Q&A ELI VASTAILLAAN KYSYMYKSIIN

            
Huom! Video kuvattu jo jokin aika sitten

Kommentit

 1. Mitä olet viime aikoina katsonut Netflixistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oiken kurkata kun siitä on hetki aikaa, mutta siis Aquaman näytti olevan listalla sekä Teen Wolf. :)

   Poista
 2. Mukava video jälleen!

  Se sun muisto siitä matematiikan opettajasta on ihan karmea, olen pahoillani sun puolesta. Lapset voi olla tosi hirveitä myös, eikä siinäkään ole mitään puolustettavaa, mutta että aikuinen ihminen.

  Mullakin on yhdestä opettajasta inhottava muisto: olin eka- tai tokaluokkalainen, ja vastannut johonkin kysymykseen ihan väärin (en muista kysymystä) ja opettaja siinä koko luokan edessä naureskeli mun vastausta ja sanoi että "tuleeko sustakaan ikinä mitään jne..."! Ehkä ei kuulosta kamalan pahalta, mutta se jäi mun "iholle" tähän päivään asti ja aiheutti paljon sellasta että en halunnut enää viitata tunnilla ja tunsin itseni aina huonommaksi kuin muut. Mutta onneksi olen vuosien varrella saanut opiskella ihanien ja kannustavien opettajien johdolla, ja pärjännyt hyvin, mutta jotkut loukkaukset vaan jää muistoihin. Eikä tämäkään muisto tule esiin kuin silloin kun joku kertoo jostain omasta kouluajan ikävästä muistosta.

  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit.

   Joo, ei ollut kiva homma sen matikanopettajan kanssa. Mut ollutta ja mennyttä. Toki silloin aiheutti pientä traumaa kun oon aina tullut toimeen opettajien kans eikä kukaan opettaja ollut koskaan tuollainen. Onneksi kaikki eivät ole ikäviä vaan just kannustavia. :) Mulla on ihanat muistot kauppiksen aikaisesta viestinnän opettajasta ja parista muustakin mutten enää muista mitä he opettivat. :D

   Poista
 3. Sinulla 68 numeroiset vaatteet? Oletko ajatellut laihduttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä? No ei kyllä ole! *repee nauruun*
   Jos tämmöstä on taas jossain netissä levitelty, niin suosittelen suhtautumaan pienellä varauksella niihin juttuihin. Siellä on kuulemma välillä mitä ihmeellisimpiä asioita.

   Poista

Lähetä kommentti