PipSan Porinat 15-2017 / MY DAY 30.8. / Heppailua

            
Hennan blogikirjoituksen, jossa on ottamiani kuvia, löydät täältä

Kommentit

 1. Todella ikävää, että joku häiriintynyt yksilö jaksaa sinua vainota ihan työpaikalle asti! Parempi tosiaankin pitää kaikki työyksityiskohdat omina tietoinasi ettei näin enää tulevaisuudessa käy. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella häiriintynyttä, joten en aio kertoa enää mitään työkuvioista. En kyllä kuvitellut että tuollaista alkaisi joku tekemään, että siinä mielessä blogissa pitää olla nähtävästi niin varovainen, ettei anna mitään ylimääräisiä tietoja. Tässä on se syy miksi en kuvaa kotini pihalla tai läheisyydessä. Vanhassa paikassahan meille pesiytyi joku hullu stalkkeri.

   Poista
 2. On se komian näköistä, kun on upea hevonen ja kaunis ratsastaja! Olisit voinut kuvata vielä enemmän Hennaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se komian näköistä ja kyllä mä siellä reippaasti kuvailin ratsukkoa. :) Koneella taitaa olla n. 500 kuvaa + 10 videoklippiä. :)

   Poista
 3. Kyllä täytyy ihmisen olla pahasti päästään sekaisin, että ihan työpaikalle seuraa ja pomoonkin ottaa yhteyttä! Tuo on fiksu päätös olla kertomatta työstä sen enempää, kun eihän ne asiat edes muille kuulu. Onko sinulla haaveissa laihduttuasi alkaa ratsastamaan vai tykkäätkö vain käydä katselemassa heppoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuollainen käytös on häiriintynyttä. Enpä silti ajatellut että joku lähtee oikein etsimään sitä firmaa missä olin. Joten parempi kun tuostakin jättää kertomatta, mitä hommia tekee ja jos joku sattuu mut töissä näkemään, niin toivoisin ettei sitä levitettäisi nettiin. Tästä syystä en ole kotini sijaintiakaan halunnut paljastaa kun vanhassa paikassa oli tällaine samantyyppinen häirikkö. Eipä mulla silleen ratsastusinnostusta ole, mutta tykkään hepoista. Enemmänkin tykkään kuvailla niitä. :)

   Poista
 4. Vaikka äänet on täysillä, kuuluu tosi huonosti. Sama ongelma puhelimella ja tietokoneella. Ei oikein jaksanut pitää mielenkiintoa yllä kun ei koko ajan kuullut mitä höpiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ongelma minullakin kuuluvuuden suhteen. Eikö ratsastaminen harrastuksena olisi aika hyvä motivaattori painonpudotukselle?

   Poista
  2. mä kuulin hyvin pipsan puheen ja käytin tablettia.

   Poista
  3. Minulla kuului äänet hyvin kännykällä.

   Poista
  4. Harmillista että on ääniongelmia. Itse testasin videon omasta puhelimesta sekä tabletilta, niin äänet tuli ihan hyvinä.

   Poista
 5. Mulla kans ollut noiden puheosuuksien kanssa ongelmaa monessa Pipsan videossa. Pitäisi laittaa äänet melkein täysille mut sitte esim. biisikohdat tulee iha liian kovalla.

  VastaaPoista
 6. Tosi kamalaa että joku on niin pakkomielteinen ja päästään sekaisin että kyttää ja yrittää sabotoida töitä :/ Kateus on vahvaa...

  Ja mulla kuuluu myös tässä äänet oikein hyvin, läppäriltä katson ja ilman erillisiä kaiuttimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tuota kyllä laskisi mihinkään kateuteen, vaan tuo on jo häiriintynyttä käytöstä.

   Poista
 7. kiva postaus! Ja tuo heppa, voisin ottaa itelleni vaikka heti! Aivan ihana tapaus. Vaikutti olevan kilttikin ja pysyi harjatessa paikallaan ilman, että oli kiinni :o Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit. :) Bona on valloittava tapaus, ihastuttava neiti. :)

   Poista

Lähetä kommentti