14.2.2013

Oikein ihanaa ystävänpäivää teille kaikille

Kuva lainattu täältä

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!
*halirutistus*


Istuskelen täällä äitini luona ja odottelen veljeäni. Samalla tässä päivittelen äitini miniläppäriä kun suurinosa ohjelmista on päivittämättä.

Mitenkäs siellä juhlistetaan ystävänpäivää?

Huomenna pitää sitten alkaa editoimaan toista iholla videota, tosin tällä kertaa ei tule ihan niin pitkä - puole ehkä vain. Riippuen toki siitä, paljonko saan videomateriaalia vielä tämän päivän ja huomisen aamupäivän aikana.

Jos kaikki menee hyvin niin huomenna me saadaan heittää pirttipöytä roskiin (tai ei vielä sitä jalkaosaa) ja laittaa uus ruokapöytä paikoilleen.

Asiaa tarpeeksi pähkäiltyämme, tultiin siihen tulokseen et hommataan uus pöytä. Nyt kun laitettiin siis kaikki uusiksi, meille on tulossa uusi sohva, sohvapöytä, tv-taso onkin jo kotona (uus sekin) ja tiistaina pitäs saapua pesutorninkin. Pistettiin tosiaan rahaa palamaan tuossa noin, mutta nyt onneksi voin sanoa että se oli siinä. Toivon mukaan aikakin.

En malttais millään odottaa, et pääsee laittaa kotia oikein kunnolla. Ku ootellaan nyt rauhassa sohvan saapumista, ennenku teemme mitään isompia muutoksia. Mut saatiin me muutamat Anselmin taulut jo seinään. Jeij!

53 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää sullekin :)
  Varvas

  VastaaPoista
 2. Yleensä ollaan kullan kans käyty syömässä jossain yhdessä, mut tänä vuonna hän ompi töissä :) Lähti juuri. Vuonna 2011 vietettiin ystävänpäivää Oulussa äippäpolilla ultrassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varmasti ikimuistoinen tuo vuoden 2011 ystävänpäivä. :)

   Poista
 3. Hyvää ystistä Pipsa!

  VastaaPoista
 4. Hyvää ystävänpäivää sullekin! Täällä malttamattomana odottelen jo kuvia uudesta sisustuksesta! ;D

  -Tellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia tulee kyllä, tahdon vaan ootella et kaikki ois kunnossa. Mut voi olla, et ku oon kärsimätön ni napsin jo pitkin matkaa. :)

   Poista
 5. Kateeksi käy... Meillä ei ollut silloin varaa ostaa mitään uusia huonekaluja, kun muutettiin. - Eikö se teidän pesukone ollut vielä ihan toimiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesukone on ihan toimiva, mut se annetaan uuteen kotiin. :) Ostettin tällä kertaa sivusta täytettävä ja se kuivausrumpu, ku semmosta tohon on varmaan aateltukki.

   Poista
 6. milläs rahalla jos töitä teet 3 h / päivä.. miehesi ilmeisesti sponssaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. montako kertaa se pittää sanoa että pipsa tekee kahta työtä.

   Poista
  2. Sinä siis tiedät Pipsan koko taloudellisen tilanteen? Kun sitä rahaa voi ihmisellä olla muutakin kuin pelkät ansiotulot.

   Ja mitä sponssaamista...öööö, yhteinen talous, yhteinen koti, yhteiset hankinnat. Mutta jokainen toki tyylillään, eihän se tokikaan ole kiellettyä yhdessäkään asuessa jakaa rahat sinun rahoihin ja minun rahoihin.

   Poista
  3. Ei mies kyllä mitään sponssaile, yhdessä ostetaan tavarat. Onhan näihin säästeltykki. Kallein näistä oli tuo sohvakalusto ja pesutorni. (yht. 4000€) Ja tosiaan, mä teen kahta työtä - en vain siivoustyötä. :)

   Poista
 7. Onpas mukava, että laitatte kotia uuteen uskoon :) Tulee varmasti kivannäköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva. Viel tarttis taulu hommata, mut se on vasta sitten kun sohvakalusto on tullu, ni voidaan kattoo et mikä sopisi. Tarttee olla aika leveä. Pitäs tulla ihan kivaa, kun värisävyinen musta ja punainen. :)

   Poista
 8. "Mitenkäs siellä juhlistetaan ystävänpäivää?"

  .. Tosiaanko tätä päivää vain pitäisi juhlistaa? Ystävänpäivä pitäisi olla joka päivä, eikä vain yhtenä päivänä vuotena juhlisteta.

  Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, sie oot kyllä tuossa ihan oikeassa mutta aika monella on jotain suunnitelmia ystävänpäivänviettoon. :)

   Poista
 9. hyvää ystävänpäivää sinnekkin! :)

  VastaaPoista
 10. Eiiih! :( jotenkin ihan rakastuin siihen pirttipöytään, se oli niin söpö ja erilainen. Nojoo, ihan innolla odotan kyllä teidän uuttakin pöytää ja muita ostoksia. Laita sitten kuvia tulemaan kun on valmista? Mukavaa ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä mäki pirttipöydästä tykkäsin mut huomattin tossa noin, et siinä on kauhee halkeema. Ja ennen tota laskettiin et ois tullu halvemmaks ostaa suoraa kaupasta uus pirttikalusto ku kunnostaa tota. Joten päädyttiin sit ihan toisenlaiseen, uudemmanmalliseen pöytään. :) Kyllä kuvia on tulossa. :)

   Poista
 11. Ystävänpäivän toivotukset Pipsalle täältäkin!

  VastaaPoista
 12. Hyvää ystävänpäivää teillekin!
  Älä ihmeessä heitä roskiin sitä pirttikalustoa! Vie kierrätyskeskukseen tai laita facebookin kierrätys tai myyntipalstoille tms, varmasti kelpaa jollekin. Entä mitä teidän vanhalle sohvalle tapahtuu? Mä itseasiassa luulin että se on uusi =D

  Kerroppas muutenkin mitä mieltä olet kierrätyksestä yms tai että harrastetaanko teillä kierrätystä ja kirppareita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko se on nyt heittää roskiin, kun huomattiin tänään ku purettiin osiin että siinä on valtava halkeema, ni ei sitä tosiaan voisi antaa toiselle ku on niin vaarallinen. Ihmettelen kyl ettei se meidän aikana menny ja räsähtänyt halki. :( Vanha sohva myydään, kyl toi nyt pari kolme vuotta vanha on. :)

   No ei me mitenkään säännöllisesti kirppareilla kierretä mut kyllä me silti kierrätyksen kannalla ollaan. :)

   Poista
 13. Hyvää ystävänpäivää sinnekin! :)

  PS. Pakko päästää taas mun sisäinen grammar nazi (:D) valloilleen, mut tosiaan lauseenvastikkeen jälkeen ei tule pilkkua! Viittaan siis tähän "Asiaa tarpeeksi pähkäiltyämme,..." -kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo pilkku on kyllä tullut ihan vahingossa tuohon, tarkoituksena on ollu laittaa vaan muutama piste.

   Poista
 14. Hyvää ystävänpäivää Pipsa!
  Me kävimme miehekkeen kanssa Tampereella katsomassa muumioita :D En ole aikaisemmin Tampereella käynytkään ja oli kyllä kaunis kaupunki. Käytiin myös syömässä ja vähän katselemassa ympärille. Sitten takaisin kotiin koiruuden luokse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kivaa kun olitte tuolleen Tampereella käymässä. :) Oliko siellä joku muumionäyttely vai? Isäntää ois taatusti tuollainen kiinnostanut.

   Poista
  2. Muumiot on Vapriikissa esillä 31.3. asti, eli hyvin ehtii muumiot katsastamaan!

   Poista
 15. Eikös se vanha pirttipöytä näyttäisi kivalta takapihalla kesällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Mut en mä kyllä tommosta vaarallista pöytää sinne laita, ostan sit uutena tai katson käytettynä josko sais lähialueelta. :) Ja mä vähän luulen et toi ois ollu liian isoki tonne.

   Poista
 16. Pipsa: Jokohan vihdoin tämän postauksen myötä tunnustaisit meille lukijoille yhden asian. Kysyt meidän mielipidettä ja me siihen vastaamme. Hyökkäät heti mielipidettä vastaan ja yleisin lause on "ei ainakaan niin, ei missään tapauksessa, ei tule koskaan tapahtumaan" jne kärjistetysti.

  Pirttipöydän tilalle joku toinen oli ehdoton ei! Sitä ei voinut maalata, vaihtaa mihinkään jne ja nyt olette heittämässä sen roskiin!? What!?

  Miehestä ei missään nimessä tule yhtään mitään kuvaa, ei koskaan. Mies kuulu blogiin eikä siitä kuvia tule. Monta kuvaa Leineperin myyjäisistä.

  Miksi ei aikuinen ihminen voi vain olla oma itsensä? Miksi pitää olla niin jyrkkä mielipiteissään tai mukamas jyrkkä. Koska kuitenkin me kaikki olemme ihmisiä ja mielipiteemme muuttuu. Sinullakin mielipiteet heittää häränpyllyä vahvasta mielipiteestä toiseen. MIksi et voi tätä tunnnustaa ja myöntää?

  Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei saisi muuttaa mieltään? Pitääkö aina, läpi elämänsä, olla asioista samaa mieltä? Huh. Itse oon kaksonen horoskoopiltani, joten johtuneeko siitä, mutta muutan mieltäni kyllä vaikka päivittäin jos siltä tuntuu :D

   Poista
  2. Sanoisitkos Suvi tuon myös naamatusten?

   Poista
  3. Suvi hei etkö sä sitten koskaan vaihda mieltäsi? Pipsahan nimenomaan suunnitteli tuon pirttipöydän maalausta! Tuosta miehestäkin on kuvia ollut siellä täällä ja oon ymmärtänyt sen ehdottomuuden ettei kuvaa miestä niin että tämä olisi tunnistettavissa.

   Poista
  4. Pointti tässä oli juuri se, että Pipsa on aina eri mieltä kuin hänelle vinkkejä antaneet ja ei kauaa mene kun kiertää jo omat päätökset. Onko omia mielipiteitä siis lainkaan? Tekeekö aina kuten muut sanoo? Kyselee mikä vaate on in ja out ja käyttää kuteita sen mukaan miten joku muu tykkää. Vuoden on hokenut kaikille ettei ikinä koskaan miehestä tule kuvaa ja haukkunut anot maan rakoo ja perustellut miehen yksityisyyden halulla. Ja ans kattoo ku kuvat tuli. Lyön taalani vetoa, että mies on kohta videoissakin. Menee ehkä vajaa vuos mut tulossa on!

   Ja joo uskallan sanoa asiat myös kasvotusten jos näen siihen aihetta? Miksi en uskaltaisi? Kyllä täältä päästä munaa löytyy sanoa asiat netissä, kasvotusten, kirjeenä, viestinä. Jos olen jostain sitä mieltä mitä olen uskallan toki sen ääneen sanoa.
   Suvi

   Poista
  5. Mikä sua Suvi oikein vaivaa? Eihän Pipsa ole mitään mielipiteitä ees kysynyt! Mutta aina niitä ollaan sille tyrkyttämässä! Voitko sitä paitsi sanoa ettet itse muuttaisi mieltäsi vaikka pari kuukautta takaperin olitkin ollut toista mieltä? Mikä rikos se on että vaihtaakin mieltä? Mitä sitten jos joku on Pipsalle ehdottanut jotain sisustustyyliä ja Pipsa myöhemmin päättääkin että se olisi hyvä. Vai onko tässä nyt kyse siitä että olet itse ehdottanut Pipsalle jotain ja hän on ohittanut sen ja tykännytkin jonkun toisen ehdotuksesta? Huomaa muuten ettet lue blogia kunnolla sillä miehestä on ollut pikainen videopätkä blogissa jo kauan aikaa sitten kuin myös kuviakin mutta ovat olleet tunnistamattomia. Pipsa tuskin tulee koskaan laittamaan miehestä sellaista kuvaa että miehen tunnistaisi siitä ja sekös tuntuu teitä vituttavan. Ai niin missä Pipsa on anonyymit haukkunut oikein maanrakoon? Pipsa kun on ihailtavan asiallisesti käyttäytynyt mitä inhottavimpiakin anonyymeja kohtaan! Mä luulen ettet taatusti uskaltaisi sanoa omalla nimelläsi ja naamallasi näitä Pipsalle. Nii ja Suvi hei, kun sinua ihan selvästi Pipsa vituttaa niin mitäs jos lopettaisit blogin lukemisen niin pääsisit vitutuksestasi ylitse.

   Susanna

   Poista
  6. Kauhea hyökkäys heti Suvin kimppuun, joka ihan asiallisesti antaa palautetta..
   Mut oon ihan samaa mieltä Suvin kanssa. Löytyy tosi monta esimerkkii missä Pipsa on sanonut jyrkän 'ei':n ehdotuksille, mutta parinviikon päästä kuitenkin tehnyt juuri niin kuin kieltänyt. Okei, toki mielipidettä saa muuttaa, ei sitä ketään kieltämään, mutta Pipsasta vaan saa tosi levottaman ja epävarman kuvan kun niin mielipiteitään vaihtelee.

   Ja ei en ole lopettamassa blogin lukemista, koska se ei vituta minua lainkaan. :)

   Hannele

   Poista
 17. Mihin ihmeeseen tarvitsette kuivausrummun? Ei sille ole paljoa käyttöä kahden hengen taloudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meilläkin kahden talous ja kuivausrumpu käytössä vähintään kerran viikossa - itse asiassa näin talvella yleensä aina kuivaan siinä. Ainoastaan kesällä vien pyykit ulos kuivamaan. Kun kerää pyykkiä koko koneellisen niin yhtä hyvin voi kuivattaakin koko koneellisen, ei sillä ole väliä monenko ihmisen pyykit siellä on.

   Poista
  2. No kuivattamiseen se on hommattu ja ihan käyttöön tulee, vaikka nyt kahden hengen talous onkin. :)

   Poista
  3. Kuivausrumpu kuluttaa kait aika paljon sähköä.

   Poista
  4. Niinhän tuo kuluttaa, mut ei sitä sillon käytetä jos ei saa täyttä koneellista.

   Poista
  5. Kuinka usein teillä pestään pyykkiä?

   Poista
  6. Ei se rumpu vie niin paljon sähköä kuin sisällä kuivaaminen. Sisällä kuivaaminen tuo kosteutta ilmaan joka taas kuluttaa sähköä enempi kuin rumpu!

   Poista
 18. Toki ostitte uudet tuolitkin eikä vain pöytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en hyväksynyt niitä rimpulatuoleja mitä tuossa ois tullu mukana. Ja halusin myöskin säilyttää vähän vanhaakin. Musta nuo tuolit sopii oikein kivasti tuohon, mutta makuasioita - toiset tykkää, toiset ei, mutta jokainen kuitenkin laittaa kotiinsa just niitä tavaroita mistä ite tykkää. :)

   Poista
  2. Nuo nykyiset wieniläistuolin tyyppiset tuolit on kyllä rimpulatuoleja jos jotkut...

   Poista
  3. Niin, nykyiset voivat ehkä ollakin - nää meidän on jo monta (kymmentä?) vuotta vanhat. Eikä kyllä ole millään tavoin rimpulat.

   Poista
 19. missä video?????????????

  VastaaPoista