29.11.2019

MITÄ TEEN TYÖKSENI

            

37 kommenttia:

 1. Miksi nyt kerrot avoimesti kaikille et mitä teet työksesi vaikka oot kieltäny sen kertomisen monesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerroin koska asiaa on tarkoin pohdiskeltu ja tultu siihen tulokseen , että tämän hetkisestä työstäni sopii nyt kertoa, kun se sopii myös työnantajalle.

   Poista
 2. Onnea me-talon duuniin. Siellä istuin tässä lähiaikoina 4h-ohjaaja koulutuksessa.👍🏼

  VastaaPoista
 3. Toi on niin tärkeetä,että on työ missä viihtyy. Tosi ihana,että olet päässyt unelmatyöhön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella tärkeää, vaikka ymmärrän toki ettei se aina onnistu. Ite oon nyt onnekas, että oon päässyt toteuttamaan tämänlaista työtä.

   Poista
 4. Mahtavaa että sulla on työ missä viihdyt noin hyvin. Ja saat hyödyntää tuota opettelemaasi valokuvausta. Olen onnellinen sun puolesta. Pidä lippu korkeella :)

  Tirli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirli, jos olet se, joka oli porinaporukassa, niin tule pian takaisin, ollaan kkaivattu sua!

   -Markitti

   Poista
  2. Kiitoksia. Mut sun pitää kyllä ehdottomasti palata takaisin porukkaan. :)

   Poista
 5. Onnea uuteen duuniin !a

  VastaaPoista
 6. Onnea ihanasta työstä! Olet varmasti työnantajalle oikea aarre työntekijänä. Olen hr-alalla ja toivoisin näkeväni enemmän kaltaisiasi positiivisia ihmisiä hakijoissa! :)

  VastaaPoista
 7. Hienoa Pipsa! On kiva nähdä sua aidosti onnellisena. Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut työstä. Olet selvästi oikealla alalla.
  >Leena

  VastaaPoista
 9. Onnea työstä, hieno juttu ja vaikuttaa just sun jopilta 😊 en ehdi kuunnella kokonaan, niin onko ihan kokopäivähomma?

  VastaaPoista
 10. Mahtavaaaas!! Onnea. ☺️

  VastaaPoista
 11. Olipa jotenkin ihana video, tulin niiiin iloiseksi sun puolesta. Susta näkyi tosiaan se, että olet innoissasi työstäsi ja ansaitusti ylpeäkin. Sun ulosantikin oli jotenkin erilaista - ehkä selkeämpää tai rauhallisempaa, mikä teki videosta myöskin tosi miellyttävän katsoa. Sun työ kuulostaa tosi ihanalta! Onnea!

  Tajuan täysin ton mistä edellisessä postauksessa kirjotit, eli kun on siinä työn imussa kiinni niin nälkä ei tunnu ja unohtaa syödä. Itellä se sit kostautuu usein sillä että illalla pitää sit syödä senkin edestä. Oon koettanut saada asiaa ruotuun sillä, että puhelin muistuttaa säännöllisesti millon pitäisi syödä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Työssä voi olla tosiaan kiinni niin suuresti ettei siinä huomaa aina että pitäisi myös syödäkin. :D Tähän täytyisi kiinnittää enemmän huomiota.

   Poista
 12. Onko työpaikan kertominen noin tarkkaan turvallista? Muistaakseni olet aiemmin kertonut, että sinulla on kokemuksia vainoojista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suinkaan usko että se olisi vaarallista kertoa, ei mun stalkkeri koskaan mun henkeä oo uhannut. Seurasi ainoastaan edellisen kodin ympäristössä ja raportoi nettiin. Aiheutti lähinnä ahdistusta siitä että joku lähellä kyttäsi kaikki tekemiseni. En myöskään usko että tulee tuonne paikanpäälle koska sitten on suuri mahdollisuus että jää kiinni. Ja kun tästä on ihan työnantajan kanssa keskusteltu ja sovittu, niin toivon että saan työskennellä rauhassa enkä ole koskaan kuitenkaan yksin.

   Niin, otan toki riskin mutta tietoisen sellaisen, mutta toisaalta jos olisin vain kertonut mitä teen mutta en sitä missä teen, niin uskoisin että sekin olisi kyllä muiden toimesta selvitetty ja kerro eteenpäin. Joskus ihmiset kun unohtavat ettei ole kuitenkaan heidän asiansa kertoa jotain mistä bloggaaja/vloggaaja/somettaja ei ole sanonut.

   Poista
 13. Hienoa että olet saanut töitä. Onnittelut!

  VastaaPoista
 14. Vau, tosi paljon onnea uuteen työhön!
  Kiitos sulle Pipsa videoistasi. Mulla on melko vaikea masennuskausi meneillään ja olen katsonut porinoitasi youtubesta. Sun ihailtavan positiivinen elämänasenteesi on helpottanut oloani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Harmillista kuulla masennuskaudesta, mutta ihanaa jos mun höpinät on pikkusen helpottaneet oloasi. :)

   Poista
 15. Onneksi olkoon! ❤️❤️❤️

  Tulin tästä niin iloiseksi! Sun innostus tarttui ja työ kuulostaa todella "sun näköiseltä", uskon että olet hyvä siinä mitä teet!

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. :) Oon aivan innoissani tästä ja nyt kun vielä päätin julkaista tämän videon. :)

   Poista
 16. Onnea uudesta työstä :) On ihan sinunlainen työsi. Ja mukavaa joulunodotusta. :) <33

  VastaaPoista
 17. Työskenteletkö siis ns työkokeilun tai työtoiminnan turvin tuolla, vai ihan oikealla palkalla? Hienoa että olet saanut vihdoinkin töitä, vaikkakin osa-aikaista😊

  VastaaPoista
 18. Ooo, hienoa että sulla on työ josta tykkäät! Onneksi olkoon Pipsa työpaikasta:)

  VastaaPoista