6.2.2013

Lukijan toive: KirjeenvaihtoOlen kirjoittanut jo vuodesta 1998 alkaen, mutta sillon kirjeenvaihtokavereita oli vain 2-3kpl. Sitten jostain syystä vuonna 2003 syksyllä innostuin laittamaan ilmoituksen silloiselle Ylen tekstitv:n sivustolle. Sieltä tuli viikon aikana yli 100 vastausta, joista todella monelle vastasin.

Kirjekavereita mulla on ollut niinkin paljon kuin 80, mutta tämä määrä väheni todella nopeasti 45. Ja nykyisin mulla taitaakin olla sellaiset 30 kirjekaveria.

Nykyisistä kirjekavereista varmaankin puolen kanssa olen kirjoitellut tuolta vuodesta 2003 lähtien. Ja esimerkiksi Anselmin kanssa me olemme tutustuneet kirjeenvaihdon kautta. Olen tavannut myös monia muitakin kirjekavereita ja monia on vielä tapaamatta, mutta ajan kanssa varmaan kaikki tulee vielä nähtyä.

Ulkomailta mulla on kaksi suomalaista kirjekaveria. Vaikka englanninkieleni on ihan hyvä, en silti koe itselleni sopivaksi englanniksi kirjoittamista.

Voit kurkistella lisää aiheesta täältä
Sieltä löytyy esim. tarra ja kynäkokoelmani (joita siis käytän mutta hyvin hittaasti)

Jos haluat aloittaa kirjeenvaihdon, niin sulla on pari vaihtoehtoa. Joko teet itsesilaisen ilmoituksen johonkin kirjeenvaihtosivustolle taikka selailet ilmoituksia ja vastaat sinua kiinnostaviin ilmoituksiin. Itse suosittelen Raijan sanaristikkosivua taikka tätä FB:n kirjeenvaihtoryhmää.


8 kommenttia:

 1. voi jestas mikä määrä kirjekamuja!! :D
  kuinka ihmees muistat,mitä kirjotit kellekkäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti, en tiedä miten mutta ei se ole ollut ongelma. :) Tokikaan en nyt ihan uusien tuttavuuksien asioista heti tiedä, mutta kun on vuosikausia kirjoittanut niin... :) Ja sekin vaikuttaa miten kirjekaveri kirjottaa kirjeessä takaisin. :)

   Poista
 2. Haluatko alottaa minun kanssa? Voisin laittaa s-postia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en ota vastaan uusia kirjekavereita. :) Mailikavereita voin ottaa. :)

   Poista
 3. Nyt on kyllä pakko kysyä, kun itseäkin kiinnostaisi alkaa taas vuosien tauon kirjeenvaihtoon, että mistä sä oikein olet löytänyt noita kirjeenvaihtokavereita? Itsekkin muistan silloin aikoinaan laittaneeni ilmoituksen Ylen teksti-tv:lle.. Mutta enää ei ole mitään tuollaisia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä taitaa olla Raijan sanaristikkosivu ja FB:n kirjeenvaihtosivustot. :)

   Poista
 4. kuka on Anselmi?

  VastaaPoista