Tarroja seinillä

Postaus on tehty yhteistyössä Designtarrat yrityksen kanssa.
(Designtarrat löytyy myös facebookista)

Saimme valita Designtarroilta kolme mieluista tarraa ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa, mutta päädyimme Pöllöihin, Lintuparveen sekä Singing Birdsiin. (Singing Birdsia emme ole vielä laittaneet seinälle, sillä emme ole löytäneet mieluista paikkaa)

Ihan
ensiksi me valittiin Pöllöjen asennus makuuhuoneeseen, sängyn yläpuolelle. Oltiin pitkän aikaa mietitty, että otetaanko kuva vaiko joku kliseinen Sweet Dreams -teksti.


Ihan
ekana me otettiin turhat ilmakuplat pihalle ja paineltiin pöllöt tiukasti, että ottaisi siirtokalvoon paremmin kiinni. 


Sitten teipin ja vatupassin kanssa katsottiin suora kohta seinästä. Tuossa suositeltiin maalarinteippiä, mutta koska meillä ei sellaista ollut niin otettiin tuollaista värillistä. Ajoi kyllä saman asian ja lähti nätisti vielä irtikin.


Tässä vaiheessa oltiin jo avattu nuo kulmat ja asetettu siirtokalvo kohdilleen. Isäntä tuossa vielä vähän painelee lastan kanssa tarraa kiinnemmäs. 


Ja tottakai ekan tarran kanssa unohdettiin näyttää tuo asettelu mutta sen näkee tuossa alemmassa paremmin. Mutta siis pikkuhiljaa alettiin vetämään siirtokalvoa pois ja tässä kannattaa olla todella tarkkana. Meilläkin nuo oksat eivät olleet kunnolla ottaneet kiinni joten niitä piti siinä välillä painella uudelleen ja sitten taas jatkaa kalvon vetämistä pois.Tältä
se näyttää sitten valmiina. Ihana! <3

                                          **************************************************

Sitten päädyttiin pitkän pähkäilyn jälkeen Lintuparveen ja vaikka paikkakin oli alunperin valmiiksi katsottu, niin mietittiin toistakin paikkaa sille mutta päädyttiin siihen alkuperäiseen eli olohuoneen ns. takaterassin seinämään.Ihan ekana vatupassin ja teipin kanssa hyörimistä, kun piti katsoa oikea kohta ja suht keskeltä seinää. Tässä vaiheessa kun mä otin teipistä seinällä kuvan, oli isäntä jo ehtinyt painelemaan siirtokalvon paremmin kiinni.Tässä kuvassa isäntä oli taittanut tuosta toisesta puolesta pienen alun ja sitä lähdettiin pistämään sitten seinään. Kantsii tuollainen pieni alku laittaa, ni helpottaa tarran asettelua suuresti!Hyvin tovin ollaan jo asennettu kuvaa, kalvo pysyi todella hyvin kiinni - ettei minun tarvinnut pitää kiinni. Isäntä katsoi tässä paremmaksi laittaa käsivarren kanssa tarra paikoilleen - lastaa ei siis tässä vaiheessa mun mielestäni tarvita.Siinä se nyt sitten on, kalvoineen kaikkineen seinällä. Sitten alkaakin se hampaita kiristävä kalvonveto.Mutta sitä ennen kannattaa painella lastan (tai mikä vaan lastamainen kelpaa) kanssa kuva tiukasti seinään kiinni.Sitten eikun vaan vetämään varovaisesti siirtokalvoa pois...Puu lähti todella hyvin, mutta muutaman linnun kanssa piti hieman taiteilla että lähtivät irti.Ja tältä se taas näyttää valmiina. Aivan ihastuttava!!

Kommentit

 1. Oi että, noi pöllöt etenkin oli tosi sulosia ja sopii kyllä hyvin toi puutarrakin! Jotain tällästä tarttis meillekin keksiä, vaikka mä oonkin ajatellut maalata jotain tauluja mutta niitä saadaan vissiin odotella... :D
  Lähteekös nää miten hyvin sitten aikanaan irti jos on tarvis, vaikka poismuuttaessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo seinästä irti lähtee, ettei mitään ongelmaa siinä. Kokeiltiin yhden pienen palasen kanssa. Ja kantsii muuten olla kuulolla, tarra-aiheinen arvonta tulee muutaman viikon kuluttua. ;)

   Poista
 2. Pöllöt näyttää ihan kivalta tuolla makkarissa, mutta tuo puu olkkarissa ei sitten omaan silmään oikein istukkaan. Se on jotenkin aivan liian pieni ja vasen laita katkeaa inhottavasti (niin tekee myös pöllötarra mutta se ei jostain syystä häiritse näin paljoa). Tuossa olkkarin seinällä on liikaa tilaa ja nyt tuo tarra näyttää kovin orvolta tuossa :/ Minusta tuohon kannattaisi keksiä jotain muuta ja siirtää tarra jonnekkin muualle, missä se hallitsee tilan paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me katsottiin tuo lintuparvi silleenkin et se ois alkanu tuosta karmista, mut sitten tuo toinen pää ois ollu ihan tyhjä. Et mun mielestä paras vaihtoehto oli keskellä seinää. Ja parempaa paikkaa sille ei yksinkertaisesti ole.

   Poista
  2. Juuri noin ajattelin minäkin. Makkarissa oleva on oikein söpö ja sopii hyvin, mutta tuo puujuttu - se olisi tarvinnut sen alotuskohdan tuekseen...

   Poista
  3. Designtarran sivulla on myös laitettu tuo puu keskelle seinää eli ei mitään "aloituskohtaa" ole. Siellä se on mallikuvassa sohvan takana olevalla seinällä.

   http://www.designtarrat.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Products/Lintuparvi/SubProducts/%22Lintuparvi%20MU83x56%22

   t. Eriano

   Poista
  4. Joo, mutta siellä se näyttää huomattavasti paremmalta, johtuen ehkä tuosta lampusta joka tukee sitä tuolta vasemmalta. Ei se tarkota että jos esimerkki kuvassakin on tehty näin, että pitäisi itse tehdä. Pipsa toki tekee niinkuin haluaa, mutta tämä nyt oli vain yksi mielipide. Ehkei sitten kannattaisi laittaa seinälle mitään, jos se ei sinne sovi. Mutta jos Pipsa tykkää niin se siitä.

   -Anonyymi 25.2.

   Poista
 3. Noihan on tosi kivan näköiset. Voisin kyllä harkita itsekin :)

  VastaaPoista
 4. Nää on ihan mainiot! En malta oottaa että pääsen itekin laittamaan tarraa seinään. Sais nää tavarat nyt vaan eka paikoilleen!

  VastaaPoista
 5. - Ihanat! Loistavat valinnat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Pöllö oli niin nappi, mut tota lintuparvea piti hetken aikaa miettiä. Ku mä halusin jotain lintua tohon - isompi koko ois ollu kivempi mut ei se noinkaan hassumpi ole. :)

   Poista
 6. Lintuparvi on ihan liian ylhäälle laitettu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Näyttää vain siltä, mut jos näkisit sen tässä livenä ni pyörtäisit mielipiteesi. :) Ja näin siihen saa vielä jonkun senkin jos haluaa, eikä tartte kirota ku tuli laitettua tarra liian matalalle. :)

   Poista
 7. teillä ei oo kyllä minkäänlasista taidesilmää noiden asettelujen suhteen. Nätit oli kuvat mut plääh asettelu...

  VastaaPoista
 8. Todella hyvännäköisiä tarroja, pöllö etenkin sopii hyvin makuuhuoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me vähän aateltiin et sopis hyvin kun pöllöt on yölintuja. :)

   Poista
 9. Ihanat tarrat!
  Itse olisin laittanut pölllön parikyt senttiä alemmaksi ja linnut vielä reilummin alemmas. Mut mä olenkin semmonen friikki, että kaikilla tauluillakin pitää olla jalka. Eli aika lähellä joku lipasto tms.

  Tykkään varsinkin tosta puu+lintu kuvan lennokuudesta ja ilmavuudesta! Oletko ajatellut, että joku tarra vois somistaa vaikka jotain peiliäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mie tommostakin miettiny, mut ei sit kuitenkaan oo kolahtanu niin paljoa. :) Näyttävät kyllä hienoilta muiden laittamina. :)

   Poista
 10. Varsinkin makkari näytti tosi kivalta pöllöineen. Mä en välitä sisustamisesta, mutta ihailen mielelläni muiden ratkaisuja.

  Me ei puolison kanssa ikinä saataisi tuollaisia sovinnossa seinään kiinni;)

  VastaaPoista
 11. Nättei tarroi! Pitäs varmaan alkaa harkitsemaan jotain tarran tynkää meillekin, mutta ei tähän taloon. Jokatapauksessa ollaan muuttamassa tämänvuoden puolella niin sinne uuteen voisi niitä laittaa, kun on paljon, paljon perempia paikkoja tarroille.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, mihes te ootte muuttaas - tänne porriinko? Tarrat tuo kyllä sitä jotain, mut liikaa ei kannata laittaa. :)

   Poista
 12. Kivan näköiset tarrat,pöllöt varsinkin just sopivat tuohon sängyn päätyyn.Ja hyvin on aseteltu ja sopivalla korkeudella.Pitäisköhän itsellekkin laittaa jollekkin seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä, jos mieluinen tarra löytyy ja paikkakin olisi. :) Kyl ne vaa kummasti piristää. :)

   Poista
 13. Moni juttu teillä on sijoitettu tosi ylös. Näin kuvissa se näyttää hassulta, mutta voi olla että todellisuudessa ei niin pahalta, kun huoneet on korkeat. Ne pienet taulut varsinkin on liian korkealla ja näyttävät pikkuruisilta. Yleensä taulut sijoitetaan silmien korkeudelle. Siinähän niitä katsotaan. Mitä tuollaiset tarrat maksavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että kaikki on sijoitettu liian korkealle mm. peili, ethän näe siitä edes jalkojasi.
   Ja lintutarra on aivan liian korkealla sekä pieni tuohon seinälle.

   Pöllöt on kiva, mutta makuuhuone(kin) on todella kolkko.

   Poista
  2. No ne taulut on silmien korkeudella, ainakin mitä isännän mittapuun mukaan on laitettu. :) Tai taitaa ne vähän matalammalla olla. Mut me tykätään laittaa nuo tarrat että taulut silleen suht puoliväliin ja se onkin ollut pienoinen ongelma, kun on tuo huonekorkeus tuollainen. :)

   Peili muuten ei ole liian korkealla. Jos siinä näkyisi minun jalkani, niin sitten mieheltä jäisi pää kokonaan puuttumaan joten mieluummin niin ettei jalat näy mut miehen pää näkyy. :)

   Ja me nyt tykätään vähän kolkommasta vaikka kyllähän tänne nyt kokoajan ollaan laittamassa ja miettimässä sisustusta mutta pahoin pelkään ettette te tule koskaan näkemään tätä sellaisena kuin noissa sisusutsblogeissa ja lehdissä olette nähneet. :)

   Poista
 14. Makkari kaipaa nyt vain jotakin väriä eli vaikkapa verhokappaa ikkunaan ja muutamaa värikästä tyynyä sängyn päälle.
  Se olkkarin puu saisi olla aika paljon alempana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan itteasiassa tänään käyty verhokaupoilla muttei löydetty mieluista. Väri lähinnä tuottaa ongelmaa. :)

   Poista
  2. Siis valitseeko miehesikin verhoja? Eikös se ole enemmänkin naisten hommia? Ja värihän voi olla mikä vaan, kun teillä on kaikki musta-valkoista ja niitä verhoja voi kyllä vaihtaa helposti.

   t. Eriano

   Poista
  3. Miksi verhojen valinta olisi vain toisen asukkaan homma? :D

   Poista
  4. Koska verhojen valinta tekee miehestä naismaisen.

   Poista
  5. Nii, rohkeesti vaan pariskunnat yhdessä ostoksille! Miehestänne voi löytyä vielä vaikka mitä yllätyksiä!

   Poista
  6. Ostakaa Marimekon tai Vallilan jotkut ihanan värikkäät verhot!

   Poista
  7. Marimekon ei uppoa, Vallilalla ois muutamat kivat mutta en tiedä haluaisinko niitä tuonne.

   Poista
  8. Joo onhan ne Marimekon verhot kyllä aika kalliit.

   Poista
 15. Nätit on ja tuo asettelu on hyvä, hölmöhän se olisi ollut laittaa lintuparvi jostain reunasta kun tuossa on tv ym kuitenki keskellä !:) mii laiks!!

  VastaaPoista
 16. Kaupunkisiluetit olisivat olleet tosi upeita teidän nykyaikaiseen kotiinne!

  VastaaPoista
 17. Pöllöt kivat, mutta joku tuossa puussa tökkii.. Onko se liian pieni tuohon, liian ylhäällä, liian keskellä.. Hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en siitä sitten tiedä, mutta itse tykkään ja kun näkisit sen livenä, niin tykkäisit taatusti siekin. :)

   Poista
 18. Mä en ole koskaan ymmärtänyt sisustustarrojen päälle, mutta nää oli ihanat!!! Aloin jo tuijottelemaan yhtä olohuoneen seinää sillä silmällä...
  -hss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhihihihi, kantsii siis olla kuulolla kun vähän myöhemmin tulee vielä arvontaa näihin sisustustarroihin liittyen. ;)

   Poista
 19. Mä tykkään pöllöistä tosi paljon. Sopii hyvin tuohon tilaan. Värikäs kappa vielä ikkunaan ja samaa sävyä muutama muhkea tyyny sängyn päälle niinkuin joku jo edellä ehdottikin niin avot!

  Puu on liian pieni tuohon minun mielestäni, mutta enpä minä sitä joudu katselemaankaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan niitä sellaisia sisutustyynyjä tuohon sänkyyn, muuten ihana idea mutta mä en sitten yhtään tykkään tuollaisista. :( Sohvalla ne on ihanat, mut sängyllä jotenkin turhat. Siis omasta mielestäni. Kyllähän ne toki näyttävät kivalta, mutta... jokin vain nyppii. :)

   Varo vaa, sie joudut blogin kautta kattomaan tota puuta vielä monet kerrat. ;)

   Poista
 20. Saattahan tuo ihana lintuparvi näyttää olevan korkealla, vaan entäs jos joskus laittaa isomman tv.n..milläs sen tarran saa sitten rikkomatta ylemmäs. Huonekorkeuski tais olla normia korkeampi joten alempana olis saattanu näyttää hyvinkin pahalta! Sieviä tarroja kaikki <3 korkealla olevat peilit ym kielii siitä, että niiden asentaja on pitkä..silloinhan taulut on hyvinkin katsojan silmien korkeudella :D Sievä koti teillä ja päivä päivältä hommat sisustuksen suhteen etenee..niitä mattoja ja verhoja mieki sinne kaipaisin mutta samahan se minun kaipauksille tekee..itse en pidä minkään valtakunnan koriste-esineitä ja viherkasvejaki on aivan minimaalisesti :D en millään jaksa ikuisia mullan vaihtoja ja pölyjen pyyhkiminenkin on huomattavsti helpompaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili on tosiaan asennettu niin, että isännän pää näkyy koska katsoimme sen näkymisen pikkaisen tärkeämmäksi kuin meikäläisen jalkojen. ;) Miulle riittää, et näen torsoni. :)

   Mattoja ja verhoja on luultavasti tulossa, sen näkee jahka saadaan tuo sohva tänne. :) Oon muuten sama, et koriste-esineitä mahdollismman vähän. Jotain pientä voisi nohin muutamiin kohtiin harkita, siis lattialle. Mut kaikki turha tilpehööri jää meiltä pois. Oon kauhulla kattellu yhden lehden sivua missä olohuone oli TÄYNNÄ kaikenlaista pientä tavaraa. Mut en mä sitä tuomitte kun makuja on monia. :)

   Ja jeps, päivä päivältä (tai ennemminkin viikko viikolta) sisustushommat etenee ja nyt ne on vähän jäissä sohvan takia. Et sit taas höyryillään eteenpäin kuin sohva + nojatuoli saadaan tänne. :)

   Poista
  2. (y)peukut :D kauhulla katon mieki yltiö koristeltuja koteja, ne näyttää jotenkin tunkkaisilta..vaan kukin tyylillään :) Muutama mieluinen juttu riittää..itselläni on kokonaista 4 kynttilänjalkaa tj sinnepäin, sekä yksi iso maljakko/vaasi lattialla jossa koristeoksia...pari isoa peiliä lipastojen päällä ja ne riittää aivan mainiosti :D voi olla että nekin saa kesäksi lähtöpassit kaappiin :)eikä ole taulujakaan kuin 3kpl. huoneita on kuitenkin 8kpl :D
   Pöytälamppuja tykkään kuitenkin pitää ja valoilla juurikin saa luotua viihtyisyyttä <3 että ei se määrä vaan laatu ;)

   Poista
  3. Mä oon muuten tommosta metsästänyt tohon yhteen kulmaan. Isoa maljakkoa (tai jotain semmosta!) ja siihen niitä koristeoksia, mut ei oo vaa tullu yksiäkään sopivia vastaan! Jatkan etsintään ehkä kesällä viimestään jotain pomppasee eteen.

   Poista
  4. mulla on semmoinen ruskea korkea "perintövaasi" jonka väristä en kuitenkaan oikein pidä. olenkin suunnittellut maalaavani sen spraylla joksikin muuksi..ehkäpä valkoiseksi tai sitten harmaaksi. Semmoinen iso lasinenkin olisi mukava, mutten uskalla laittaa kun on vielä pahassa remuiässä olevia lapsia..taikka aivan sopivan kokoinen maitotonkkakin menisi! ajattelin kokeilla kesällä myös oksien spreijaamista, kesällä siksi, että saa ulkona touhuilla :D nyt on jotkut ikeasta ostetut tavalliset sisustusoksat, mutta jotkut vänkkyräiset luonnonoksat olis kyllä ehkä kivemmat <3 silmät ja sielu auki, eikun ideoimaan :)

   Poista
 21. aijoo, sitähän minun pitikin sanoa, että jos esim makkarin takaseinä olisin väriltään esim tuhkan harmaa, niin nuo pöllöt näyttäisi vieläkin hienommilta, eikä niitä verhoja välttämättä sinne sitten kaipaisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, mutta tällä hetkellä ei ole ajatuksissa seinien maalaus. Ehkä joskus vielä. :)

   Poista
 22. Noi on aivan mahtavat noi tarrat! Mulla on kans pari tarraa seinillä, ihania mutta voi elämä että sen "asentamisen" kanssa menee hermo!
  Musta noi tuo kivasti persoonaa ja kodikkuutta teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mee hermot, ei saa mennä. :) Vai mikä siellä on ollu hankalaa? Musta hankalin kohta oli tuon suoraan laittaminen muttei mikään mahdottomuus. :) Mimmoset tarrat teillä on?

   Poista
  2. Ei saiskaan mennä mutta menihän ne :D Pari vähän ton pöllön tapasta lintua, mutta niissä on ärsyttävän ohutta tarraa ne pyrstöt eli ne vähän katkes. Ja toisen linnun silmistä tuli kierot, tosin se sopi sille :D Sitten mulla oli sellanen tyttö jolla on ilmapallo, ne on samaa settiä mut erilliset.

   Poista
  3. Aaa, no tuo ohkasuus kyllä kertoo miks hermot meni. Näissä meidän tarroissa on aika hyvä tuo tarralaatu. Ei mitään ohutta muttei semmosta älyttömän paksuakaan.

   Poista
 23. Ihana toi pitsi päiväpeitto!:) Oon itellekki jo pitkän aikaa haaveillu tuollasta, ovat vaan pirun arvokkaita. Varsinki kun haluisi itse tehdyn, eikä mitään kiinatuotantoa:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana. Mä vaan haalin sitä ehkä vähän liikaakin. Äitini on se mulle kalastajalangasta virkannut. Tommosista pikkupalasista. Muistaakseni vuosi vaiko kaksi meni teossa, ku sillee pikkuhiljaa virkkaili.

   Poista
 24. kivat noi pöllöt! yleensä kaikki tunkee sängyn yläpuolelle sen always kiss me goodnight -tekstin. eli pöllöt hienoja, koska ovat jotain erilaista eikä sitä samaa massaa mitä kaikilla muilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhihiihhi, me kyl miettitiin tota tekstitarraakin mut sit ku bongattiin pöllöt niin unohdettiin se teksti samantien. :)

   Poista
 25. Tarrat on ihan kivoja, muta eikö teilä ole mitään sisustusesineitä? Valokuvia kehyksissä, kynttilänjalkoja, kukkaruukkuja, pöytälamppuja ym.? Aikas kolkkoa kun seinätkin on vitivalkoiset. Yksi tehosteseinä huoneessa toisi vähän lämpöä ja syvyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen huomannut saman. Ja eikö Pipsalla ole muita pöytäliinoja kuin se yksi roosan värinen? Ei tavaroita tarvitse olla ylenmäärin, mutta muutama maljakko, kynttilänjalka, hedelmävati tms voisi silloin tällöin olla esillä. Eli postauksen aihe: kaapin kätköistä =)

   Mitä mieltä veljesi oli uudesta kodistanne? Entä muu suku? Oliko teillä jo tuparit ja saitteko tuparilahjoja?

   Onko teillä lämpömittaria? Siksi kysyn, kun yhdessä postauksessa arvailit lämpötilaa ja "isännältä" kyselit arvioita.

   Mitä kautta saat yhteistyökumppaneita? Oletko tyytyväinen ehtoihin?

   Innolla odotan sisutamisen edistymistä :) Tuleeko yöpöydät tai hyllyja tms?

   t.Hannele

   Poista
  2. Joo, meillä ei ole mitään sisustusesineitä kun mä inhoan kaikkea turhaa pikkutavaraa. Tosin en sanoa etteikö meille vielä jotain sisustustavaraa tule mutta ei todellakaan sellaisissa määrissä mitä olen noissa lehdissä ja blogeissa nähnyt. Ja mitä jo ylempänäkin totesin, niin me tykkäämme vähän kolkommasta.

   Se roosanvärinen pöytäliina on äitini virkkaama. Sillä on tunnearvoa! :)

   Tupareita ei ole vielä ollut kun kuten jo olen monet kerrat sanonut, tää on niin kesken vielä. Suku on tykännyt asunnosta. Lämpömittari on mutta se kertoo lähinnä vain vessan lämmön ja se on pienempi kuin muissa huoneissa, siksi piti asiaa kysyä isännältä. :) Yhteistyökumppaneita saan joko itse tiedustelemalla taikka että he ottavat minuun suoraan yhteyttä - olen tyytyväinen ehtoihin koska saan puhua rehellisesti mielipiteeni. Yöpöydät olisi kivat molemminpuolin mutta sellaiset ei onnistu kun mun puolella on tuo kaappi, ni ovenavauksen takia ei voi ajatella yöpöytää. Täytyy hommata joku vedettävä kori sinne sängyn alle. :)

   Poista
  3. Ihan oikeesti, ei mitään sisustusesineitä? Ja vain yksi pöytäliina?

   Poista
  4. Sponssauksia on aika paljon. Etkö pelkää, että lukijat alkavat boikotoida mainostamisen takia blogiasi? Oletko hyvä tyrkyttämään itseäsi yhteistyökumppaneille?

   Poista
  5. Jep, ei mitään ainakaan tällä hetkellä. Jotain on suunnitteilla, mutta ei niitäkään mitään miljoonittain vaan maltillisesti. On mulla pöytäliinoja viitisenkin kappaletta mut oon vaan tykänny niin paljon tuosta äitini tekemästä.

   Miksi pitäisi pelätä kun mainoksia on tässä blogissa ollut vain kourallinen. Eivätkä ne ole vaikuttaneet blogin tekstiin millään tavoin. Ja rehellinen olen ollut saamistani tuotteista. Mainoksia saa mielestäni olla, mutta se määrä siinä on se avain - liika kun on aina liikaa, oli kyseessä sitten mikä tahansa. Mullakin ois mainoksia vaikka millä mitalla tässä blogissa mutta olen ottanut kannan että vain vähän ja ns. sopivia mainoksia. Ja mie tykkään aina myös huomioida lukijoita eli tekin hyödytte noista diileistä. Enkä minä tyrkytä itseäni.

   Poista
  6. Jos kerran itse otat yhteyttä mainostajiin, on se mielestäni silloin tyrkyttämistä tai kerjäämistä.

   Poista
  7. Viisi pöytäliinaa?

   Poista
  8. Harvemmin olen itse ottanut yhteyttä. Ja kyllä, viisi pöytäliinaa :)

   Poista
 26. Tykkään pirteydestäsi, mutta eräs asia mietityttää kohdallasi. Olen nimittäin miettinyt tätä vahvuuttasi ja suorasanaisuuttasi, josta täällä aina kerrot. Kuitenkin vaikuttaisi olevan niin, että koko elämäsi on mennyt remonttiin blogisi myötä ja ihan kaikki ne asiat olet muuttanut, kuin mistä lukijat täällä ovat sinulle valittaneet.

  On tullut sänkyyn uusi pääty, hankittu uusi asunto, uusi pöytä, käytätte nykyisin astianpesukonetta (vaikka se oli ennen turha kahden hengen taloudessa), on pesutorni, uudet silmälasit, tukkaa laitat useammin kuin sen kerran vuodessa, syöt kalaa useammin.

  Sinulla on vain yksi elämä, elä sitä itsellesi, älä lukijoille, jotka haluavat muuttaa sinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän olet noin päätellyt? Mä elän ihan omaa elämääni, jos joku lukijan ehdotus sattuu menemään yksiin omien ajatuksieni kanssa, onko se sitten lukijoitten ehdoilla menemistä? Kuka toisekseen olisi niin hömppä, että menisi blogin/lukijoiden takia ostamaan uuden kodin? Tai muutakaan. Ja oletko nähnyt että laittaisin tukkaa useammin? Kesällä tätä pientä kokeilua oli mutta kyllä mie niihin lähdin ihan omasta halustani. :) Ja takas vanhaan on palattu, et kerran-kaks vuodessa värjään pääni. :) Ei se oo miksikään siis muuttunut. :) Ja uusia silmälaseja olin jo miettinyt ja jos muistelet tarkemmin, niin enhän mä kuunnellut siinä asiassa lukijoita vaan valitsin just tämmöset mistä tykkäsin - enkä niitä paksusankaisia muovilaseja, mitä siis kovasti suositeltiin sopivammiksi. :)

   Että ihan turhaan sie murehdit ja ajattelet tuollaisia. Miulla on oma vahva tahto ja aina meen sen mukaan. Toki teillä lukijoillakin on todella hyviä ideoita ja joskus niitä toteuttelenkin - en välttämättä heti mutta sitten kun aika on sopiva ja oma mielikin on siinä mukana. :)

   Poista
  2. Ja nyt on tulossa mattoja ja verhoja, jota moneen kertaan olet julistanut ettei tule.

   Poista
  3. No mieli muuttuu mutta ei meille noita verhoja ja mattoja mitään montaa ole tulossa. Enkä mä siis missään vaiheessa sanonut etteikö koskaan voisi tulla. :)

   Poista
 27. Ootteko miettineet seinien maalaamista, edes muutaman? Nopea homma ja saa äkkiä eloa sisustukseen. Me maalattiin muuttaessa olkkarin ja makkarin kaikki seinät, ja on kyllä kannattanut! Niin paljon kivempi kun on vähän sävyä seinissä eikä vaan pelkkää maalarinvalkoista.

  Musta nuo tarrat on sinänsä ihan kiva idea, mutta ehkä vähän hassun kokoisia kummatkin. En myöskään itse tykkää tuosta että kuva "leijuu" ilmassa, eli itse kaipaisin jotain lähtemiskohtaa tuommoisille puunrungoille ja muille, esimerkiksi sitten seinän reunan tai nurkan tai jonkun huonekalun minkä takaa vaikka puu "kasvaisi". Jos oksa taas olisi molemmista päädyistä tuommoinen kapeneva kuten nyt kummatkin on toisesta päädystä, ei leijuminen haittaisi. Nyt kumpikin kuvista on kuitenkin tuollainen selkeästi toisesta reunasta alkava ja toiseen loppuva, niin ne vaatisivat mun silmissä jonkun järkevän kohdan mistä alkaa. Television päälle olisi myös sopinut joku vähän isompikokoinen kuvio, mikä olisi voinut vaikka lähteä kajarin takaa tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan me kyllä mietitty, siksi me haluttiinkin ettei seiniä tapetoida. Mut tällä hetkellä maalaus ei ole ajankohtainen.

   Ja mitä tuohon tarrajutskaan tulee, niin oot kyllä oikeassa mutta mie silti tykkään siitä tuollaisena "huonosti leijuvaisenakin" :)

   Poista
  2. Juu varmasti omakin silmä tottuisi tuollaisiin "leijuviinkin" tarroihin, jos sellaisia jatkuvasti katselisi. Näin näyttöpäätteeltä on aina niin erilaista katsoa, ja nähdystä kuvasta muodostaa sekunnissa jo mielipiteen toimiiko vai ei. Pääasia tosiaan että itse tykkäätte :) Ja hyvä ratkaisu toi seinien tapetoimattomuus, niin sitten pääsette helposti maalailemaan kun innostus iskee.

   Tuossa kun noista verhoista puhuit, niin näin yhdellä kaverilla käydessä sellaiset pihlajanmarjaverhot mitkä varmasti sopisivat sunkin makuun. Musta-puna-valkoiset ja aika graafiset! Ne oli tosi tyylikkäät :) En tiedä minkä mallistoa on, mutta vähän semmoiset Vallila-tyyliset olivat. Kun katselee esim. noita teidän valitsemia seinätarroja, niin niiden perusteella voisi kuvitella, että Vallilan kankaista voisi löytyä jotain teidän makua miellyttäviä verhokankaita :)

   Poista
 28. Tässä vielä linkit juttuihin mitä tarkoitin:

  http://www.designtarrat.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Products/JM-7051
  Tässä kuvassa puu alkaa reunasta, jolloin se ei jää leijumaan ilmaan.

  http://www.designtarrat.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Products/D5724
  Tämä tarra puolestaan on sellainen leijuvaksi kelpaavakin, koska siinä ei ole selkeästi alkavaa reunaa ja loppuvaa reunaa kuten teidän seinätarroissanne.

  VastaaPoista
 29. Mua huvittaa välillä lukea näitä kommentteja mutta nyt kyllä vihastuin! Pipsahan on moneen otteeseen sanonut että sisustus on kesken ja mitä eräät aivokääpit tekee? IHMETTELEE MIKSEI OLE SITÄ JA TÄTÄ. Ja auta armias jos Pipsa uskaltaa laittaa jotain niin eikös kohta tule joku puskan takaa huutelemaan miten Pipsa tekee kuin lukijat sanoo. On hyvä että Pipsa päästää tällaisia kommentteja läpi niin me muut näemme miten TYPERIÄ jotkut puskahuutelijat voivatkaan olla! Kauheata neuvomista vaikka toinen ei ole mitään neuvoja pyytänyt ja sitten otetaan nokkiin jos ei suostu kuuntelemaan. En ihmettele jos Pipsa ei näihin älyttömyyksiin edes vastaa. PS. minusta nuo tarrat ovat hienot noinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sisustus on kesken, mutta eikö ole kivempaa että heitellään jotain ideoita silloin kun ne on vielä mahdollisia toteuttaa, eikä siinä vaiheessa kun paskat on niinsanotusti housussa, eli kaikki sisustushankinnat tehtynä ja rahat loppu? Täysin valmiiseen kotiin on tavallaan turhaa heitellä mitään sisustusideoita, mutta Pipsan asunto on vielä niin valkoinen kanvas, että itselläni ainakin tulee visioita kuvia katsellessa miten itse laittaisin minkäkin jutun. Onko sitten väärin kertoa näistä kommenttiboksissa, ja ottaako ne positiivisena vai negatiivisena, on nähtävästi ihan lukijasta kiinni. Itse en ainakaan heittänyt seinänmaalausideaa siksi, että olisi TÖRKEÄÄ JA RUMAA jos Pipsa ei tee NIIN KUIN MINÄ TAHDON, vaan pikemminkin ideana mikä minulle tuli kuvia katsoessa mieleen, ja miten ehkä itse tekisin jos tuo asunto olisi minun. Miksei maailmankuvaansa voisi avartaa muiden mielipiteitä lueskelemalla? Mun mielestä täällä kommenteissa on tullut hyviäkin ideoita sisustukseen ja uuteen kotiin liittyen, ja monta juttua Pipsa on kokeillutkin ja todennut hyväksi vinkiksi.

   Poista
  2. Mun mielestä kaikki nämä ehdotukset on kirjoitettu nätisti ja ystävällisesti. Sen sijaan anonyymi 15.01, sinun kommenttisi on toista maata, siitä oikein huokuu viha.

   Poista
  3. Mä olen samaa mieltä 15.01 kirjoittaneen anonyymin kanssa mutta en noin vihaisesti. Itse olen huomannu että moni ehdottelee Pipsalle mikä voisi näyttää hyvältä ja sehän on hyvä juttu. Itse ainakin tykkäisin mutta jos Pipsa toteaa ettei hän tykkää niin jotkut alkavat siitä huutelemaan. Tai nyt ihan uutena asiana on tullut tämä että Pipsa tekee kaiken lukijoiden toivomalla tavalla. Minusta tuossa on vähän ristiriitaisuutta kun me tässä heittelemme ilmoille monia ideoita niin pakostihan jonkin on oltava Pipsan mieleen. Erityisesti minua nauratti tämä väite että Pipsa olisi ostanut uuden asunnon sen takia kun joku lukija on sitä ehdottanut. Pipsan kotona ei pahemmin näytä olevan mitään sisustusesineitä, ei tässä uudessa eikä vanhassa joten olen itse päätellyt ettei Pipsa halua turhaa roinaa kotiinsa. Itsekin olen maltillinen sisustaja, mutta kyllä jotain pientä voi laittaa.

   terveisin, mummo vm 60

   Poista
  4. No huh huh, rauhoitutaampas nyt. :)

   On ihan kiva että ehdotuksia tulee vaikka en siis mitään neuvoja ole pyytänyt. Huomautan tuosta vain, kun joku joskus kommentoi että itteppä mää niitä mielipiteitä kyselen vaan kun en ole enää pitkään aikaan kysynyt. :) Huomauttaisin että me teemme kotimme ihan meidänlaiseksi, joka on taatusti täynnä virheitä ja kolkkoutta + ties mitä muutakin vielä mutta kun me vain tykkäämme siitä näin. :) Ja kokoajan tilanteet muuttuu.

   Poista
 30. oikeesti, miten te jaksatte. pipsa on miusta ihana kirjoittaja, aina niin positiivinen. ja työ täällä purppaatte joka asiasta.

  -mimi

  VastaaPoista
 31. Purppaatte? Mitä se on? Nämä erilaiset murrealueet ovat kyllä niin hauskoja. Meillä päin käytettäisiin sanaa urpata (e-suomi). Purpaamisesta tulee mieleen lähinnä ameriikan sana burp. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on sama asia kun esim urputtaa, urpata ;)
   mimi

   Poista
 32. Täällä Porissa sanotaan "urputtaa". :)

  VastaaPoista
 33. No pk-seudulla puhutaan kyllä urputtamisesta myös, eikä mistään urppaamisesta. :oD Kivat ovat seinätarrat. :o)

  VastaaPoista
 34. Niin, eihän kukaan käytä sanaa urpata koska sinä Anna Vee et ole sitä sanaa kuullut käytettävän. Urputtaminen on tosin yleisempi sana.

  VastaaPoista
 35. tämä kommentoiti boksi on kyllä mielenkiintoisempi kuin itse blogi :D

  VastaaPoista
 36. Kyllä mielestäni blogeissa voi myös kritiikkiä, asiallista sellaista, esittää, eikä pelkästään hehkutusta.

  Ja tosiaan, pään värjäys on taas jäänyt:(
  Ihan järkyttävä tuo juurikasvu. En ymmärrä, että kun kerran kuitenkin värjäät, niin mikset sitten säännöllisesti?

  Terv. yksi urputtaja/urppaaja/purputtaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai kritiikkiä saa olla, mutta monella tuntuu menneen kritiikin ajatus hukkaan. Mutta tässäkin kai mennään siinä, et millaiseen kommentoija itse on tottunut - jos hänen mielestään kritiikki on sama asia kuin haukkuminen pystyyn niin... Ja mitä hiuksiini tulee, niin luulisi jo tähän mennessä lukijoiden ymmärtäneen et mun säännöllinen värjäys on sama kuin kesällä parturissa ja sitten syksymmällä/talvemmalla uudemman kerran kaupan väreillä. Se on riittänyt aiemmin ja se riittää nytkin. :) Kyllä, tiedän että se aiheuttaa pääräjähdyksiä joissakin mutta tämä on minulle sopiva. :)

   Poista
 37. Mun äiti, paljasjalkainen stadilainen, sanoo urpata. Aika useinkin vielä. :D

  VastaaPoista
 38. Minusta blogissa käyvät ovat Pipsan vieraita ihan kuin kodissa kävijätkin. Ei tulisi mieleenkään mennä kenenkään kotiin kylään ja alkaa heti arvostella kodin sisustusta ja peilien, taulujen ym. korkeutta ja esineistön puutetta, värimaailmaa jne. Vai onko se teidän kärkevästi kommentoijien elämässä ihan tavallista, että arvostelette ilman että mielidettänne kysytään tuntemienne ihmisten kodit, vaatteet ja ulkonäön? Netissä kaikki on mennyt ihan överiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutta kun naamatusten kovin harva sanoo mitä ajattelee toisen kodista sun muista. Netissä, täystin kasvottomana on helpompi päästää kaikki pihalle - vaikka allekirjoittanut ei olisi mitään edes kysynyt.

   Poista
  2. Pipsa, millaisia kommentteja haluaisit? Jos eriäviä mielipiteitä ei sallita, niin mitä jää jäljelle?
   Eli kaikki vain "ihquttaisi" kaikkea, mitä postaisit?

   Hannele

   Poista
  3. Siis enhän minä missään sanonut etteikö kritiikkiä, eriäviä mielipiteitä saisi esittää. :) Mutta joissain tapauksissa tekstin voi tulkita aika hyökkääväksi, jopa ilkeilyksi. Se on tällaista, kun jokainen kokee asiat eri tavalla ja netissä ei pysty näkemään toisen eleitä eikä äänenpainoja. Joskus tulee väärinkäsityksiä. Mutta erityisesti haluan sanoa, että jos joku kertoo eriävän mielipiteen ni en mie niistä ole koskaan suuttunut vaan enemmän alkaa harmistuttamaan kun aletaan jankuttamaan et noin sun pitäisi tehdä - unohdetaan siinä se minun oma mielipiteeni. Ittelleni (no siis meille) mie tätä pessää rakentelen... Voihan olla, et mä vielä ajan kanssa tykästynkin ideaan jota mulle ehdotetaan vaikka sillä hetkellä oisinkin vastarannankiiskenä.

   Poista
 39. Onpa kivan näköisiä sisustustarroja, erityisesti toi pölläaiheinen! :)

  VastaaPoista
 40. Älkää hermostuko, ei mun ollu tarkoitus urpata/purpata/purputtaa, kun ihmettelin noita sanoja. :oD

  VastaaPoista

Lähetä kommentti