12.1.2020

VIIS ASUKOKONAISUUTTA SHEINILTÄ

            

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ - SHEIN


Jos harkitset tilaamista Sheiniltä, niin käytä ihmeessä mun spesiaalikoodia **Q1varikas** jolla saat extra -15% koko nettikaupasta. Alennuskoodi on voimassa 31.3.2020 asti. Tästä pääset suoraan Sheinin nettikauppaan


Käytän itse Sheiniltä kokoja 3-5XL ja suurinosa vaatteista ovat tekokuituisia. Tarkemmat tuotetiedot löytyvät linkkien kautta suoraan kyseisen vaatteen sivulta. Oma mielipiteeni on, että Sheinin vaatteet ovat laadultaan OK, mutta sieltä löytyy myös huonolaatuisiakin. Olen huomannut että yleensä halvimmat ovat niitä huonompia. Tämän postauksen vaatteista kaikki ovat laadultaan OK ja erityisesti nuo neuletunikat ovat hyviä. Mitäs tykkäätte? Minkä luulette olleet mun lempparini?

Nämä vaatteet esittelin videolla: 
22 kommenttia:

 1. ❤️ Tykkäsin taas KAIKISTA vaatteista! ❤️ Ehkä se punainen lyhyt pusero oli se jonka ottaisin itselleni!

  Joillakin on kyky saada vaate näyttämään hyvältä, kunhan osaa "kantaa" vaatteen oikealla asenteella. Minusta sinä olet semmoinen, siksi esim. se "ufo-takki" näytti sun päällä aivan upealta! Harmi että oli väärä koko!

  -Leila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kiva sovitella näitä vaikka eivät sitten mahtuisikaan kunnolla päälle. Tietty semmosta ei voi esitellä mikä ei mee päälle, esim. mekko mut takin voi onneks jotenkin tolleen näyttää. :)

   Poista
 2. Keltainen pusero paras. Eläinkuviot ei sovi kenellekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä eri mieltä tuosta eläinkuviosta. Ne kyllä toimii. :)

   Poista
  2. Ok, kysyitkin muiden mielipidettä. Tuo oli vain minun mielipiteeni eläinkuvioista. Sinulla saa olla omasi. En aio enää vastata näihin kyselyihin.

   Poista
  3. Niin, sitä tosiaan kysyin. Pahoitteluni. Pitäisi ehkä yrittää muistaa vastata toisella tapaa. Ei siinä siis mitään, kummassakaan ei ole oikeaa tai väärää. Vain niitä kuuluisia makuasioita. :)

   Poista
 3. Jospa jättäisit sen alkoholin naukkailematta silloin, kun vaatepostauksia teet. Ei kiva katsoa humalaista ämmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sinä lakkaisit ämmittelemästä ja olettamasta tällaisia.

   Poista
 4. Nämä vaate-esittelyt on parhaita, vaikka samalla harmittaa tuo määrä epäsopivia asuja. Sininen neule on varmasti ihan kiva kotiasuna. Leveät hihat kun saattaa olla hankalat takin alla. Keltainen ei kyllä näytä mekolta vaan neulepaidalta. Punainen leopaita sopii hyvin väreihisi, vaikka onkin turhan lyhyt. Laita alle tosiaan pitkä toppi tai käytä mustan hameen kanssa. Toppatakin kohdalla ajattelin vau! Nuorekas toppis, harmi ettei mene kiinni. Mielenkiinnolla odotan mitä näistä nähdään päälläsi jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tuossa nyt kovin montaa epäsopivaa ollut, kaikkia pystyisi käyttämään paitsi hopeista. Mut jätinkin näistä nyt itselleni suurimman osan ja ihan käytössä on olleet. :)

   Poista
 5. Leopaita ois kiva jos ois vähän pidempi 👍

  VastaaPoista
 6. Mitä materiaalia nuo neuleet ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tekokuitua nää Sheinin vaatteet usein on. Vaatteiden tarkemmat materiaalitiedot löytyy nettisivuilta ja tuossa on suorat linkit jokaiseen vaatteeseen. :)

   Poista
 7. Miten tuo keltainen mekko, kävisikö työasuksi, jos laittaisi pitkät housut alle? Sininenkin oli aika lyhyt, mutta legginssien kanssa menisi töihin. Mitkä housut sinulla on tuon lyhyen leopaidan kanssa, näyttää paksuille sukkahousuille. Olisikohan kunnon pitkät housut paremmat? Hieman lahjetta jos olisi niin tulisi tasapainoisempi figuuri!
  Leotakki näyttää jotenkin halvalle, mutta foliotakki olisi kiva, jos mahtuisi päälle.

  VastaaPoista
 8. Kaikki ihan kivoja, varsinkin punainen leopaita. Hopeatakki on cool😊

  VastaaPoista
 9. Siis toi leoparditakki 😍😍😍 se on upea sulla!

  VastaaPoista
 10. Mielestäni tuo punainen leopaita on ihanan näköinen <3 ei yhtään lyhyt vaan korostaa just vyötäröä korkeiden housujen parina

  VastaaPoista
 11. Hopeatakki on tosi jees. Nimenomaan mustien housujen ja puseron kanssa. Harmi että oli pieni.

  VastaaPoista
 12. Kaikki näyttää hyvälle ja video oli tosi kiva. :) Mun lemppari kokonaisuus on tuo hopea takki.

  VastaaPoista
 13. Kivaa kun tulit takas !! Joka pvä käyn kurkkimassa, josko edes jtn pientä olisi tullut uutta luettavaa/kuunneltavaa!! 🙃 tsemii remppaan, täällä kans uutta intoa lenkkeilyyn 🤸‍♂️

  VastaaPoista
 14. Mun eka reaktio oli "wau!", kun näin tuon hopean takin päälläsi. :)

  VastaaPoista