päivä on huonompi päivä.

   Poista
 7. Sulla meni niin hyvin Ringan kanssa. Opitko mitään niistä kuukausista tai neuvoista? Nyt syöt ekan lämpimän ruuan joskus illalla ja sitä ennen napostelet vanukkaita, leipää jne. Riittää, että jättäsit ne hötöt pois ja söisit tilalla lämpimän kunnon ruuan ja oisit taas raiteilla. Vesipullo mukaan aina kassiin kun lähdet kotoa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sain kyllä neuvoja Ringan kanssa ja on niistä ollut apua. :)

   Poista
 8. Onko teillä miehesi kanssa yhteisiä ruokailuhetkiä vai syötkö aina työpöydän ääressä. Mikä on suosikki hedelmäsi tällä hetkellä.Luetko reseptejä lehdistä tai netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä. En aina syö. Suosikkihedelmä on kaiketi banaani. Luen reseptejä netin kautta lähinnä.

   Poista
 9. Huomaatko syömisissäsi eroa kesällä ja talvella? Minusta kesällä on helppo saada se vähintään 1/2 kg marjoja/hedelmiä/kasviksia kasaan, mutta talviaikaan huomattavasti vaikeampaa, kun ei ole tuoreita marjoja tarjolla ja kotimaiset kasvikset ovat kalliimpia. Toinen, minkä kanssa itse kipuilen, on riittävä kuidun määrä (vähintään se 25 g). Seuraatko sinä kuidun määrää ja millä keinoin varmistat kuidun syömisen? Ja kolmas kipukohtani on pehmeät rasvat; kun ei riitä se, että välttelee kovia rasvoja, vaan pitäisi saada noita pehmeitä rasvoja riittävästi. Kun mielelläni rajoitan kaloreita, ei tee mieli laittaa salaatinkastiketta tai levitettä leivälle. Miten sinä olet ratkonut tämän?

  Kiitos kivasta videosta! Minua nämä kiinnostavat, kun itse kamppailen liikakilojen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole mitään kovin radikaalia eroa huomannut, mut saman kuin sinä eli kesällä oli helmpompi saada se puoli kiloa päivässä täyteen. Ei tosin nytkään kovin iso ongelma ole kun porkkana ja banaani painavat aikalailla. :D Seuraan mä tolla ohjelmalla sitä kuidun määrää mut en silleen varmistele mitään. Toisena päivänä enempi, toisena vähempi.

   Poista
 10. Olisin voinut arvata nämä päivän syömisesi, sikäli ei mitään uutta videolla. Tosin salsajauheliha puuttui kun lounas jäi väliin. Tykkään itse paljon noista suklaaproteiinivanukkaista, oikeita herkkuja. Mutta missä kaikki kasvikset, hedelmät ja marjat? Puoli kiloa päivässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kasvikset, hedelmät ja marjat paistoi nyt tällä kertaa poissaolollaan. Ei kuitenkaan tarkoita ettenkö koskaan ikinä niitä söisi :D

   Poista
 11. Vaihtelua voisi olla esim kertoa joku vko liikuntasuoritukset siltä viikolta, kenkä esittely, vaikka 15 asiaa minusta jota ette tienneet.. tässä muutamia toiveita.
  P.s ootko koskaan tehtänyt banaanilettuja. Tosi hyviä 2 munaa ja 1 banaani rikotaan keskenään. Paistetaan ja päälle marjoja tms hedelmää yms. Tuli Mieleen, kun käytätte karppi pitsapohjaa, niin nämä lätytkin voisi olla teidän makuun 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä löytyy jo blogista, mut vois tietty jotkut uusia. Oon tehnyt banaanilettuja ja totesin et syön banaanini ja lettuni erikseen, en yhdessä. En siis tykännyt. :D

   Poista
 12. Oliko tämä esimerkki huonosta vai hyvästä ruokapäivästä? Tosiaan, kunnon lounas eikä mitään välipaloja korvaamaan ruokaa. Nytkin lämmin ruoka oli vasta pitsa illalla. Mut kyllähän sitä saa herkutella, kunhan ei joka päivä - tai ainakin sitten kuluttaa herkuttelunsa tai nipistää toisesta päivästä 👍🏻

  VastaaPoista
 13. Silloin kun joit sen herkkukaakaon niin oliko se sen viikon herkku vai söitkö vielä lauantaina sipsit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söin, koska ei se taviskaakao korvannut lauantain herkkuhetkeä. Se kaakao oli mun sen päivän lounas. :)

   Poista
  2. Kaakao lounaana, apua 😉 oletko ajatellut kokeilla tiukkaa ruokarytmiä eli yrittäisit syödä "oikeaoppisesti" noin 5 krt päivässä eli aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Tai jätä välipala pois tarvittaessa. Lounas ja välipala ruokaa, ei mitään mallia propud, sämpylä tai banaani.

   Sitten vaan tätä muutama viikko vaikka väkisin, niin keho alkaa tottua rytmiin, ja et osaa muuta ajatellakaan.

   Nyt sun syömiset on ihan sekaisin jo ihan ajallisestikin. Ainakin itsellä vähäinen syöminen päivällä tekee kovan nälän iltaan eli kunnon lounas on itsellä pop. Mulla riittä kyllä aamupala, lounas ja päivällinen aterioiksi, joskus syön jotain pientä ennen tai jälkeen päivällisen.

   Poista
  3. Joo, ei ollut mikään ihanteellinen lounas mut se nyt oli se yksi päivä. Kokoajan tuota neuvomaasi on yritetty noudattaa ja aikoinaan rempan alussa se oli hyvinkin yksinkertaista, mut nyt tuntuu kamalan vaikealta katsoa kellosta ja syödä. Siis tasaisin väliajoin. Sehän se ois ihanteellista. Välillä toki menee päiviä et kaikki menee noin ja sitten taas ei.

   Poista
 14. Mikä järki tehdä jotain karppaajan pizzapohjaa kun et itse kuitenkaan noudata mitään vähähiilihydraattista ruokavaliota? Tuossa on aika paljon enemmän energiaa kuin normaalissa pizzapohjassa ja hirveä määrä kovia rasvoja.

  VastaaPoista
 15. Katatko itsellesi (teille) joskus pöydän kaunisti ja nautitteko joskus ruokailusta pitkän kaavan mukaan? Pidättekö kavereille ruokakutsuja?
  Mikä on lemppari ruokahetkesi kotona? Itse tykkään hitaasta, runsaasta viikonlopun aamupalasta koko perheen voimin. Kaunis kattaus ja yhdessäolo kruunaavat koko komeuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä aina välillä katan, mut en tiedä mikä on pitkän kaavan ruokailu. :D Tunti, pari? Kyllähän tuollaista on ollut esim. jos on muita syöjiä kuin me kaksi. Harvemmin on kaverien kanssa ruokakutsuja, kun silloin mennään yleensä ulos syömään. Oon sitä mieltä että lempparihetki on varmaan tommonen hidas aamupala, kun saa syödä sen kaikessa rauhassa, lueskella uutisia yms.

   Poista
  2. Olen huomannut porinoista, että syöt yleensä lähes aina ruudun ääressä. Itse olen yrittänyt päästä siitä tavasta ja keskittyä ihan kunnolla ruokailuun. Samaa on suositellut mulle rt.

   Poista
  3. Välillä ruudun ääressä, välillä pöydän. :) Mut varmaan ois parempi et aina pöydän ääressä.

   Poista

Lähetä kommentti