3 KAVERIA PIPARKAKKUJÄÄTELÖ - LUUKKU 2 - JOULUKALENTERI 2019

              
Kaupallinen yhteistyö - 3 Kaveria

Kommentointi tätä nykyään blogin FB-sivulla
Klikkaa tästä keskusteluunKommentit

 1. Kävin heti tsekkaamassa heidän sivuiltaan mitä se jäätelö sisälsi, se on aika tärkeetä ainakin mulle!

  Saapa taas nähdä tuleeko meidän pikkukauppaan? Ei varmaan, ainakin siellä heidän sivuillaan sanottiin että tehdään vain rajoitettu määrä, joten eipä kannata kirjoittaa jouluostosten kauppalistaan!

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään teidän pikkukaupasta tiedä, mutta itse kävin juuri eilen lähikaupassani, joka on sellainen pieni Sale ja sinne oli ilmestynyt uutuutena nyt ko. jätski - vielä noin viikko sitten ei löytynyt, kun etsin :) Heti ostin pari talteen joulua varten, kun en tiennyt onko miten pieni erä heillä myynnissä.

   Poista
  2. Kiva kuulla!
   Toivottavasti tulee meillekin! Mukavaa joulua sulle!
   -Leila

   Poista
  3. Kyllä näitä pitäisi jo olla kaupoissa saatavilla. :) Mutta en tiedä millainen määrä on ylipäätään myynnissä ja tuleeko täydennystä jos loppuu. Mut jos vaan löytyy jostain lähikaupoista, ni voin oikeasti suositella. Tää oli hyvää!

   Poista
 2. Outoa, ettei jäätelön tuoteselosteessa ollut mainittu ainesosia, joista olisit voinut päätellä, kuinka ja mistä jäätelöön on saatu piparkakun maku.
  Muuten kuulosti kyllä mielenkiintoiselta uutuudelta.

  Maisteluvideoissa olisi hyvä olla myös tuotteen energiatiedot. Mutta ilmeisesti niitäkään ei tässä tuotteessa ollut.

  Meillä muuten on usein tehty itse piparkakkujäätelöä murustelemalla piparkakku pienen pieniksi murusiksi ja sekoitettu se vaniljajäätelöön. LIsäksi joskus vaikka puolukka- tms. hilloa. Maistuvaa on sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne siellä tarranauhassa oli mut halutessa voi käytä täältä kurkkimassa tuotteen tiedot: https://www.3friends.com/fi/product/piparkakkujaatelo

   Poista
 3. Milloin aukee kolmas luukku 👏👍🤗

  VastaaPoista

Lähetä kommentti