20.3.2020

PIPSAN MEGAPORINAT 1-2020

             

33 kommenttia:

 1. Eli lihavalle ei saa sanoa "oot (taas) lihonnut" vaikka tässä maailmassa pitää olla bodypositive. Jos lihava tykkää olla lihava, miksei siitä saisi sille sanoa tai tyyliin tehdä huomiota/kehua kuinka kasvanut edelleen. Ihme itsensä "oikeuttamista" mutta kuitenkin siitä sanovien syyllistämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehopositiivisuus on sitä, että kaiken kokoisilla ja näköisillä on oikeus olla olemassa ilman että joku tulee dissaamaan tai kommentoimaan. Eli sinun ei tarvitse eikä pidä sanoa mitään, varsinkaan jos et tajua tai halua ymmärtää mistä on kyse.

   Poista
 2. Miksi ihmeessä käytät videolla aikaa Euroviisuista puhumiseen (mikset editoinut pois), Euroviisut on peruttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä.

   Poista
  2. Puhuin koska multa sitä toivottiin että juttelisin aiheesta. :)

   Poista
 3. Miksi emojit noissa väleissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Luulin ensin et puhutaan kissoista, mut sitte ei puhuttukaan.

   Poista
  2. Emojit olisi toiminut (ja olleet hauskatkin) jos olisivat liittyneet puhuttuihin aiheisiin.

   Poista
  3. Samaa mietin itsekin, että jos emojit olisivat liittyneet puhuttuihin aiheisiin.

   Poista
  4. Ovat siinä vain selkeyttämässä milloin alkaa uusi puheenaihe.

   Poista
 4. Siitä sun selän kutiamisesta.Mun tyttärellä on myös atooppinen ihottuma.Hän saa sen aina uusista vaatteista, ellei niitä ensin pestä.Lääkäri sanoi,että ainakin sininen väri aiheuttaa ihottumaa ja kutinaa.Nämä kiinassa värjätyt kankaat on aikamoisissa myrkyissä uitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä varmasti totta ja itse useinmiten pesenkin uudet vaatteet ennen käyttöönottoa. Mut omalla kohdalla ei pitäs olla tästä kiinni.

   Poista
 5. Stressi saa minun käsi-ihottuman villiintymään.

  VastaaPoista
 6. Kaapin siivousvideo kiinnostaa😊

  VastaaPoista
 7. Anonyymi klo 21.25, kuulin jo 30 vuotta sitten, että kaverin veli on allerginen siniselle värille. Hämmentävää nyt kuulla samansuuntaista informaatiota.
  Anonyymi klo 22.57, sama juttu, ajattelin myös tuota kun Pipsan jutustelua kuuntelin.
  Olisiko nämä koronauutiset sun muut kuitenkin sellaisia, että vaikuttaa vähintään alitajuisesti ja saa ihonkin herkemmin reagoimaan.

  VastaaPoista
 8. Selän kutiaminen suihkun jälkeen voi viitata liian kalkkiseen veteen. Kannattaa hankkia suihkupäähän semmoinen suodatin tai lämminvesivaraajaan kalkkia vähentäviä tabletteja.

  VastaaPoista
 9. Polyesterille on monet tietämättäänkin allergisia. Oireet ovat juuri tuollaisia. Helppo kokeilla...älä käytä mitään missä on polyesteriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, mut hassua kun oon kuitenkin polyesterisiä käyttänyt jo vuosia eikä mitään.

   Poista
  2. Allergiat voi puhjeta myös myöhemminkin

   Poista
  3. Se on kyl totta, mut miksei se sitten vaikuta muulloin kuin vasta suihkussa käynnin jälkeen?

   Poista
 10. Jos selkää kutittaa, niin se johtuu lämmityskaudesta. Ilmankostutin päälle, niin lakkaa kutittamasta.

  VastaaPoista
 11. 🧡🧡🧡🧡Kivat porinat!🧡🧡🧡🧡

  🧡Kissan kehräys on niin ihanaa, rauhoittavaa!🧡

  Mun kotona myös huomauteltiin lihomisesta ja se muisto satuttaa vieläkin. Kerran kysyin aikuisena äidiltä miksi hän huomautteli ja puuttui mun pyöristymiseen huomauttelemalla siitä esim. toisten aikana, niin selitykseksi sain että hän ajatteli mun parasta, että olisin "herännyt" tekemään asialle jotain... vai niin, mutta kyllä se enemmän loukkasi ja masensi kun "herätti", tuli vaan tunne, että ei mua rakastettu ja että mun kropassa on jotain vikaa, ja se on lapselle kamalaa.

  Sanon vielä sen, että se vaikutti mun ja äidin väleihin tosi paljon, vaikuttaa vieläkin. Onneksi on muita rakkaita jotka eivät ole ikinä sanoneet mitään negatiivista silloin kun ollut lapsi ja nuori, koska se on todella vahingollista lapsen itsetunnolle.

  -Leila

  VastaaPoista
 12. Sanot videolla, ettei toisen ihmisen painon kommentoiminen ole koskaan okei. Entä laihtumisen kommentoiminen, se on aika kaksipiippuinen juttu, vai mitä? Olen itse juuri saavuttanut normaalipainon ja rakastan saada kommentteja laihtumisestani, voisin kuvitella että se tuntuu kaikista laihduttajista hyvältä. Kuitenkin hoikistuneen olemuksen kehuminen saattaa helposti kuulostaa aiemman ulkonäön arvostelemiselta.
  Bestikseni juuri kommentoi (eikä taatusti tarkoittanut kuin kehua), että ”Nyt kun paino tippunut, on kauniit piirteesi tulleet taas esiin”, mikä sai minut miettimään miltä sitten näytinkään kun kaikki ”kauniit piirteet” olivat piilossa. Äidilleni esittelin vaatetta, jonka luulin jo heittäneeni kierrätykseen, ja näytin kuvaa jossa olin siinä vaatteessa lihavimmillani. ”Suoraan sanoen näytät sairaalloisen turvonneelta, anteeksi vain” oli hänen kommenttinsa kuvasta, onneksi hän ei sanonut sitä noin suoraan silloin! Miten tahansa kehunsa asetteleekin, aina voi itsestään epävarma ottaa sen jonkinlaisena kritiikkinä.

  Olen samaa mieltä, ettei lihomista ole koskaan okei kommentoida, mutta onko laihtumista hyväksyttävää kehua? (Tahtomattaan laihat ovat sitten ihan oma lukunsa, samoin esim. anoreksiasta tai bulimiasta toipuvat.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenenkään ulkonäköä ei kannata kommentoida ellei ole ihan varma, mistä on kyse ja miten kommentoitava reagoi. "Kivasti laihtunut" voi tosiaan olla myös surun murtama tai vakavasti sairas. Itse en haluaisi mitään vartaloon liittyvää kommentointia, vaatteiden tai hiusten kehuminen (jos aihetta ja kehu vilpitön) on sitten asia erikseen.

   Poista
 13. Sama ongelma selän kutiamisen kanssa, itse herään myös yöllä kutinaan. Niin raivostuttavaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten kamlaaa. Itellä ei onneks näin oo ollu enää, mut nuorempana oli.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.