Sovituksessa: Nessan Selena rintaliivit

Postaus toteutettu yhteistyössä Lumingerie.fi kanssa

Ihana Lumingerie lähetti mulle sovitukseen kauniit luonnonvalkoiset Selena rintaliivit. Kyseessä on Nessa merkin rintaliivit joka on mulle täysin uusi merkki koska olen aiemmin käyttänyt Elomi merkin rintaliivejä. Olin hieman skeptinen tämän uuden merkin suhteen, koska rintani ovat hieman hankalan malliset ja tähän mennessä ainoastaan tuo Elomi on toiminut joten ilolla ei ollut rajoja kun tajusin löytäneeni uuden rintaliivimerkin. Jeij!

Nyt kun löysin tämän Nessa merkin, olenkin kuolannut Lumingerien sivuilta saman merkin Rossa rintaliivejä. Eivät ole edes pahanhintaiset, joten siitäkin syystä nyt harkitsen mutta myöskin siksi, että ovat aivan ihanan väriset! Mitä sanotte, tilaisinko itselleni nuo Rossat?

Lumingerie on siitä todella mahtava rintaliivikauppa, että siellä nuo vaihdot tapahtuu todella nopeasti. Mekin pyörittelimme muistaakseni muutaman kerran tämän Selenan kanssa, ennenkuin se oikea koko löytyi, mutta kuitenkin viikon sisällä löydettiin se oikea koko.Itselläni on näistä Selena rintaliiveistä koko 100J. Näistä oli sovituksessa 95J - ellen ihan väärin muista eivätkä nekään kauhean huonot olleet, mutta puristi ympäryksestä sen verran ja nämä 100J:n liivit ovat olleet paljon paremmat. Ovat edelleen niin napakat, ettei olkaimia juurikaan tarvitsisi ja ne ovatkin melko löysällä.

Näiden rintaliivien kangas on vähän karkeaa, mutta ei esimerkiksi niin karkeaa kuin Maggie-rintaliiveissä. Mulla on itselläni herkkä iho, mutta näistä Selenoista iho ei ollut moksiskaan kun yhtenä päivänä olivat käytössä, kun taas Maggien kanssa ihoon tuli ärsytystä. Pelkässä sovituksessa tuota ei välttämättä vielä huomaa, koska enhän itsekään huomannut.

Kaikenkaikkiaan tykkään tästä uudesta liivimerkistä sekä liivistä. Liivit ovat 4,5/5.


Kommentit

 1. Minusta noiden Rossa-liivien väri on niinku sulle tehty! Tilaa ihmeessä :) kauniit on nämäkin liivit, istuu sulle hyvin.-Ninni

  VastaaPoista
 2. Olen sanaton.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää😸

  VastaaPoista
 4. Yksi mikä harmittaa, kun yrittää netistä tilata liivejä, on se ettei juuri ole kuvia takaosasta:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuolla Lumingeriella näyttäis olevan takaakin otettu kuva?

   Poista
  2. Joissakin on, mut aika monessa paikkaa on vain kuvia edestä.

   Poista
  3. Juu, riippuu kai kaupassa muta Lumingeriella on melko hyvät kuvat. :)

   Poista
 5. Mitoitus on eu, onko sulla jotain uk mitoituksella eli miten vertailisit kokoa. Mulla panache uk 90J, mikä Se olis eu? Lumingeriekin voi vastata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitoitus on EU näissä rintaliiveissa. Elomilla kokoni taisi olla UK-mitoituksessa 95HH/J mutta kun se siirtyi EU-mitoitukseen muuttui koko muistaakseni 95L:ksi.

   Poista
 6. Eikö teillä erotu nännit läpi näistä ohuista liiveistä? Itse tykkäsin muuten käyttää tuollaisia, mutta erottuvat silloin tällöin paidoistakin ikävästi läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei erotu, eikä oo koskaan erottunut paidoista - tosin en käytä mitään ohuehkoja paitoja. Niistä voi ehkä näkyä.

   Poista
 7. Posti toi minulle eilen Nessa-Toni rintsikat. Onnistuin kerrankin tilaamaan oikean koon (kaaret osuvat edessä rintaan kiinni ym), mutta tuo pitsinen kangas on todella karheaa ja kovaa. Ympärysmitta tuntui alkuun aika kireältä ja kyljen puolella tuo karhea kangas oikein poltti ja kirveli :(

  Jännä juttu muuten... mielestäni sinulla on huomattavasti suuremmat rinnat kuin minulla (täyteläisemmät, itsellä mallia kuuden lapsen äiti ;) ) ja silti tilasin nuo tonit kokoa 95K! Ja ovat siis todella hyvin istuvat.
  Taitavat olla elämäni toiset rintsikat, joiden kaaret tulevat rintaan kiinni keskeltä.

  Anonyymi klo 21.27 Löydät tiedot Lumingerien sivuilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni nuo Toni-rintaliivit olivat näitä Selana-rintaliivejä pienemmät, siis kooltaan. Eli sama koko mutta oli liian pieni. Eli on sulla mun rintoja kyllä pienemmät vaikka koot voisivat toista antaa olettaa. :)

   Poista
 8. Hei Pipsa, oot kyllä ihailtavan rohkee kun uskallat esitellä rintaliivejä näin julkisesti. :) Ite oon valitettavan estynyt. Milloin tulee postaus Helsinginmatkastasi? Ootan sitä innolla kun itekin vasta käväisin pää kaupungissa ja haluaisin kuulla miten sinun reissu meni ja nähdä myös ostoksiasi. Ostitko sen ihanan Korssin laukun? Mitenkä ruokailu onnistui Hesassa? :D Terveisin Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tiedä mitä ihmeellistä tässä nyt on. :) On niitä paljastavampiakin kuvia (ei tosin mulla) nähty. Helsingin postaus tulee jahka ehdin keskittymään siihen. Kuvat ja video on jo valmiina. :) En ostanut Korssin laukkua ja ruokailu sujui vähän huonosti mutta kuitenkin ihan hyvin, ettei nälkä kuitenkaan ollut. :)

   Poista

Lähetä kommentti