MITÄ VAATTEITA OON OSTANUT VIIME AIKOINA

           


Edit. Palmiinalla teetetty pitkähihainen on 96% bambua ja 4% elastaania


Kommentit

 1. Hei ,olipa vauhdikas video. Kauniita molemmat mekot joten vaikea valita.Olet varmaan illan kuningatar.

  VastaaPoista
 2. Sulla on videoissa usein sanat hukassa ja joka lauseessa mietit ainakin kerran jotain sanaa. Tuntuu, että tässä videossa pätki koko ajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän noita on ja johtuu varmaan siitä että ajatus liitää nopeammin kuin suu ja sitten ollaankin sekasin :D

   Poista
 3. Odotin, että olisit näyttänyt, miltä näyttää se Palmiinan mekko ja pusero yhdessä.
  Mitä on se bambupuuvilla?
  En löytänyt Palmiinan sivuilta selitystä (en myöskaan tuollaista puseroa, jonka teetit; vai eikö niitä tehdä muuten kuin tilauksesta)

  Onko sinulla tiedossa monetkin pikkujoulut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä Palmiinan mekko? Palmiinalta teetin siis puseron, sen mustan pitkähihaisen joka näkyi lopussa. Sitä on siis tarkoitus käyttää muiden mekkojeni kanssa nyt talven tullen. Ja kyseessä on siis ilmeisesti bambutrikoo eikä bambupuuvilla kuten luulin. Ja puseroa ei ole siis suoraan tilattavana, vaan olen sen nimenomaan erikseen teettänyt. Mut kuka ties vaikka Palmiinalta tulisi valmis malli myyntiinkin. :) Ja joo, muutamat on tiedossa.

   Poista
  2. Juu siis ymmärsin väärin mekon alkuperän.
   Tarkoitin siis, että olisi kiva nähdä, miltä se palmiinan pusero näyttää sen voimaeläinmekon kanssa (siitä yhdistelmästä ymmärtääkseni puhuit videolla).

   Itsekin olen hommaillut ohuehkoja poolopuseroita aikomuksena pitää niitä mekkojen ja liivihameiden kanssa nyt, kun kylmät ilmat alkavat.

   Poista
  3. Okei, aattelinkin et siitä varmaan kyse. :) Kyllä tuo yhdistelmä varmaan jossain vaiheessa tulee näkymään blogissa, kun siitä on muodostunut pienimuotoinen lemppari. :)

   Poista
 4. Kivat mekot, joskaan ei ihan perinteiset pikkujouluasut lyhyine hihoineen ja paljaine säärineen.Kiinnostaa paljonko tuollaisen peruspuseron teettäminen maksaa? Itse käytän paljon tällaisia mustia pitkähihaisia paitoja, mutta ostan niitä halvalla esim. HM+-mallistosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? Oon mä aiemmissa pikkujouluissa nähnyt ihan hihattomiakin kotelomekkoja. Mikäs siinä jos siis tarkenee. :) Palmiinan pitkähihainen bambutrikoinen pusero maksoi 69,90€.

   Poista
 5. Tuo juhlamekko on upea!

  VastaaPoista
 6. Kiva tämä Palmiinan mekko!

  VastaaPoista
 7. Sä oot ihana ilopilleri! Tuo voimaeläin mekko on nätti. Minusta sulle sopii tummat värit esim.musta erittäin hyvin. Ootko ikinä kokeillut jumpsuitia? Musta, levenevät, pitkät lahkeet, kyynärpäihin ulottuvat hihat, vois toimia. Esim. Zalandolta löytyy. Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. En mielestäni oo kokeillu jumpsuitia mut en voi olla täysin varma.

   Poista
 8. Tykkäsin molemmista mekoista, ja olen samaa mieltä, kimaltelevaa voi käyttää arkimekkonakin! Käytit myös kivasti asusteita, ne todella viimeistelee sen onko asussa juhla- vai arki-ilme.

  Musta pusero oli myös mukavan näköinen, mietin että sen kanssa sopisi myös samaa kudosta oleva puolihame, sillanen simppeli, kuminauhavyötärö jne. eikä liian pitkä, polvipituinen? No niin, nyt mun on pakko saada simmonen itselleni!

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tykkään mekoista silleen et ne soveltuu myös arkeen, ni tulee sit käyttöökin. :) Ku ei noita juhlia niin hirmusesti oo. :) Niin joo, vois semmonen puolihame ehkä toimia, en tiedä kun en oo semmonen hameiden pitäjä. Enemmän mekoista. :)

   Poista
  2. Etkös jossakin vaiheessa teettänyt yhdestä mekosta hameen? Vieläkö se on sulla käytössä?

   Poista
  3. Hyvä muisti! Joo, näin tein mutta en mä sitten lopulta osannut käyttää sitä hameena eli ei ole enää käytössä.

   Poista

Lähetä kommentti